Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Νέα συνεργασία Mad TV με ΣΚΑΙ ΤV

Νέα συνεργασία Mad TV με ΣΚΑΙ ΤV
Ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ συνεργάζεται με το Mad TV και προβάλλει μια σειρά επεισοδίων της διακεκριμένης μουσικής εκπομπής Mad X-Rays. Κάθε Σάββατο μεσημέρι συντονιστείτε και παρακολουθήστε μερικά από τα καλύτερα τραγούδια και μουσικά θέματα που έχουν ακουστεί ποτέ στη μεγάλη οθόνη!

H εκπομπή Mad X-Rays, η πιο ολοκληρωμένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, διακρίθηκε στα New York Festivals μπαίνοντας στην Shortlist των International Television Programming & Promotion Awards 2006 στην κατηγορία Biography/Profiles συναγωνιζόμενη υποψηφιότητες διεθνών τηλεοπτικών καναλιών όπως το CNN, CBC, ESPN, The History Channel, κα.

Μέσα από το πλούσιο υλικό που εξασφαλίζεται μέσα από το αρχείο του Mad TV, τα επεισόδια Mad X-Rays είναι γεμάτα making of, live αποσπάσματα , αποκλειστικές συνεντεύξεις και φυσικά πολλά video clip που συνθέτουν συναρπαστικά αφιερώματα που δεν εξαντλούνται στην απλή καταγραφή trivia πληροφοριών. Στην εκπομπή φιγουράρουν οι καλύτερες και πιο ψαγμένες μουσικές λίστες, καθώς και fun top 10 που συμβάλλουν και αυτά στην παρουσίαση των πληρέστερων αφιερωμάτων. Στο τέλος κάθε εκπομπής, η φράση watch and learn παίρνει μια ολοκαίνουργια κυριολεκτική έννοια.

 

Σχετικές ειδήσεις
Tα κορίτσια του Νείλου - Banat El Nile Band στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
18.01.2017 10:59
Οι Γέφυρες Πολιτισμών, ένας από τους βασικούς άξονες εκδηλώσεων της Σειράς Γέφυρες, φιλοξενούν, αυτό τον Ιανουάριο, μια ακόμη συναυλία που εξερευνά τα μουσικά μονοπάτια Ανατολής και Δύσης. Έτσι, το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 8:30 το βράδυ, η Αίθουσα Δημήτρης Μητρόπουλος υποδέχεται το συγκρότημα Τα κορίτσια του Νείλου-Banat El Nile Band (μουσική διεύθυνση: Nervatte Mohamed Rifaat Garanah). Η εμφάνιση του γυναικείου μουσικού σχήματος στο Μέγαρο πραγματοποιείται σε συνεργασία με το Μορφωτικό Κέντρο της Πρεσβείας της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου στην Αθήνα. Tη Σειρά Γέφυρες διευθύνει ο Δημήτρης Μαραγκόπουλος.
Οι πόλεις της μουσικής - Λειψία: Η εναρκτήρια συναυλία της ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής
30.09.2016 16:07
Η επίσημη έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2016-2017 της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών πραγματοποιείται την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου, στις 20.30, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, με τη συναυλία «Οι Πόλεις της Μουσικής-Λειψία», η οποία, υπό τη μουσική διεύθυνση του Στέφανου Τσιαλή, εγκαινιάζει ταυτοχρόνως τον κύριο, φετινό, θεματικό κύκλο του προγραμματισμού της Ορχήστρας με τίτλο «Οι Πόλεις της Μουσικής», ο κύκλος αυτός, θα ταξιδέψει το κοινό, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, σε εννέα από τα, ιστορικά σημαντικότερα, μουσικά κέντρα του παγκόσμιου χάρτη, επιλέγοντας το συναυλιακό πρόγραμμα να σχετίζεται κάθε φορά με μια πόλη, βάσει λιγότερο ή περισσότερο προφανών συνειρμών.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Ευρωπαΐκή Γιορτή της Μουσικής 2016: Οι εκδηλώσεις Δήμου Αθηναίων
13.06.2016 15:49
Η Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής είναι συνεπής στο ραντεβού της και ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων πλημμυρίζει την πόλη μουσική με πρωταγωνιστές τα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.