Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ελάχιστη Προσπάθεια: ομαδική έκθεση στο Χώρο Τέχνης Ηώς

Ελάχιστη Προσπάθεια: ομαδική έκθεση στο Χώρο Τέχνης Ηώς

Ο Ηώς Χώρος Τέχνης εγκαινιάζει την Πέμπτη 14 Ιουλίου 2016 την ομαδική έκθεση με τίτλο Ελάχιστη Προσπάθεια.

Μέσα στη ζέστη και τη κουφόβραση του αθηναϊκού καλοκαιριού τα πράγματα μοιάζουν αρκετά δυσκίνητα και λίγο μάταια. Το συναίσθημα αυτό ίσως να μην κατακλύζει όλη την πόλη αλλά σίγουρα κατακλύζει κάποιες από εμάς πολύ έντονα και τι να κάνουμε δεν ξέρουμε. Κάθε κίνηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, και όλες οι αποφάσεις αναβάλλονται συνεχώς ή δεν έχουν σημασία.

Η εξάντληση κάνει πράγματα που συνήθως έχουν μικρή σημασία, όπως να διασχίσεις το δωμάτιο από την μια άκρη στην άλλη, να φαίνονται σαν να διασχίζεις την έρημο του Γκόμπι με χαλασμένες σαγιονάρες. Σε αυτήν την κλίμακα η ελάχιστη προσπάθεια είναι δεν είναι σαφές πια τι μέγεθος έχει.

Καθόμαστε μπροστά στον ανεμιστήρα, μπροστά στην οθόνη, μπροστά στον τοίχο και κοιτάμε - και αντί να βουτήξουμε στη θάλασσα βουτάμε στον τοίχο. Έχει και αυτός τη δροσιά του.

Η “Eλάχιστη Προσπάθεια” από 7 καλλιτέχνες που ζουν στην Αθήνα φέτος το καλοκαίρι.

Ομαδική έκθεση με έργα των: Μαρία Βαρδάκη, Αντώνης Καλαμαράς, Θεόδωρος Κωβαίος, Βερόνικα Μαλαγόν, Άλκηστις- Λάρα Παπαδάκη, Αναστασία Παύλου, Μαρίνα Τρουπή.

Σχετικές ειδήσεις
Το καλάθι της τέχνης, δια χειρός Φαντασίας: Ομαδική έκθεση στο χώρο ΓΙΑΠΙ
11.11.2016 17:24
Την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου η ΑΚΤ-ΕΙΝ παρουσιάζει στο χώρο Εκδηλώσεων «ΓΙΑΠΙ», την ομαδική έκθεση «Το καλάθι της τέχνης, δια χειρός Φαντασίας».
Αντιπραγματισμός: Ομαδική έκθεση στον χώρο τέχνης Ηώς
30.05.2016 12:01
Ο Χώρος Τέχνης Ηώς παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο «Αντιπραγματισμός», μία πρωτότυπη ομαδική έκθεση βασισμένη στη λογική της ανταλλακτικής οικονομίας, από την Πέμπτη 2 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 18 Ιουνίου 2016.
Spiritual Materialism: ομαδική έκθεση στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα
11.05.2016 11:46
Την Τρίτη 17 Μαΐου στις 19:30, εγκαινιάζεται στο Κέντρο Σύγχρονης Τέχνης Ιλεάνα Τούντα μία ομαδική έκθεση σε επιμέλεια του Δημήτρη Αντωνίτση, που αποτελεί έναν διάλογο μεταξύ 8 Αβοριγίνων Αυστραλών και 8 σύγχρονων Ελλήνων καλλιτεχνών. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 23 Ιουλίου 2016.
Το αγαπημένο μου έργο: ομαδική έκθεση στο χώρο Τέχνης ΣΤΟart Κοραή
05.04.2016 15:52
Ύστερα από σχεδόν ένα χρόνο λειτουργίας, ο Χώρος Τέχνης της Εθνικής Ασφαλιστικής «ΣΤΟart ΚΟΡΑΗ», φιλοξενεί μια διαφορετική ομαδική έκθεση με θέμα «Το αγαπημένο μου έργο».
Αναμαδαλισμός: Ομαδική έκθεση στον Χώρο Τέχνης Ηώς
04.04.2016 15:12
Ο Χώρος Τέχνης Ηώς παρουσιάζει την ομαδική έκθεση με τίτλο «Αναμαδαλισμός» από τις 12 Απριλίου έως τις 6 Μαΐου 2016.