Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Sound Check– Short Film

Sound Check– Short Film
Οι Word Of Mouth παρουσιάζουν σε πρώτη προβολή την μουσική ταινία μικρού μήκους Sound Check, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Γεραμπίνη, που συμμετείχε στον παγκόσμιο διαγωνισμό Beatbox Battle 2009 τον Μάιο στην Γερμανία.

Το Sound Check είναι μία μουσική ταινία μικρού μήκους με πρωταγωνιστές το human beat box δίδυμο των Word of Mouth. Αποτελεί μία ανεξάρτητη παραγωγή γυρισμένη στο αστικό περιβάλλον της Αθήνας από τον σκηνοθέτη Κωνσταντίνο Γεραμπίνη και τον διευθυντή φωτογραφίας Γιάννη Γεωργίου . Στην ταινία συμμετέχουν οι ηθοποιοί: Νίκος Ορφανός, Φανή Αποστολίδου και ο Νίκος Γερογιάννης. Τα Hip Hop ακούσματα που ντύνουν την ταινία είναι από τον μουσικό παραγωγό Ed Gain.

Οι Word Of Mouth Bitman και El Pap Chico ,είναι η πιο γνωστή ομάδα Human Beatboxing στην Ελλάδα και σαν finalists του beatbox battle 2009 που γίνεται στη Γερμανία, εκπροσωπούν για πρώτη φορά την Ελλάδα στη  ιστορία του θεσμού. Beatboxing, είναι η τέχνης της αναπαραγωγής ρυθμών και beats με τη χρήση μόνο του ανθρώπινου στόματος , 

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει η παρουσίαση του Beatbox Show τους “Human After All” και πρωτότυπο μουσικό περιεχόμενο με βάση το Beatbox, με την φιλική συμμετοχή γνωστών καλλιτεχνών όπως Sugah Spank, Mc Yinka, Dj Everlast και Dj Who Am I.

Σχετικές ειδήσεις
Το ΦΚΘ συναντά το 3ο Taratsa International Film Festival: The Babadook
23.08.2016 10:42
Βραδιές γεμάτες σινεμά κάτω από τα αστέρια προτείνει το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το 3ο Taratsa International Film Festival.
Το 6ο Athens Open Air Film Festival ταξιδεύει με το Amadeus στην Αίγινα
16.08.2016 17:13
Επίσημη πρώτη του Athens Open Air Film Festival στα νησιά υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του ΕΟΤ και της Περιφέρειας Αττικής!
6ο Athens Open Air Film Festival: Φιλιά εις τα παιδιά, του Βασίλη Λουλέ στον πεζόδρομο της Ερμού
06.07.2016 15:13
Την Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016, στον πεζόδρομο της Ερμού, θα γίνει η προβολή της ταινίας Φιλιά εις τα παιδιά, του Βασίλη Λουλέ, στα πλαίσια του 6ου Athens Open Air Film Festival.
Μάκβεθ, του Ρομάν Πολάνσκι στην Πειραιώς 260
29.06.2016 16:10
Το Φεστιβάλ Αθηνών σε συνεργασία με το Athens Open Air Film Festival 2016 μας προσκαλούν στην Πειραιώς 260 την Πέμπτη 7 Ιουλίου 2016 στην προβολή της ταινίας του Ρομάν Πολάνσκι, Μάκβεθ, στο πλαίσιο του αφιερώματος Shakespeare in the city.
Horrorant Film Festival - Νύχτες Τρόμου 2016: Οι ταινίες Έναρξης και Λήξης
10.05.2016 12:05
Το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Tαινιών Tρόμου, Horrorant Film Festival είναι εδώ για 3η συνεχή χρονιά και μας υπόσχεται δυνατές συγκινήσεις, πολλές εκπλήξεις και ... τρόμο!