Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια

Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια

Ένα έργο που σατιρίζει και καυτηριάζει τις επιδράσεις της οικονομικής κρίσης στον ψυχισμό των Ελλήνων. Μέσα από κωμικές καταστάσεις, ντυμένες με μουσική και χορό, οι ήρωες του «Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!» περιγράφουν τα δεινά τους αλλά συγχρόνως αυτοσαρκάζονται, από 6 Ιουλίου 2016 στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια.

 

Η Γωγώ, ο Κωνσταντίνος, η Μαίη, η Δέσποινα είναι οι γείτονες μας, οι φίλοι μας, οι συμπάσχοντες σ’ αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας. Δεν θέλουν να σας καταθλίψουν, θέλουν να σας διασκεδάσουν και μαζί με σας να διασκεδάσουν και κείνοι.

 

Παραγωγή: «Θεώρηση»

Κείμενο-σκηνοθεσία: Μαίη Σεβαστοπούλου

Μουσική επιμέλεια: Μαργαρίτα Τσαγκλή

Φωτογραφίες της παράστασης και αφίσα: Γεωργία Σιέττου – Στέλιος Δανιήλ.

 

Παίζουν: Γωγώ Βογάσαρη, Δέσποινα Πολίτου, Μαίη Σεβαστοπούλου, Κωνσταντίνος Χατζούδης.

 

Διάρκεια: 75 λεπτά.

Σχετικές ειδήσεις
Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης, για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault
14.11.2016 11:50
Η μουσική παράσταση “Χριστουγεννιάτικος Εφιάλτης”, σε σκηνοθεσία Αλέξη Βιδαλάκη, για δεύτερη χρονιά στον Πολυχώρο Vault, από τις 25 Νοεμβρίου 2016.
Η νοσταλγία ενός ρεμπέτη, στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις
08.11.2016 10:36
Στον Πολυχώρο Πολιτισμού Διέλευσις παρουσιάζεται η παράσταση «Η νοσταλγία ενός ρεμπέτη», ένα ταξίδι που συνδυάζει ζωντανή μουσική και παντομίμα το Σάββατο 12 και το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.
Το παράπονο του νεκροθάπτου, του Εμμανουήλ Ροΐδη, στον Πολυχώρο Τέχνης και Έκφρασης
07.11.2016 16:47
Το παράπονο του νεκροθάπτου, του Εμμανουήλ Ροΐδη, παρουσιάζεται από 13 Νοεμβρίου 2016 στον Πολυχώρο Τέχνης και Έκφρασης.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα, για 2η χρονιά στον Πολυχώρο VAULT
29.09.2016 12:38
Μετά την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, και σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πετυχημένη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα στον Πολυχώρο VAULT
18.03.2016 11:18
Το έργο «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, μετακομίζει, από τις 19 Μαρτίου, στον Πολυχώρο VAULT, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.