Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια

Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!, στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια

Ένα έργο που σατιρίζει και καυτηριάζει τις επιδράσεις της οικονομικής κρίσης στον ψυχισμό των Ελλήνων. Μέσα από κωμικές καταστάσεις, ντυμένες με μουσική και χορό, οι ήρωες του «Στην Ελλάδα βρέχει τρέλα!» περιγράφουν τα δεινά τους αλλά συγχρόνως αυτοσαρκάζονται, από 6 Ιουλίου 2016 στον Πολυχώρο Τέχνης Αλεξάνδρεια.

 

Η Γωγώ, ο Κωνσταντίνος, η Μαίη, η Δέσποινα είναι οι γείτονες μας, οι φίλοι μας, οι συμπάσχοντες σ’ αυτή την τόσο δύσκολη περίοδο που περνάει η χώρα μας. Δεν θέλουν να σας καταθλίψουν, θέλουν να σας διασκεδάσουν και μαζί με σας να διασκεδάσουν και κείνοι.

 

Παραγωγή: «Θεώρηση»

Κείμενο-σκηνοθεσία: Μαίη Σεβαστοπούλου

Μουσική επιμέλεια: Μαργαρίτα Τσαγκλή

Φωτογραφίες της παράστασης και αφίσα: Γεωργία Σιέττου – Στέλιος Δανιήλ.

 

Παίζουν: Γωγώ Βογάσαρη, Δέσποινα Πολίτου, Μαίη Σεβαστοπούλου, Κωνσταντίνος Χατζούδης.

 

Διάρκεια: 75 λεπτά.

Σχετικές ειδήσεις
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα, για 2η χρονιά στον Πολυχώρο VAULT
29.09.2016 12:38
Μετά την πετυχημένη περιοδεία ανά την Ελλάδα και τις sold out παραστάσεις στο VAULT, η παράσταση «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, και σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου, συνεχίζει για δεύτερη χρονιά την πετυχημένη πορεία της στον Πολυχώρο VAULT.
Πού είναι η μάνα σου μωρή, της Δήμητρας Πέτρουλα στον Πολυχώρο VAULT
18.03.2016 11:18
Το έργο «Πού είναι η μάνα σου μωρή» της Δήμητρας Πέτρουλα, με την Βέρα Κρούσκα, σε θεατρική διασκευή Σοφίας Αδαμίδου και σκηνοθεσία – μουσική επιμέλεια Ενκε Φεζολλάρι, μετακομίζει, από τις 19 Μαρτίου, στον Πολυχώρο VAULT, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Συνθήκη 97 στον Πολυχώρο Τέχνης art63
28.01.2016 12:55
Δυο νέες ηθοποιοί διασκευάζουν μόνες, το έργο του Ζαν Ζενέ "Δούλες" και ανεβάζουν τη θεατρική παράσταση "Συνθήκη 97", βασισμένη σε αυτό, στο νέο Πολυχώρο Τέχνης art63, από 6 Φεβρουαρίου 2016, για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.
Ισορροπιστής αεροσκαφών, του Θόδωρου Θεοδωρίδη στον Πολυχώρο Αθηναΐς
20.01.2016 12:15
Το έργο του Θόδωρου Θεοδωρίδη «Ισορροπιστής αεροσκαφών» σε παραγωγή του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, μετά την πολύ επιτυχημένη πορεία του ως θεατρικό αναλόγιο στην Καβάλα, «πετάει» ως θεατρική παράσταση για την Αθήνα και προσγειώνεται στον Πολυχώρο Αθηναϊς για 17 μόνο παραστάσεις.
O Félix Estaire στην Ελλάδα με αφορμή την παράσταση ΜπΑΤσος
08.01.2016 11:11
Ο Ισπανός συγγραφέας του έργου «ΜπΑΤσος», που παρουσιάζεται για 1η φορά στην Ελλάδα στον Πολυχώρο Vault σε σκηνοθεσία Κατερίνας Πολυχρονοπούλου -έρχεται στην Ελλάδα για μια συζήτηση με το κοινό την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016.