Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Japan & Anime Party

Japan & Anime Party
Η Sakura Syndrome, η πρώτη ελληνική ομάδα διοργάνωσης event σύγχρονης ιαπωνικής μουσικής, υποδέχεται την άνοιξη με ένα νέο Japan & Anime Party! Host της βραδιάς, οι συνήθεις ύποπτοι, μανιακοί DJ/VJ Somnium in Tenebris και Mona Risa.

To Japan&Anime Party, από την πρώτη κιόλας φορά, χαρακτηρίστηκε από την ταυτόχρονη χρήση οπτικοακουστικών μέσων, που περιλάμβαναν τόσο βίντεο και anime clip όσο και μουσικά κομμάτια, από pop, rock, μέχρι ακραίο και ηλεκτρονικό ήχο, καθώς και το σχετικό interaction με το κοινό μέσω cosplay event, κληρώσεων κ.α., δομή η οποία εν συνεχεία καθιερώθηκε και υιοθετήθηκε  ευρέως.

Το φετινό πάρτι περιλαμβάνει Cosplay, Διαγωνισμό με έπαθλο πέντε δωροεπιταγές, προσφορά του Cineshop , DJ-music shop, Secret Band Presentation μετά τα μεσάνυχτα και πολλά άλλα.

Σχετικές ειδήσεις
Full Moon Party με τον Dennis Ferrer στο Bolivar Beach Bar
15.09.2016 10:53
Την Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2016 το Bolivar Beach Bar υποδέχεται στο μεγαλύτερo full moon party της πόλης, έναν από τους πλέον αγαπημένους Dj/ producers της dance τον Dennis Ferrer.
Μια συναυλία - γιορτή από τα Μουσικά Σύνολα ΕΡΤ στο Ηρώδειο
31.05.2016 16:22
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών θα μας χαρίσουν μία συναυλία, με αφορμή και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού.
Οι Borderline Syndrome live στο Kookoo
28.04.2016 15:37
Οι BORDERLINE SYNDROME παρουσιάζουν ζωντανά τη 2η κυκλοφορία τους 'SYNAPSES' EP στο Kookoo Live Music Bar την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, ταυτόχρονα με την κυκλοφορία του σε φυσική και ψηφιακή μορφή.
Μουσικός Απρίλης στην Εταιρεία Μακεδονικών Σπουδών
31.03.2016 13:48
«Μουσικά» θα «μπει» ο Απρίλης στο Θέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών: από την 1η μέχρι τις 10 του μήνα, ένα πλούσιο πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί στη σκηνή της ΕΜΣ που περιλαμβάνει συναυλίες κλασικής και σύγχρονης μουσικής και μουσικοθεατρικές παραστάσεις.
Carnival Party στο Gazarte!
02.03.2016 15:37
Τα καθιερωμένα μασκέ party του GAZARTE είναι και πάλι εδώ. Για μία ακόμη φορά ο αγαπημένος χώρος της πόλης μας υποδέχεται για να περάσουμε δύο ξέφρενες νύχτες μέχρι το πρωί.