Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Τα πάντα ρεί ?: Έκθεση καλλιτεχνικού κοσμήματος της ομάδας J.A.W. στην Ena Art Gallery

Τα πάντα ρεί ?: Έκθεση καλλιτεχνικού κοσμήματος της ομάδας J.A.W. στην Ena Art Gallery

Η ομάδα καλλιτεχνικού κοσμήματος J.A.W. Jewellery Art Workers συμμετέχει στην 1st ΑTHENS JEWELRY WEEK με την έκθεση “Τα πάντα ρεί ?”, από τις 30 Ιουνίου έως τις 4  Ιουλίου 2016, στην Ena Art Gallery

 

Δεκατρείς σχεδιαστές κοσμημάτων της ομάδας J.A.W.  και ένας video artist που χρησιμοποιούν  τη γλώσσα της δημιουργικής κοσμηματοποιίας και της εικόνας καταπιάνονται με τη γνωστή φιλοσοφική ρήση του Ηράκλειτου “Τα πάντα ρεί”. Τη μετατρέπουν σε ερώτημα και διατυπώνουν σύγχρονους προβληματισμούς, φόβους και ανησυχίες.

 

“Θα βλέπουμε όνειρα; Θα επουλώνονται τα τραύματα; Πώς θα είναι η χαρά; Οι μέρες θα διαδέχονται τις νύχτες; Το κόσμημα ως προστάτης της ψυχής θα κατορθώσει να μας καθησυχάσει; ”

 

Συμμετέχουν οι Jewellery Art Workers: Μαρία Αποστολοπούλου, Αχιλλέας Γεωργιάδης , Στέλλα Δεληγιάννη, Άρτεμις Ζαφρανά, Ιωσήφ Ιωσηφίδης, Νίκος Καρακώστας , Απόστολος Κλειτσιώτης, Βάλλυ Κοντίδη, Μαίρη Μαργώνη, Σαρίνα Μπέζα, Σοφία Παπαλεξίου, Mαρία Ψαριανού, D’ olium (Σοφία Μπαχλάβα-Βασίλης Σταμούλης) και ο video artist Θεοφάνης Κωνσταντίνου.

Σχετικές ειδήσεις
Αστικά τοπία των Βαλκανίων: Ετήσια φωτογραφική έκθεση της ομάδας BULB στην Γκαλερί Μάτι
30.06.2016 14:26
Η ετήσια ομαδική έκθεση της ομάδας BULB θα φιλοξενηθεί στην Γκαλερί ΜΑΤΙ το διάστημα 1-14 Ιουλίου 2016.
Multiples: ομαδική έκθεση στην Eleftheria Tseliou gallery
14.06.2016 09:55
Η Eleftheria Tseliou gallery παρουσιάζει την έκθεση με τίτλο ‘Multiples’. Η έκθεση ξεκινά την Τετάρτη 15 Ιουνίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου 2016.
Άσπρο <=> Μαύρο: Ομαδική έκθεση στην Depôt Art Gallery
30.05.2016 12:35
Η Depôt Art Gallery σας προσκαλεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στην ομαδική έκθεση των: Γιώργος Ζογγολόπουλος, Όπυ Ζούνη, Κωστής, Νίκος Τρανός, Γιώργος Τσακίρης, Πάνος Χαραλάμπους, Γιώργος Χαρβαλιάς, με τίτλο «Άσπρο <=> Μαύρο».
Aroma of the East: έκθεση του Δρ. Bhaskar Das στη Blank Wall Gallery
19.05.2016 16:48
Ο Δόκτωρ Bhaskar Das, που ζει και εργάζεται στην Ινδία θα παρουσιάσει φωτογραφίες του στη Blank Wall Gallery, σε μία ατομική έκθεση, που θα διαρκέσει από το Σάββατο 28 Μαΐου έως την Παρασκευή 3 Ιουνίου.
Πάντα Ρει: έκθεση των Herbert Mehler και Sonja Edle von Hoessle στο Φουγάρο
19.05.2016 11:59
Το Σάββατο 11 Ιουνίου 2016 η FOUGARO THE GALLERY Nafplion εγκαινιάζει μια μεγάλη έκθεση των καταξιωμένων Γερμανών καλλιτεχνών Herbert Mehler και Sonja Edle von Hoessle, σε συνεργασία με την Tammen & Partner Gallerie, με τίτλο «Πάντα Ρει».