Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου 2016

Etude: Παράσταση Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Dansarte

Etude: Παράσταση Κλασικού και Σύγχρονου Χορού του Dansarte

Το Κέντρο Χορού και Τεχνών Dansarte, έχοντας επίσημα ξεκινήσει το 1ο έτος της Επαγγελματικής σχολής (εγκεκριμένης από το Υπουργείο Πολιτισμού) σας προσκαλεί στη βραδιά Κλασσικού και Σύγχρονου Χορού "ETUDE", την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, στις 8:30μμ, στο Συνεδριακό & Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

 

Η βραδιά θα αποτελείται από δύο μέρη:

 

- Στο πρώτο μέρος θα παρουσιαστούν τα τμήματα παιδιών- εφήβων –ενηλίκων σε χορογραφίες των καθηγητών: Τατιάνα Λοβέρδου, Εύη Αραβαντινού, Τόνια Ζορμπαλά, Luiz Mendes .

 

- Στο δεύτερο μέρος θα έχουμε την τιμή και την χαρά να σας παρουσιάσουμε το 1ο  έτος της Επαγγελματικής σχολής (Κέντρο Χορού και Τεχνών). Χορογράφοι: Γιάννης Αντωνίου –Κλασικό ρεπερτόριο, Τατιάνα Λοβέρδου – Σύγχρονο ρεπερτόριο.

 

Τατιάνα Λοβέρδου-Ιδρύτρια και Καλλιτεχνική Διευθύντρια του Dansarte

Γιάννης Αντωνίου - Καλλιτεχνικός Σύμβουλος

Σχετικές ειδήσεις
1η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου χορού στο Θέατρο ΠΚ
05.07.2016 14:49
Το Θέατρο ΠΚ ανοίγει τις πόρτες του σε νέους καλλιτέχνες και διοργανώνει την 1η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού. Με στόχο η Πλατφόρμα Έκφρασης Σύγχρονου Χορού να γίνει θεσμός, ο χώρος του θεάτρου ΠΚ θα φιλοξενήσει νέους χορευτές δίνοντάς τους την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη δουλειά και τις ιδέες τους προάγοντας την τέχνη του χορού.
16η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού Κύπρου
17.03.2016 15:00
Η Πλατφόρμα Σύγχρονου Χορού, επανέρχεται με νέο πρόγραμμα και νέες ιδέες από 18 έως 20 Μαρτίου στη Λεμεσό.
óMNIRA και VORTEX: Δύο παραστάσεις χορού στο Σύγχρονο Θέατρο
29.02.2016 10:52
Δύο έργα σύγχρονου χορού απο τις νέες χορογράφους Μαριάννα Βαρβιάνη και Στέλλα Σπύρου συναντιούνται στην σκηνή του Σύγχρονου Θεάτρου για να πραγματευτούν τις έννοιες του εγκλωβισμού και της υπέρβασης.
Νέα παράσταση σύγχρονου χορού από την Αναστασία Λύρα στο Μικροσκοπικό Θέατρο
29.12.2015 15:22
Το Μικροσκοπικό Θέατρο παρουσιάζει το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016, στις 20:00 ένα νέο πρόγραμμα Σύγχρονου Χορού σε τέσσερα μέρη, με θέμα το Αίμα και τη Μνήμη.
Είναι Καιρός - Δεύτερη περίοδος: Παράσταση Σύγχρονου Χορού στο Μικροσκοπικό Θέατρο
23.12.2015 14:43
Το Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015, στις 8μμ, η ομάδα του Μικροσκοπικού Θεάτρου παρουσιάζει στο ατμοσφαιρικό πλακιώτικο θεατράκι, τη συνέχεια του προγράμματος σύγχρονου χορού Είναι καιρός - δεύτερη περίοδος με μια παράσταση που περιλαμβάνει δύο σόλο χορογραφίες και μια ζωντανή εικαστική εγκατάσταση.