Κυριακή, 23 Οκτωβρίου 2016

Τα Jazz Sundays επιστρέφουν στο Gazarte

Τα Jazz Sundays επιστρέφουν στο Gazarte

Οι μεγαλύτεροι Έλληνες καλλιτέχνες της jazz σκηνής, θα περάσουν και αυτό το καλοκαίρι από το roof stage του GAZARTE για να μας «μεταφέρουν» με δεξιοτεχνία στα καλύτερα jazz bars της Νέας Υόρκης!

Το πρόγραμμα της Κυριακής 3 Ιουλίου:

Γιώργος Κοντραφούρης , Δημήτρης Καλαντζής , Σπύρος Παναγιωτόπουλος feat. Τζένη Καπάνταη

On… keyBOARD
Βραδινή βόλτα στα μονοπάτια της jazz και του αυτοσχεδιασμού...

Ο Γιώργος Κοντραφούρης στο Hammond, ο Δημήτρης Καλαντζής στο πιάνο και ο Σπύρος Παναγιωτόπουλος στα drums με καλεσμένη την Τζένη Καπάνταη μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι στον κόσμο της τζαζ με βασικό όχημα τα πλήκτρα. Τρεις από τους παλαιότερους και σημαντικότερους μουσικούς της ελληνικής jazz σε μια εξαιρετικά σπάνια ευκαιρία σύμπραξης επί σκηνής.

Με εξαιρετικές σπουδές και σπουδαίες συνεργασίες με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας jazz, οι ηγετικές αυτές φιγούρες της jazz ενώνουν τις δυνάμεις τους και σε συνδυασμό με την αισθαντική φωνή της Τζένης Καπάνταη, μας πηγαίνουν μία βόλτα υπό τους ήχους κορυφαίων κομματιών από την ιστορία της συγκεκριμένης μουσικής σκηνής χωρίς περιορισμούς, μέσα από το προσωπικό τους πρίσμα.

Οι Κυριακές, έχουν χρώμα... jazz στο GAZARTE!

Σχετικές ειδήσεις
Santa's secret dance, ένα μαγικό jazz παραμύθι με τον Δημήτρη Καλαντζή στο Gazarte
16.12.2015 15:53
Ο πιανίστας Δημήτρης Καλαντζής, από τους σημαντικότερους Έλληνες jazzmen, επιστρέφει στο GAZARTE στις 24 και 26 Δεκεμβρίου 2015 για δύο μοναδικές βραδιές στο πνεύμα των Χριστουγέννων.
Δημήτρης Τσάκας Quintet & Guests live στο Gazarte
14.12.2015 13:43
Οι Jazz Sundays στο GAZARTE Roof Stage συνεχίζονται στις 20 Δεκεμβρίου 2015 με το Δημήτρη Τσάκα.
Οι Next Step Quintet στις Jazz Sundays του Gazarte
23.11.2015 13:44
Οι Jazz Sundays συνεχίζονται στο Roof Stage του GAZARTE γεμίζοντας τις Κυριακές μας με αγαπημένες μελωδίες Jazz. Την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015, στο Roof Stage του GAZARTE θα βρίσκονται οι Next Step Quintet.
Ο Δημήτρης Καλαντζής στα Jazz Sundays του Gazarte
20.11.2015 12:48
Ο Δημήτρης Καλαντζής και το κουιντέτο του εγκαινιάζουν τα Jazz Sundays του Gazarte την Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015.
 Jazz Sundays στο Gazarte
13.11.2015 11:10
Ο αγαπημένος χώρος της πόλης, το GAZARTE, καθιερώνει έναν ακόμη θεσμό, γεμίζοντας τις Κυριακές μας με αγαπημένες μελωδίες της Jazz.