Όταν συναντιούνται επί σκηνής η Αρλέτα και ο Λάκης γράφουν ιστορία! Κάθε μουσική συνάντησή τους είναι διαφορετική από τις προηγούμενες. Αυτή που θα συμβεί την Τετάρτη 13 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου, θα είναι μία και μοναδική! Συλλεκτική, συγκινητική. Και θα είναι πολύ όμορφη.

Αρλέτα – Λάκης. Μια σχέση ζωής που περιλαμβάνει πάρα πολλά τραγούδια, κλασσικά και αγαπημένα. Η μουσική του και η φωνή της, η αγάπη του ενός για τον άλλον αλλά και το πάθος τους για τη καλή μουσική, έχουν δώσει πολλά από τα πιο σημαντικά τραγούδια στην ιστορία της ελληνικής μουσικής.

Η Αρλέτα θα συναντήσει τον Λάκη Παπαδόπουλο στη σκηνή του Κήπου του Μεγάρου Μουσικής την Τετάρτη 13 Ιουλίου. Ο Λάκης παίρνει την κιθάρα του, η Αρλέτα την δική της και «…η Αθήνα ανάβει σαν μεγάλο καράβι». Πόσα αγαπημένα τραγούδια μπορείς να μετρήσεις… «Ήσυχα βράδια», «Τσάι γιασεμιού», «Σερενάτα», «Γυριστρούλα», «Σε ζητάω», «Μπαρ το Ναυάγιο», «Batida de Coco», «Έρχεται κρύο» και πολλά ακόμα. Και τα χωράνε όλα σε ένα πρόγραμμα. Ή τέλος πάντων βάζουν τα δυνατά τους!

Μαζί τους επί σκηνής οι εξαιρετικοί μουσικοί: Κώστας Αναδιώτης (πιάνο), Ηλίας Κατελάνος (κιθάρα), Αλέξανδρος Αλεξίου (τύμπανα), Στέλιος Μακρυπλίδης (κιθάρα), Αναστάσιος Ιωαννίδης (μπάσο).

Στις 13 Ιουλίου η Αρλέτα και ο Λάκης Παπαδόπουλος μας περιμένουν στον Κήπο του Μεγάρου να τραγουδήσουμε, να νοσταλγήσουμε, να θυμηθούμε και να είναι όμορφα!