Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γιώργος Καζαντζής στην Αυλαία

Ο Γιώργος Καζαντζής στην Αυλαία
Ο Γιώργος Καζαντζής ανανεώνει την συνεργασία του με τρεις εξαίσιες φωνές της Θεσσαλονίκης, την Φωτεινή Βελεσιώτου , τον Γιώργο Μπαγιώκη και την Νατάσσα Χρηστίδου και μας χαρίζουν μοναδικές ερμηνείες στη μουσική σκηνή της Αυλαίας.

Μαζί με τους παραπάνω τραγουδιστές τις συγκεκριμένες βραδιές θα συμμετέχουν και θα ερμηνεύσουν και άλλοι καλοί φίλοι του συνθέτη που έχουν τραγουδήσει στον νέο του δίσκο Ίσαλος Γραμμή. Όπως η Μελίνα Κανά , ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, η Λιζέτα Καλημέρη , ο Κώστας Θωμαϊδης ,ο  Σταύρος Σιόλας, ο Μιχάλης Παπαζήσης.

Τραγούδια που ήδη αγαπάμε όπως οι Μέλισσες, Άχρωμη σιωπή, Μαρμαρυγή , Ο έρωτας δεν περιμένει, Τα μάτια του Μορφέα, θα συμπληρώσουν την μέχρι τώρα πλούσια δισκογραφία του Γιώργου Καζαντζή απ’ όπου θα ακουστούν τα Ήταν αέρας, Φωτιά και Αλμύρα, Σεντόνια Δίχτυα , Σαν καταιγίδα ,Χειμωνανθός κ.α, καθώς και τα οργανικά κομμάτια Sorocos,Βαλς της Ουτοπίας ,Παλίρροια, Ελαφονήσι κ.α. Τέλος δε θα λείψουν τραγούδια από την προσωπική δισκογραφία των τραγουδιστών!

Αναζητώντας την διαφορετικότητα ο Γιώργος Καζαντζής στο πιάνο συμπτύσσεται σε ένα νεανικό οργανικό σύνολο που αποτελούν οι: Αναστασία Ζαχαριάδου στο κανονάκι , Εύη Καζαντζή στο τσέλο ,Θάνος Καζαντζής στα κρουστά που με την φρέσκια και ανατρεπτική τους διάθεση παράγουν υπέροχες μουσικές ατμόσφαιρες.
 


Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Κατσαρός στον Ιανό
14.02.2017 14:19
Ο Γιώργος Κατσαρός με το σαξόφωνό του και την ορχήστρα του ανεβαίνει στη σκηνή του ΙΑΝΟΥ για πρώτη φορά, για να μας ταξιδέψει με τη μουσική του από το μιούζικαλ στο λαϊκό τραγούδι.
Ο Γιώργος Δημητριάδης και οι Μικροί Ήρωες στο Kremlino
21.12.2016 10:16
Ο Γιώργος Δημητριάδης με τους Μικρούς του Ήρωες έρχονται στην σκηνή του Κρεμλίνου και καλωσορίζει την καινούρια χρονιά με δύο μοναδικά live.
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής στην Αίγινα
19.08.2016 17:25
Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Γιώργος Περρής παρουσιάζουν την Κιβωτό το Σάββατο 27 Αυγούστου στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας.
20 χρόνια συνεργασίας: Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη στο Μύλος Club
09.05.2016 12:29
Ο Γιώργος Καζαντζης και η Λιζέτα Καλημέρη μετά την πρώτη τους γνωριμία στην “πνοή του ανέμου το 1995 πάλι μαζί την Παρασκευή 13 Μαΐου 2016 στο Mylos Club.
Ο Βαγγέλης Καζαντζής ζωντανά στο Ίλιον Plus
29.02.2016 14:47
Ο Βαγγέλης Καζαντζής αφήνει για λίγο τις ηχογραφήσεις του νέου του άλμπουμ και ανεβαίνει στη σκηνή του Ίλιον Plus, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.