Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Club des Belugas!

Club des Belugas!
Έχετε διάθεση να ακούσετε jazz ή swing; Ή μήπως rock ; Τα κέφια σας μπορεί να αλλάζουν όμως ένα είναι σίγουρο ότι στις αρχές της άνοιξης τα λουλούδια ανθίζουν με Club des Belugas! Μα που αλλού στο Gazarte

Ένα λουλούδι που ανθίζει χειμώνα καλοκαίρι από τη Γερμανία, ένας DJ, συνθέτης που λέγεται Maxim Illion και θεωρείται ο μεγαλύτερος παραγωγός της  Nu-jazz στη Γερμανία, φέρνει άλλους οχτώ φίλους του στο Gazarte, για πολύ Hip Hip-Chin Chin.

Η  πορεία του group ξεκίνησε  to 2002 και μέχρι σήμερα με γνώμονα τη φαντασία και τη δημιουργικότητα, οι Club des Belugas παίζουν με τα decks και με άλλα οχτώ φυσικά όργανα , ξεσηκώνοντας ότι βρίσκεται στο πέρασμά της. Είναι διάσημοι, είναι ρετρό, είναι νέοι, είναι φρέσκοι, είναι σύγχρονοι, είναι επίκαιροι και είναι και μπροστά από την εποχή τους. Είναι οι  Club des Belugas. Και ναι!! Ήρθε η ώρα να έρθουν επιτέλους στην Ελλάδα!

Σχετικές ειδήσεις
15.12.2016 17:07
Η διάθεση περνά σε άλλα επίπεδα με τη Gazarte Houseband: George Zervos feat. Eva Tsachra!
3 Χάριτες με funky & swing διάθεση live στο Τρένο στο Ρουφ
30.08.2016 15:53
Ο Σεπτέμβριος μας βρίσκει και πάλι στην Αποβάθρα του Τρένου στο Ρουφ με ανεβασμένη διάθεση, καλή μουσική και δυνατά ποτά.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Η Αλέκα Κανελλίδου με καλεσμένο τον Δάκη στο Sirocco's Club
18.05.2016 15:07
Η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή επιστρέφει δριμύτερη με νέες εμφανίσεις και ανεβασμένη καλοκαιρινή διάθεση. Για τέσσερις μόνο βραδιές, από Παρασκευή 24 έως και Τρίτη 28 Ιουνίου, η σπουδαία ερμηνεύτρια θα ανέβει στη σκηνή του Sirocco’s Club για να μας παρασύρει σε μια ερωτική «περιπέτεια» με αγαπημένα τραγούδια που εξακολουθούν να συγκινούν τους ακροατές. Εκλεκτός καλεσμένος ο Δάκης.
Christian McBride Trio live στο Gazarte
01.03.2016 14:47
Μία μουσική εμπειρία ζωής, βγαλμένη από τα θρυλικά Music Hall και Jazz Club της Νέας Υόρκης!