Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Όταν η ανακύκλωση γίνεται δημιουργία

Όταν η ανακύκλωση γίνεται  δημιουργία
Η Brasserie Omirou εκθέτει 120 μεταλλικά κοσμήματα δια χειρός Ιωάννας Κραουνάκη, η οποία συλλέγει βιομηχανικά υλικά και τους δίνει μια διαφορετική χρήση από την αρχική τους μεταμορφώνοντας τα σε ιδιαίτερα και πρωτότυπα κοσμήματα.

Ο εμπλουτισμός με χρώματα φυσικών αποχρώσεων αναδεικνύουν και ζωντανεύουν τα μέταλλα. Μια ιδέα ανακύκλωσης που λειτουργεί αποτελεσματικά μετατρέποντας ακόμα και άχρηστα αντικείμενα σε κόσμημα.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται αποτελούνται από μεταλλικές ροδέλες, βίδες πάσης χρήσεως, παξιμάδια νίκελ και μπρούτζινα, βύσματα πακτώσεως (ούπα οικοδομών), χαλκοσωλήνες υδραυλικής χρήσεως, μεταλλικές αγκράφες από ζώνες, μεταλλικά εξαρτήματα ειδών υποδηματοποιίας, φερμουάρ, σούστες, σιφώνια, σχάρες αποστράγγισης, λουκέτα, κλειδιά, κλειδαριές, δεκάρες, ρινίσματα χαλκού, τσίγκινα καπάκια αναψυκτικών κ.α.

 

 

Σχετικές ειδήσεις
ΠΑΤΜΙΟΝ: Έκθεση ζωγραφικής του Μανώλη Πέντε στην Πάτμο
05.08.2016 12:42
Από τις 11 έως τις 21 Αυγούστου 2016 ο Μανώλης Πέντες εκθέτει έργα του στις αίθουσες του ανακαινισμένου πολιτιστικού κέντρου «ΠΑΤΜΙΟΝ» στο λιμάνι της Πάτμου.
Before my very eyes: Έκθεση της Ιωάννας Νατσίκου στο Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη
01.07.2016 11:04
Το Πωλητήριο του Μουσείου Μπενάκη στο πλαίσιο του κύκλου εκθέσεων «ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΛΗ» φιλοξενεί την έκθεση της Ιωάννας Νατσίκου, με τίτλο "Before my very eyes", η οποία συμμετέχει στο φεστιβάλ ATHENS JEWELRY WEEK.
Distraction: έκθεση του Κωνσταντίνου Παντζόγλου στη γκαλερί του Black Duck
30.03.2016 11:34
Όταν η εικόνα γίνεται προσωπική υπόθεση, τότε προκύπτει μία έκθεση βγαλμένη μέσα από το instagram. Ο Κωνσταντίνος Παντζόγλου, δημοσιογράφος και παραγωγός ραδιοφωνικών εκπομπών -aka kon_pan- παρουσιάζει από τις 5 μέχρι και τις 15 Απριλίου, 25 φωτογραφίες από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, στην γκαλερί του Black Duck.
Στίγμα Ζωής: έκθεση του Λάζαρου Μαράβα στην ΔΛ gallery
09.03.2016 13:46
Η ΔΛ gallery, εγκαινιάζει την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016 στις 8.00μ.μ., την έκθεση του Λάζαρου Μαράβα με τίτλο «Στίγμα Ζωής», η οποία αποτελείται από μεταλλικές διάτρητες κατασκευές μαύρου χρώματος, που γίνονται ο καμβάς της δικής του ιδιαίτερης ζωγραφικής.
Όνειρα και Σύμβολα: έκθεση της Ιωάννας Ράλλη στη γκαλερί Ζουμπουλάκη
25.01.2016 12:17
Η Γκαλερί Ζουμπουλάκη παρουσιάζει την ατομική έκθεση της Ιωάννας Ράλλη με τίτλο «Όνειρα και Σύμβολα». Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 20 Φεβρουαρίου 2016.