Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ήταν ένας γέρος σοφός ροφός - Θεώνη Δέδε

Ήταν ένας γέρος σοφός ροφός - Θεώνη Δέδε

Από τις Εκδόσεις Εκάτη κυκλοφορεί το βιβλίο, Ήταν ένας γέρος σοφός ροφός της Θεώνης Δέδε.


Αν σας πω μια ιστορία, θα μου δώσετε αγάπη; Δεν υπάρχει; Μόνο σούπα; Εντάξει.
Ο γερός βγάζει από την τσέπη του έναν χάρτη και τον απλώνει στο πάτωμα. Πηδάει πάνω στον χάρτη.
Πολιτεία: Τόπος με κάστρα, δράκους, μαγικά φίλτρα. Ιδανικό μέρος για ιππότες, πριγκιποπούλες και βοσκούς. Άρχοντας της πολιτείας: Ο βασιλιάς. Κύριο χαρακτηριστικό: Ο γαλάζιος ουρανός.
"Εγώ είμαι ο βασιλιάς σας. Όλοι το ξέρετε. Αποφάσισα να σας κάνω ένα δώρο, γιατί είμαι μεγαλόψυχος, μεγαλοδύναμος και μεγαλόκαρδος. Μεγάλος γενικά. Θα καταργήσω όλους τους φόρους. Για να το κάνω όμως αυτό, θα πρέπει ο καθένας από εσάς να μου φέρει ένα δώρο. Ένα μουσικό όργανο. Το μουσικό όργανο που θα παίξει την πιο όμορφη μουσική θα κερδίσει. Αυτή τη μουσική θα την δωρίσω στους ανθρώπους. Εσείς θα γλιτώσετε από τη φτώχεια κι εμένα θα με δοξάζουν για πάντα. Αν όμως κανένα μουσικά όργανο δεν έχει τη μελωδία που θέλω, τότε θα σας σκοτώσω όλους"


Σχετικές ειδήσεις
Οι 5 Εποχές - Γιάννης Δέδες
17.11.2016 13:11
Οι Εκδόσεις Αρχέτυπο σας παρουσιάζουν το νέο τους βιβλίο Οι 5 Εποχές ο Άγνωστος Κύκλος της Ζωής και η Δύναμη της αλλαγής του Γιάννη Δέδε.
Ο γέρος που φορούσε ένα καπέλο - Θόδωρος Φέστας
21.07.2016 10:36
Από τις εκδόσεις Άγρα κυκλοφορεί το βιβλίο, Ο γέρος που φορούσε ένα καπέλο του Θόδωρου Φέστα.
Μισός βασιλιάς - Joe Abercrombie
17.03.2016 12:03
Από τις εκδόσεις μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο του Joe Abercrombie, Τα χρονικά της Τσακισμένης Θάλασσας. Μισός βασιλιάς σε εετάφραση του Ανδρέα Μιχαηλίδη.
Λυκούργος, ο βασιλιάς του Παγγαίου -  Ζήσης Α. Βαπορίδη
09.03.2016 10:12
Το βιβλίο, Λυκούργος, ο βασιλιάς του Παγγαίου. Και άλλοι μύθοι της περιοχής του Ζήση Α. Βαπορίδη κυκλοφορεί από την Κάπα Εκδοτική.
Ο Μεγάλος Σοφός στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
14.12.2015 12:20
Οι εκδόσεις Ωκεανίδα παρουσιάζουν το βιβλίο Ο Μεγάλος Σοφός της Νεκταρίας Ζαγοριανάκου-Μακρυδήμα την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης