To metamatic:taf ανακοινώνει με χαρά την έκθεση Tomorrow is another day, Tomorrow is not another today, που εγκαινιάζεται στις 2 Ιουνίου 2016 και θα διαρκέσει έως τις 25 Ιουνίου.

Η έκθεση είναι το αποτέλεσμα της συνάντησης μιας ομάδας Ελλήνων και Καναδών εικαστικών που εξερευνούν το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον. Τα ιστορικά δωμάτια του metamatic:taf μεταμορφώνονται από τους καλλιτέχνες μέσα από τη γλυπτική, τη χαρακτική, το νήμα, τις τοποειδικές (site-specific) εγκαταστάσεις, καθώς και τα οπτικο-ακουστικά περιβάλλοντα εμβύθισης.

Οι επιμελητές Βιβή Περυσινάκη (Ελλάδα) και Scott McGovern (Καναδάς) έχουν προσκαλέσει καλλιτέχνες από τις αντίστοιχες χώρες να συμμετάσχουν με στόχο τη δημιουργία ενός διαπολιτισμικού διαλόγου. H έκθεση λειτουργεί σε πολλά επίπεδα, εκπλήσσοντας, προκαλώντας συζήτηση και εγείροντας ερωτήματα για το τι ήταν, είναι και θα είναι η ζωή.

Το παρελθόν συνιστά μια άγκυρα που μας τοποθετεί στο παρόν. Το παρόν παρουσιάζεται απόλυτο και δεν προσφέρει καμία διαφυγή. Η τέχνη απορρίπτει τα όρια και τις προσδοκίες που η κοινωνία καθορίζει. Νέες ιδέες μπορούν να αποτελέσουν παράθυρα φωτός που θα αποκαλύψουν νέες πραγματικότητες. Κάθε φορά που κάτι φτάνει στο τέλος του, κάτι νέο ξεκινά.

Συμμετέχουν: Jefferson Campbell-Cooper, Μπέττυ Ζέρβα, Σταυρούλα Καζιάλε, Alexandra Mackenzie, Jenn E Norton, Luke Painter, Βιβή Περυσινάκη, Μανώλης Περυσινάκης, Julie René de Cotret, Tasman Richardson, Δημήτρης Σκουρογιάννης, Ντίνα Χασιάκου

Επιμέλεια: Βιβή Περυσινάκη & Scott McGovern