Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

FLASHFORWARD x4: Ομαδική έκθεση από τον Φωτογραφικό 9ο στο Booze

FLASHFORWARD x4: Ομαδική έκθεση από τον Φωτογραφικό 9ο στο Booze

Το Εργαστήρι Δημιουργικής Φωτογραφικής Έκφρασης «Φωτογραφικός 9ος» παρουσιάζει στο χώρο εφαρμοσμένης αισθητικής, τέχνης και δημιουργίας BOOZE Cooperativa - τον πρώτο εναλλακτικό, καλλιτεχνικό συνασπισμό της Αθήνας - την έκθεση με τίτλο ‘’FLASHFORWARD x4’’.

 

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 25 Μαΐου 2016 και ώρα 20.00. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τη Κυριακή 19 Ιουνίου 2016.

 

Η έκθεση αποτελεί συνέχεια των τριών προηγούμενων επιτυχημένων εκθέσεων που πραγματοποιήθηκαν το 2013 και το 2014 στην ‘’Τεχνόπολις’’ του Δήμου Αθηναίων και την περασμένη χρονιά στον φιλόξενο χώρο του BOOZE.

 

Το Εργαστήρι «Φωτογραφικός 9ος» καταφέρνει για μια ακόμη χρονιά να κάνει πραγματικότητα τον λόγο για τον οποίο έχει συσταθεί, που είναι η ανάδειξη της δυναμικής του όρου ‘’Φωτογραφική Τέχνη και Δημιουργική Έκφραση’’ μέσα από έργα ανθρώπων που αγαπούν την φωτογραφία.

 

Στα έργα που εκτίθενται συνδυάζεται η γνώση με το πάθος για το φωτογραφικό μέσο. Οι συμμετέχοντες φωτογράφοι αποτυπώνουν την δική τους, προσωπική ματιά και μετατρέπουν την σκέψη τους σε κάτι ζωντανό, υπαρκτό και ορατό, γεφυρώνοντας την απόσταση μεταξύ αντίληψης και δημιουργικότητας.

 

Η απλότητα και η φιλική διάθεση στο «Φωτογραφικό 9ο» ενθαρρύνει τα νέα αλλά και τα παλαιότερα μέλη να παραμένουν πιστοί στο στόχο τους και όλοι μαζί να αποτελούν μία δημιουργική ομάδα που με συνεχή δράση, προσπαθεί, υπό την καθοδήγηση και στήριξη του υπεύθυνου διδασκαλίας Βασίλη Νίκα,  να δίνει μορφή στην ελεύθερη ματιά και να τη μετατρέπει σε δημιουργίες που πηγάζουν από το ‘’μικρόκοσμο’’ του  κάθε φωτογράφου ξεχωριστά.

 

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΙ:

Δημήτρης Αρχοντόπουλος, Βασίλης Γκαραγκάνης, Πέτρος Δημητρόπουλος, Ελένη Ζαρούλη, Γιώργος Καβουρίνος, Αγγελική Καρυτιανού, Καλλιόπη Κατσιδονιώτη, Ελένη Κοτονιά, Βασιλική Κούβδου, Τηλέμαχος Κουκλάκης, Γιώργος Κουνής, Αθηνά Κουτρουμάνη, Κρέων Κρυωνάς, Αθανασία Κύρκου, Φαίη Κυτίνου, Χρήστος Λαζίδης, Γιώργος Λυνάρδος, Θανάσης Μαϊκούσης, Γιάννης Μαλαντάρας, Γιώργος Μαρκάτης, Λήδα Μαχά, Μαιρλίνα Μεγρέμη, Χρυσούλα Μήτρου, Μαίρη Μουρσελά, Ιφιγένεια Μπαξεβανάκη, Διονύσης Μπαχούμας, Βασίλης Νίκας, Ζησούλα Ντάσιου, Val Phoenix, Αλέξανδρος Παγίδας, Ρούλα Παπαζήση, Τάσος Παπακωνσταντίνου , Φίλιππος Παρασκευουλάκος, Ρούλα Πάτρα, Μανώλης Περγιουδάκης, Μανώλης Πουλάκης, Ανθή Σκούταρη, Κώστας Στάμος, Αποστόλης Στεργίου, Κατερίνα Στούπα, Μάρθα Ταξίδου, Βασιλική Τσάκου, Μαρία Φωτακοπούλου.


Σχετικές ειδήσεις
Απληστία: Φωτογραφική έκθεση στο Vault
09.02.2017 14:55
Με την “Απληστία” συνεχίζεται τo Φωτογραφικό Project SEVEN που διοργανώνει ο Πολυχώρος VAULT. Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου.
Mini Portfolios: ομαδική έκθεση φωτογραφίας στην Ελληνοαμερικάνικη Ένωση
29.09.2016 16:40
Η Ελληνοαμερικανική Ένωση και το Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με τον «Φωτογραφικό Κύκλο» εγκαινιάζουν την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016, στις 20:00, την ομαδική έκθεση φωτογραφίας “Mini Portfolios”. Η έκθεση, που επιμελείται ο Πλάτων Ριβέλλης, θα διαρκέσει μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2016.
Φωτογραφικό Project “SEVEN” στον Πολυχώρο Vault
04.08.2016 15:59
Ο Πολυχώρος VAULT διοργανώνει τo Φωτογραφικό Project “SEVEN” και προσκαλεί τους φωτογράφους της Αθήνας (κι όχι μόνο) να συμμετάσχουν.
Άσπρο <=> Μαύρο: Ομαδική έκθεση στην Depôt Art Gallery
30.05.2016 12:35
Η Depôt Art Gallery σας προσκαλεί την Τρίτη 7 Ιουνίου 2016 στην ομαδική έκθεση των: Γιώργος Ζογγολόπουλος, Όπυ Ζούνη, Κωστής, Νίκος Τρανός, Γιώργος Τσακίρης, Πάνος Χαραλάμπους, Γιώργος Χαρβαλιάς, με τίτλο «Άσπρο <=> Μαύρο».
No Portraits: Ομαδική έκθεση στην Booze:BaseGALLERY
13.04.2016 14:09
Η Booze:BaseGALLERY εγκαινιάζει στις 16 Απριλίου 2016 την ομαδική έκθεση ζωγραφικής/εγκατάσταση No Portraits.