Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής στο Sirocco's Club

Ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής στο Sirocco's Club

Μετά από 15 χρόνια, ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής συναντιούνται ξανά σε δύο πιάνα.

Δεξιοτέχνης ο καθένας με τον τρόπο του,  με απόλυτο σεβασμό στο ιδιόμορφο παίξιμο ο ένας του άλλου, θα μας ταξιδέψουν με τα 88 πλήκτρα του πιάνου τους, χαρίζοντάς μας ένα ρεσιτάλ μαγευτικό όσο και απρόσμενο. Δύο πιάνα, δύο φωνές, δεκάδες διαχρονικές επιτυχίες .

«Ποια νύχτα σ’ έκλεψε», «Σκόνη και θρύψαλα», «Μα τώρα αγάπη μου», «Στους πέντε ανέμους», «Ποιος το ξέρει»,  «Ο Άγγελος μου», «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Θες» είναι μόνο μερικές από τις μελωδίες των δημιουργών που θα ακουστούν σε αυτή την ξεχωριστή μουσική συνάντηση από την Σοφία Μανουσάκη και τον Σπύρο Κλείσσα.

«Ο Στέφανος - ανιψιός μου από την όμορφη ‘Αντα - σπούδασε κατακτώντας τα υψηλότερα επίπεδα δεξιοτεχνίας και έκφρασης. Με χαρά θα οργώσουμε τα 88 πλήκτρα των δύο πιάνων που θα φιλοξενήσουν την μουσική μας συνάντηση», σημειώνει ο Μίμης Πλέσσας.

«Πέρα από την μουσική και οικογενειακή μας συγγένεια με τον Μίμη νιώθω περήφανος πού έχω βαφτίσει την κόρη του την Ελεάνα», εξομολογείται ο Στέφανος Κορκολής.

Στα δύο πιάνα ο Μίμης Πλέσσας και ο Στέφανος Κορκολής.
Ερμηνεύουν η Σοφία Μανουσάκη και ο Σπύρος Κλείσσας.
Επιμέλεια προγράμματος: Λουκίλα Καρρέρ-Πλέσσα

Σχετικές ειδήσεις
Ο Στέφανος Κορκολής
30.01.2017 13:56
Ο διεθνούς φήμης πιανίστας και συνθέτης Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στη σκηνή του Half Note για μια σειρά νέων παραστάσεων που φέρουν τον τίτλο «Εφ’ όλης της ύλης».
Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Στέφανος Κορκολής: τελευταίες παραστάσεις στο Gazarte
03.01.2017 13:35
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των πρώτων παραστάσεων τους στο gazarte, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τέσσερις ακόμη βραδιές στο Μain Stage τον Ιανουάριο. Μια παράσταση από αυτές που αντέχουν στον χρόνο, μια μουσική συνάντηση που κέρδισε ξανά τις καρδιές μας!
Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής συνεχίζουν στο Gazarte
13.12.2016 14:56
Μετά την άκρως επιτυχημένη πορεία των παραστάσεων, η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και ο Στέφανος Κορκολής θα βρίσκονται για τρεις ακόμη βραδιές στο Μain Stage του gazarte.
Ο Στέφανος Κορκολής στο Αίθριο Δημαρχείου Κηφισιάς
19.08.2016 14:02
Ο Στέφανος Κορκολής επιστρέφει στo Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 21:00, με δικά του έργα.
«Συνάντηση»: Ο Στέφανος Κορκολής σε έργα Μίκη Θεοδωράκη στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου
22.06.2016 16:35
Ο Στέφανος Κορκολής ανοίγει το φετινό πρόγραμμα στο Μικρό Θέατρο της Επιδαύρου, 1 & 2 Ιουλίου, με έργα του Μίκη Θεοδωράκη. Βασισμένη στο ομώνυμο CD, η συναυλία είναι μία μοναδική μουσική «ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ» με κλασσικά έργα για πιάνο, μεταφορές / διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη.