Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2017

Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα γενιά της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. - Η συναυλία ακυρώνεται

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ολοκληρώνοντας το  φετινό κύκλο των παραστάσεων του, το Σάββατο 18 Ιουνίου, φιλοξενεί και ανοίγει τη σκηνή του σε επτά συγκροτήματα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, «αγκαλιάζοντας» και στηρίζοντας με αυτή την παραγωγή όλο το φάσμα της μουσικής και ιδαίτερα τους νέους καλλιτέχνες που επιμένουν στην ιδέα των συγκροτημάτων.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα παρουσιάσουν το έργο τους και το ταλέντο τους τα συγκροτήματα: (κατά σειρά εμφανίσεως)

PENNY SKAROU &THE BAND: Pop-Rock
3W.GR: Power Pop-Rock
SUIT 'EM UP: R'n'b & χορευτική μουσική +χορευτικό show με επιτυχίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής
BELLEVILLE: Jazz & blues, Swing μεσοπολέμου
MR. HIGHWAY BAND: Rock Americana και στοιχεία από Country μέχρι Blues & Heavy Rock
MUTE TALE: Symphonic Power Metal
FLYING MERCURY: Classic rock δεκαετίας 70 & 80 μέχρι τις φρέσκιες νότες της Hard Rock της Σκανδιναβικής σκηνής

Παραγωγή – Art TC Live
Διεύθυνση παραγωγής - Μαρία Λουζιώτη
Υπεύθυνη προβολής+επικοινωνίας – Δέσποινα Κραουνάκη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η προγραμματισμένη συναυλία «Το Ροκ του μέλλοντός μας» για το Σάββατο 18 Ιουνίου ακυρώνεται.

Οι εξαργυρώσεις των εισιτηρίων μέσω ηλεκτρονικής πώλησης θα γίνεται αυτόματα με επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου στην κάρτα του κατόχου.

Όσοι από το κοινό έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα μπορούν να λαμβάνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου από το ταμείο του Θεάτρου από την Παρασκευή 17/6/2016.

Tο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η διοργανώτρια εταιρεία Art-Tc Live και όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν, ζητούν συγγνώμη κ ευχαριστούν για την κατανόηση.

Σχετικές ειδήσεις
Σμυρνέικο μινόρε με τη Γλυκερία στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
02.01.2017 16:56
H αυθεντική ερμηνεύτρια Γλυκερία, παρουσιάζει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ένα αφιέρωμα στους μουσικούς δρόμους της Μικράς Ασίας, πλαισιωμένη από 15 μελή ορχήστρα παραδοσιακών οργάνων.
Ακύρωση - Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας του Οδυσσέα Ελύτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
19.10.2016 12:13
Ένα ταξίδι στο έργο του Οδυσσέα Ελύτη με οδηγό την μουσική του Γιώργου Κουρουπού, θα λάβει χώρα την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ένα πρόγραμμα λόγου και μουσικής που παρουσιάζει κυρίαρχες όψεις του έργου του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από την ποίηση και τα πεζά του, μέσα από τα μελοποιημένα ποιήματα-τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού. - Η συναυλία ακυρώνεται
Τριστάνος και Ιζόλδη από το The Met: Live in HD στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
04.10.2016 14:25
Υποδεχόμαστε στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, το βραβευμένο Πρόγραμμα “The Met: Live in HD” της Metropolitan Opera της Νέας Υόρκης, και σας προσκαλούμε στην επίσημη πρώτη εναρκτήρια παράσταση της σαιζόν με ένα από τα μεγαλύτερα έργα της παγκόσμιας όπερας, τον Τριστάνο και την Ιζόλδη, του Βάγκνερ, σε ζωντανή μετάδοση.
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς
23.09.2016 16:58
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ Σεραφείμ.
Όλοι ένα - Φίλα με: Ο Σταμάτης Κραουνάκης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
10.05.2016 16:47
Μετά το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, μετά τη Θεσσαλονίκη και πριν από την εξόρμηση του καλοκαιριού σε Ελλάδα και σε πέντε Ηπείρους «Όλοι Ένα» για δυο μοναδικά βράδια στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Η βραδιά που έγραψε στις καρδιές μας!