Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Ακύρωση - Το Rock του μέλλοντός μας στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά υποδέχεται τη νέα γενιά της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, το Σάββατο 18 Ιουνίου στις 7.00 μ.μ. - Η συναυλία ακυρώνεται

Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά ολοκληρώνοντας το  φετινό κύκλο των παραστάσεων του, το Σάββατο 18 Ιουνίου, φιλοξενεί και ανοίγει τη σκηνή του σε επτά συγκροτήματα της εναλλακτικής μουσικής σκηνής μας, «αγκαλιάζοντας» και στηρίζοντας με αυτή την παραγωγή όλο το φάσμα της μουσικής και ιδαίτερα τους νέους καλλιτέχνες που επιμένουν στην ιδέα των συγκροτημάτων.

Στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά θα παρουσιάσουν το έργο τους και το ταλέντο τους τα συγκροτήματα: (κατά σειρά εμφανίσεως)

PENNY SKAROU &THE BAND: Pop-Rock
3W.GR: Power Pop-Rock
SUIT 'EM UP: R'n'b & χορευτική μουσική +χορευτικό show με επιτυχίες από καταξιωμένους καλλιτέχνες της διεθνούς μουσικής σκηνής
BELLEVILLE: Jazz & blues, Swing μεσοπολέμου
MR. HIGHWAY BAND: Rock Americana και στοιχεία από Country μέχρι Blues & Heavy Rock
MUTE TALE: Symphonic Power Metal
FLYING MERCURY: Classic rock δεκαετίας 70 & 80 μέχρι τις φρέσκιες νότες της Hard Rock της Σκανδιναβικής σκηνής

Παραγωγή – Art TC Live
Διεύθυνση παραγωγής - Μαρία Λουζιώτη
Υπεύθυνη προβολής+επικοινωνίας – Δέσποινα Κραουνάκη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η προγραμματισμένη συναυλία «Το Ροκ του μέλλοντός μας» για το Σάββατο 18 Ιουνίου ακυρώνεται.

Οι εξαργυρώσεις των εισιτηρίων μέσω ηλεκτρονικής πώλησης θα γίνεται αυτόματα με επιστροφή του αντιτίμου του εισιτηρίου στην κάρτα του κατόχου.

Όσοι από το κοινό έχουν προμηθευτεί τα εισιτήριά τους από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά θα μπορούν να λαμβάνουν το αντίτιμο του εισιτηρίου από το ταμείο του Θεάτρου από την Παρασκευή 17/6/2016.

Tο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, η διοργανώτρια εταιρεία Art-Tc Live και όλα τα συγκροτήματα που συμμετείχαν, ζητούν συγγνώμη κ ευχαριστούν για την κατανόηση.

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γιώργος Νταλάρας και ο Βαγγέλης Κορακάκης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
23.02.2017 15:20
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, υποδέχεται τον Γιώργο Νταλάρα και τον Βαγγέλη Κορακάκη, για τέσσερις μοναδικές συναυλίες, με τίτλο Θαλασσινά Παλάτια στις 6 - 7 - 13 και 14 Μαρτίου 2017.
Η Βασιλική Καρακώστα στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
10.02.2017 13:41
Ένα ταξίδι στην Ελλάδα, ένας μουσικός περίπατος στα μονοπάτια της Ελληνικής Δημοτικής Μουσικής, ένα κονσέρτο μέσα από τα μάτια της εξαιρετικής κι ευαίσθητης ερμηνεύτριας Βασιλικής Καρακώστα, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 21:00. Μαζί της ο Πετρολούκας Χαλκιάς.
Τα Μουσικά Σύνολα της ΕΡΤ σε ένα διήμερο αγάπης στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
10.02.2017 10:46
Τη Δευτέρα 13 και την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 20:30, η Ορχήστρα Σύγχρονης Μουσικής και η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ παρουσιάζουν δύο συναυλίες αφιερωμένες στην αγάπη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.
Ακύρωση - Ο κόσμος ο μικρός, ο Μέγας του Οδυσσέα Ελύτη στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά
19.10.2016 12:13
Ένα ταξίδι στο έργο του Οδυσσέα Ελύτη με οδηγό την μουσική του Γιώργου Κουρουπού, θα λάβει χώρα την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Ένα πρόγραμμα λόγου και μουσικής που παρουσιάζει κυρίαρχες όψεις του έργου του Οδυσσέα Ελύτη, μέσα από την ποίηση και τα πεζά του, μέσα από τα μελοποιημένα ποιήματα-τραγούδια του Γιώργου Κουρουπού. - Η συναυλία ακυρώνεται
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά για τα 125 χρόνια του Γηροκομείου Πειραιώς
23.09.2016 16:58
Ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, μετά τις πολύ επιτυχημένες καλοκαιρινές συναυλίες του, στην Αθήνα, τον Πειραιά και την περιφέρεια θα εμφανιστεί στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, σε μια επετειακή συναυλία για τα 125 χρόνια διαρκούς λειτουργίας, προφοράς και αγάπης του Γηροκομείου Πειραιώς. Την εκδήλωση θα προλογήσει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πειραιώς Κ Σεραφείμ.