Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Λίλη Γαρεφαλάκη: 4ο TEDxUniversityofPiraeus | Spectrum

Λίλη Γαρεφαλάκη: 4ο TEDxUniversityofPiraeus | Spectrum

Θα μπορούσατε να φανταστείτε έναν κόσμο γεμάτο από διαφορετικές ιδέες, χρώματα και πλευρές; Έναν κόσμο γεμάτο ακόμα και από διαφορετικούς μεταξύ τους κόσμους; Έναν τέτοιο κόσμο έρχεται να μοιραστεί μαζί σας το TEDxUniversityofPiraeus μαζί με το Spectrum στο SS Hellas Liberty στις 14 Μαΐου.

 

Το TEDxUniversityofPiraeus, είναι ένα TEDx μοιράζεται ιδέες που αξίζει να διαδοθούν, όπως και τα υπόλοιπα TEDx, αλλά είναι και από μόνο του μια ιδέα που αξίζει να διαδοθεί. Το TEDxUniversityofPiraeus, ξεκίνησε από πρωτοβουλία μιας ομάδας φοιτητών πίσω στο 2012 και στόχος, ήταν να εμπνεύσουν και να δώσουν όραμα στους νέους φοιτητές μέσα από ξεχωριστές ιδέες και μοναδικές ομιλίες .

 

Μέσα από τρία ιδιαίτερα events, το TEDxUniversityofPiraeus κατάφερε να εμπνεύσει την κοινότητα του Πανεπιστημίου Πειραιώς και όχι μόνο και να δώσει μια πνοή αλλαγής στην φοιτητική κοινότητα. Το πρώτο event πίσω στο 2013, ήταν «BELIEVE.ACT.CHANGE», το οποίο αποτέλεσε την αρχή για άλλα δύο επιτυχημένα events το «Time Voyagers» και το «Taming Waves», το 2014 και 2015 αντίστοιχα.

 

Φέτος, η 4η διοργάνωση του TEDxUniversityofPiraeus, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου στο ιστορικό πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty στο Λιμάνι του Πειραιά και η θεματική του θα είναι το «Spectrum». Τι ακριβώς σημαίνει Spectrum; Αυτό μένει απλά να το ανακαλύψετε μέσα από τις ομιλίες και τις ιδέες που θα διαδοθούν μέσα από το πρίσμα του TEDxUniversityofPiraeus 2016. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι ότι θα είναι μια διοργάνωση που θα σας προκαλέσει να ανακαλύψετε τα διαφορετικά χρώματα, σκιές και αποχρώσεις που παίρνει η ζωή σας, να ανακαλύψετε έναν κόσμο πολλών διαφορετικών οπτικών και πλευρών.

 

tedxuniversityofpiraeus.com

 

Το 4o TEDxUniversityofPiraeus θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Μαΐου στο ιστορικό πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty. Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικές ειδήσεις
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 4ο TEDxUniversityofPiraeus
24.05.2016 12:44
Το Σάββατο, 14 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε το 4ο κατά σειρά TEDxUniversityofPiraeus στο πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, στην πύλη Ε2 στο Λιμάνι του Πειραιά.
Το TEDxUniversityofPiraeus στο S/S Hellas Liberty
09.05.2016 12:45
Στις 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τo TEDxUniversityofPiraeus με θέμα "Spectrum".
TEDxUniversityofPiraeus 2016: Η προπώληση ξεκίνησε
20.04.2016 16:20
Το τέταρτο TEDxUniversityofPiraeus, θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου σε μια αρκετά ξεχωριστή και πρωτοποριακή τοποθεσία, το πλωτό μουσείο SS Hellas Liberty, το οποίο βρίσκεται στο λιμάνι του Πειραιά. Μέσα σε ένα τέτοιο ιστορικό πλοίο θα προσπαθήσουμε να σας ταξιδέψουμε σε έναν κόσμο TEDx ιδεών.
Οι Ιστορίες με χρώματα αρμονικά συνεχίζονται στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
14.04.2016 15:28
Η προφορική αφηγήτρια Σάσα Βούλγαρη μας προσκαλεί και αυτό το Σάββατο 16 Απριλίου 2016 στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη, για να ακούσουμε Ιστορίες με χρώματα αρμονικά, στο πλαίσιο της έκθεσης Ο Γιώργος Γουναρόπουλος και η Ποιητική του Συμβολισμού. Ζωγραφική 1912 - 1976.
Το TEDxUniversityofPiraeus έρχεται στο Πλωτό Μουσείο Hellas Liberty
24.02.2016 15:45
Η ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus με αφορμή το event με θεματική «SPECTRUM» που θα πραγματοποιήσει στις 14 Μαΐου 2016 είναι σε θέση να ανακοινώσει ότι η διοργάνωση θα γίνει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πλωτού Μουσείου ''Hellas Liberty'' στο λιμάνι του Πειραιά (πύλη Ε2).