Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2016

Αργοπορημένη: το τραγουδι ενός καουμπόυ, της Sarah Ruhl στο Θέατρο Skrow

Αργοπορημένη: το τραγουδι ενός καουμπόυ, της Sarah Ruhl στο Θέατρο Skrow

Η Γιούλα Μπούνταλη επιστρέφει στην θεατρική σκηνή και παρουσιάζει για πρώτη φορά το έργο της Αμερικανίδας Σάρα Ρουλ «Αργοπορημένη: το τραγούδι ενός καουμπόυ» στο θέατρο Skrow από τις 19 Μαΐου 2016 κάθε Πέμπτη με Κυριακή.

Μια ιστορία αναζήτησης της αληθινής αγάπης αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες-καουμπόυ που εξωθούν την καρδιά και το μυαλό πέρα από τα όρια της συμβατικότητας.

Συνοδοιπόροι στην παράσταση είναι ο Αλέξανδρος Βούλγαρης (aka The Boy)  που υπογράφει την πρωτότυπη μουσική των τραγουδιών της παράστασης και ο Σύλλας Τζουμέρκας στις εικόνες.

Πρωταγωνιστούν Μαρία Φιλίνη , Χρήστος Παληογιάννης και Γιούλα Μπούνταλη.

Σύνοψη έργου

Η Μαίρη, πάντα αργοπορημένη και για πάντα παντρεμένη αρχίζει να μαθαίνει ιππασία όταν συναντάει τυχαία την Ρεντ, μια γυναίκα-καουμπόυ που ζει με τα άλογά της στους στάβλους έξω απ’ τα όρια της πόλης. Ο άντρας της Μαίρης, ο Κρίκι, πιάνει δουλειά σαν φύλακας μουσείου και με τις τελευταίες τους οικονομίες τής αγοράζει έναν πίνακα ζωγραφικής για δώρο. Όταν η Μαίρη και ο Κρίκι κάνουν παιδί, ανακαλύπτουν ότι δεν μπορούν να συμφωνήσουν ούτε στο όνομα που θα του δώσουν αλλά ούτε και στο αν το παιδί είναι τελικά αγόρι ή κορίτσι. Αυτή είναι η ιστορία μιας γυναίκας που αποφασίζει να τα μάθει όλα από την αρχή για να βρει την αληθινή αγάπη, έξω απ’ τα όρια της πόλης, και έξω απ’ τα όρια γενικά.     

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Μετάφραση/Σκηνοθεσία: Γιούλα Μπούνταλη
Πρωτότυπη μουσική: The Boy
Video: Σύλλας Τζουμέρκας
Βοηθός Σκηνοθέτη: Ευγενία Δελιαλή
Σκηνικά: Μυρτώ Λάμπρου
Κοστούμια: Μάρλι Αλειφέρη
Σχεδιασμός φώτων: Χριστίνα Θανάσουλα
Μακιγιάζ: Εύη Ζαφειροπούλου

Παίζουν: Μαρία Φιλίνη, Χρήστος Παληογιάννης, Γιούλα Μπούνταλη

Διάρκεια: 90 λεπτά

Σχετικές ειδήσεις
Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι, για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Τέχνης
10.10.2016 13:37
Το έργο Σιχτίρ ευρώ, μπουντρούμ δραχμή, θα πεις κι ένα τραγούδι, του Βασίλη Παπαβασιλείου, η μεγάλη επιτυχία του Θεάτρου Τέχνης, επιστρέφει στη σκηνή της Φρυνίχου αυτή τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου και για μόνο 6 παραστάσεις!
Το «Γκιακ» επιστρέφει στη σκηνή του Skrow!
13.09.2016 17:24
Η συλλογή διηγημάτων Γκιακ - που σημαίνει αίμα, οικογένεια, εκδίκηση στα Αρβανίτικα - του Δημοσθένη Παπαμάρκου, ένα από τα σημαντικότερα δείγματα νεοελληνικής λογοτεχνίας, παρουσιάζεται για δεύτερη χρονιά στο Θέατρο Skrow, σε σκηνοθεσία του ηθοποιού Θανάση Δόβρη, μετά την τεράστια επιτυχία της πρώτης παρουσίασης.
Skrow Theater: Καλλιτεχνικό πρόγραμμα 2016 - 2017
05.09.2016 15:14
Το Skrow Theater παρουσιάζει τον καλλιτεχνικό προγραμματισμό του για τη νέα θεατρική περίοδο 2016- 2017.
Φαίδρας Έρως, της Sarah Kane στο Black Box
14.01.2016 10:34
Το έργο της Sarah Kane “Φαίδρας Έρως” παρουσιάζεται σε σκηνοθεσία Θάνου Νίκα στο BlackBox από 21 Ιανουαρίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή (ματινέ) στις 15:00.
Παιδιά ενός κατώτερου θεού του Μαρκ Μέντοφ στο Θέατρο Βεάκη
11.12.2015 14:00
Ο Γιάννης Βούρος επιστρέφει, δεκαπέντε χρόνια μετά την τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία που σημείωσε με τα «Παιδιά ενός κατώτερου θεού» στο θέατρο Βεάκη από την Παρασκευή 18 Δεκεμβρίου 2015 και μέχρι την Κυριακή των Βαΐων.