Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

The Katia Paschou Project: Το Ελιξήριο του Έρωτα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

The Katia Paschou Project: Το Ελιξήριο του Έρωτα στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη

Την Πέμπτη 12 Μαΐου 2016 το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί σε ακόμη μία παράσταση από το The Katia Paschou Project, με το έργο Το Ελιξήριο του Έρωτα.

Στο πρώτο μέρος οι καλλιτέχνες του The Katia Paschou Project, μυούν διαδραστικά το κοινό στη γνωστή όπερα του Ντονιτσέτι, μαθαίνοντάς τους εύκολα μέρη απο άριες και χορωδιακά. Στο δεύτερο μέρος η Κάτια Πάσχου με καλεσμένους τους Δημήτρη Παπαγεωργίου, βαρύτονο και Χόρχε Χάσο, τενόρο, ερμηνεύουν σε μια ημισκηνοθετημένη παράσταση  τα πιο γνωστά αποσπασμάτα , ενώ το κοινό θα έχει την ευκαιρία να τραγουδήσει μαζί με τους ερμηνευτές στα σημεία του έργου που έχει διδαχτεί κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους.

Κάτια Πάσχου σοπράνο
Χόρχε Χάσο τενόρος
Δημήτρης Παπαγεωργίου βαρύτονος
Παναγιώτης Διπλάρος βαρύτονος
Μαρία Λεσιώτη πιανίστα
Μαρία Mακρή θεατρολόγος
Νεφέλη Τσιπουρίδη θεατρολόγος, σκηνοθέτης
Εβίτα Χιώτη σοπράνο
Νίκος Ψαθάς τενόρος

Συμμετέχουν τα μέλη της πειραματικής ομάδας νέων καλλιτεχνών του Ιδρύματος Θεοχαράκη.

Σχετικές ειδήσεις
Red Velvet: μία παθιασμένη συναυλία στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
03.10.2016 11:37
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου σε «ένα μουσικό ταξίδι που ξυπνά αισθήσεις και προκαλεί συγκινήσεις…».
The Katia Paschou Project: Easter Edition - Μεταμορφώσεις στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
18.04.2016 17:11
Το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη φιλοξενεί τη Δευτέρα 25 Απριλίου 2016 την Κάτια Πάσχου και το έργο Easter Edition - Μεταμορφώσεις, στο πλαίσιο του κύκλου Συμμετοχική όπερα.
Του έρωτα όλα τα φίλτρα: αφιέρωμα στον έρωτα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης
22.03.2016 11:24
Η Αναστασία Έδεν και ο συνθέτης Άρης Βλάχος παρουσιάζουν τη μουσική παράσταση «Του Έρωτα όλα τα Φίλτρα», ένα μουσικό υπερθέαμα, αφιερωμένο στον έρωτα, με την υπογραφή του Μάνου Ελευθερίου, για μία και μοναδική παράσταση, την Τρίτη 19 Απριλίου, στην κεντρική σκηνή του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης.
Από την ύλη των ονείρων: αφιέρωμα στον Σαίξπηρ στο Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη
25.02.2016 13:57
Τιμώντας το Έτος Σαίξπηρ - 400 χρόνια από το θάνατό του το Ίδρυμα Β. & Μ. Θεοχαράκη μας προσκαλεί την Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016 στο αφιέρωμα με τίτλο Από την ύλη των ονείρων.
Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων: The Katia Paschou Project στο Ίδρυμα Θεοχαράκη
14.12.2015 15:07
Την πρώτη του συναυλία με τίτλο «Οι Πρίγκηπες των Χριστουγέννων», πραγματοποιεί το The Katia Paschou Project, με επικεφαλής την Κάτια Πάσχου, την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 20.30, στο Ίδρυμα Θεοχαράκη.