Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη.

Μία από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες rock ‘n roll μπάντες στην Ελλάδα, παρουσιάζει τραγούδια από ολόκληρη την σπουδαία πορεία της, όπως οι περισσότεροι δεν τα έχουν ακούσει ποτέ!

Το γνωστό line-up των Last Drive – αποτελούμενο από τους “ιστορικούς” Alex K (μπάσο / φωνή), Γιώργο Καρανικόλα (κιθάρα / φωνή), Chris B.I. (drums) και τον Στέφανο Φλώτσιο (κιθάρα) – θα μας προσφέρει μία απογυμνωμένη ακουστική εκδοχή πολλών αγαπημένων κομματιών τους. Και αυτή τη φορά μάλιστα προσθέτουν τραγούδια που δεν συμπεριέλαβαν στα προηγούμενα set, ζητώντας την συνδρομή φίλων και συνοδοιπόρων μερικοί εκ των οποίων δεν είναι καθόλου …συνηθισμένοι:

Ο Φώτης Σιώτας που τον γνωρίσαμε εως βιολιστή, ως σολίστα δεξιοτέχνη, ενορχηστρωτή και ερμηνευτή σε πάρα πολλές μουσικές συνεργασίες από το σχήμα του Θανάση Παπακωνσταντίνου ως τους Sancho 003 και ο Γιάγκος Χαιρέτης χαρακτηριστικός λαουτιέρης από τα Ανώγεια, παλιό μέλος των Επισκεπτών του Γιάννη Αγγελάκα και συνεργάτης των Ψαραντώνη και Ψαρογιώργη, ξεχωρίζουν στο κομμάτι των φίλων που συνδράμουν. Τα δύο live όμως θα πλαισιώσουν και οι πολυμήχανοι Νίκος Κεντζέας στο κοντραμπάσο, Άγγελος Κώττας στα κρουστά και ο Digital Alkemist επίσης στα κρουστά, προσθέτοντας κάτι παραπάνω στο ήδη αυξημένο ενδιαφέρον για τις δύο βραδιές.

* Σημείωση: Ο καινούριος -στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας- χώρος του ΙΛΙΟΝ plus έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα. Γι αυτό και για  καθεμία από τις δύο βραδιές θα διατεθούν περιορισμένα εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ. Κατά συνέπεια, οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους το συντομότερο δυνατό!

LAST DRIVE

Αλέξης Καλοφωλιάς: μπάσο, φωνή

Γιώργος Καρανικόλας: κιθάρα, φωνή

Χρήστος Μιχαλάτος: τύμπανα

Στέφανος Φλώτσιος: κιθάρα, φωνή

GUESTS

Φώτης Σιώτας / Βιολί, Βιόλα
Γιάγκος Χαιρέτης / Λαούτο
Νίκος Κεντζέας / Κόντρα Μπάσο
Άγγελος Κώττας / Κρουστά
Digital Alkemist / Κρουστά

Οργάνωση Παραγωγής / Επικοινωνία: Κ. Φουρίκος – Unrest Productions,