Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus

Last Drive & Friends Unplugged στο ΙΛΙΟΝ plus

Το ιδιαίτερο ταξίδι των Drive συνεχίζεται: Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη.

Μία από τις ιστορικότερες και μεγαλύτερες rock 'n roll μπάντες στην Ελλάδα, παρουσιάζει τραγούδια από ολόκληρη την σπουδαία πορεία της, όπως οι περισσότεροι δεν τα έχουν ακούσει ποτέ!

Το γνωστό line-up των Last Drive - αποτελούμενο από τους “ιστορικούς” Alex K (μπάσο / φωνή), Γιώργο Καρανικόλα (κιθάρα / φωνή), Chris B.I. (drums) και τον Στέφανο Φλώτσιο (κιθάρα) – θα μας προσφέρει μία απογυμνωμένη ακουστική εκδοχή πολλών αγαπημένων κομματιών τους. Και αυτή τη φορά μάλιστα προσθέτουν τραγούδια που δεν συμπεριέλαβαν στα προηγούμενα set, ζητώντας την συνδρομή φίλων και συνοδοιπόρων μερικοί εκ των οποίων δεν είναι καθόλου …συνηθισμένοι:

Ο Φώτης Σιώτας που τον γνωρίσαμε εως βιολιστή, ως σολίστα δεξιοτέχνη, ενορχηστρωτή και ερμηνευτή σε πάρα πολλές μουσικές συνεργασίες από το σχήμα του Θανάση Παπακωνσταντίνου ως τους Sancho 003 και ο Γιάγκος Χαιρέτης χαρακτηριστικός λαουτιέρης από τα Ανώγεια, παλιό μέλος των Επισκεπτών του Γιάννη Αγγελάκα και συνεργάτης των Ψαραντώνη και Ψαρογιώργη, ξεχωρίζουν στο κομμάτι των φίλων που συνδράμουν. Τα δύο live όμως θα πλαισιώσουν και οι πολυμήχανοι Νίκος Κεντζέας στο κοντραμπάσο, Άγγελος Κώττας στα κρουστά και ο Digital Alkemist επίσης στα κρουστά, προσθέτοντας κάτι παραπάνω στο ήδη αυξημένο ενδιαφέρον για τις δύο βραδιές.

* Σημείωση: Ο καινούριος -στα συναυλιακά δρώμενα της Αθήνας- χώρος του ΙΛΙΟΝ plus έχει συγκεκριμένη χωρητικότητα. Γι αυτό και για  καθεμία από τις δύο βραδιές θα διατεθούν περιορισμένα εισιτήρια στην τιμή των 10 ευρώ. Κατά συνέπεια, οι ενδιαφερόμενοι καλό θα ήταν να εξασφαλίσουν την είσοδό τους το συντομότερο δυνατό!

LAST DRIVE

Αλέξης Καλοφωλιάς: μπάσο , φωνή

Γιώργος Καρανικόλας: κιθάρα, φωνή

Χρήστος Μιχαλάτος: τύμπανα

Στέφανος Φλώτσιος: κιθάρα, φωνή

GUESTS

Φώτης Σιώτας / Βιολί , Βιόλα
Γιάγκος Χαιρέτης / Λαούτο
Νίκος Κεντζέας / Κόντρα Μπάσο
Άγγελος Κώττας / Κρουστά
Digital Alkemist / Κρουστά

Οργάνωση Παραγωγής / Επικοινωνία: Κ. Φουρίκος - Unrest Productions,

Σχετικές ειδήσεις
The Christmas Sessions στο ΙΛΙΟΝ plus
21.12.2016 15:35
Το ΙΛΙΟΝ plus διοργανώνει βραδιές με ροκ, τζαζ, έντεχνη και λαϊκή μουσική, με κάποια από τα πιο ιδιαίτερα live της Αθήνας για τις φετινές γιορτινές μέρες.
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές στο Ίλιον Plus
14.11.2016 14:50
Οι Χειμερινοί Κολυμβητές σε πλήρη σύνθεση και με πλήρη συνείδηση κατηφορίζουν και πάλι στην Αθήνα και το ΙΛΙΟΝ plus για δύο από τις εγνωσμένης αξίας και αισθητικής βραδιές που επιφυλάσσουν στους πολλούς και καλούς φίλους τους.
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι Ιστορίες για Κρουστά στο Άλικο
07.06.2016 14:00
Ο Βασίλης Βασιλάτος και οι “Ιστορίες για Κρουστά” επανέρχονται στα μουσικά δρώμενα της πόλης με μια μοναδική εμφάνιση την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 στον φιλόξενο χώρο της μουσικής σκηνής “άλικο”.
Jazz it up a little: George Spanos trio Unplugged @ Babel
12.04.2016 12:45
Στο πλαίσιο του Jazz Festival που διοργανώνει ο Πολυχώρος BABEL, από τις 7 ως τις 24 Απριλίου 2016, με τίτλο “Jazz it up a little”, την Παρασκευή 15 Απριλίου 2016, ο Γιώργος Σπανός με τους συνεργάτες του, παρουσιάζει οργανικές συνθέσεις του, από το νέο του cd με τίτλο “Blue Passion”, αλλά και jazz standards και διασκευές ροκ κομματιών με τζαζ διάθεση, πρώτη φορά unplugged!
Οι Last Drive επιστρέφουν στο Ίλιον plus
05.04.2016 13:20
Μετά από τις δύο εκπληκτικές βραδιές του περασμένου Γενάρη, οι Last Drive επανέρχονται στο Ίλιον plus με ένα ακόμη special unplugged live set στις 13 και 14 Μάη.