Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ο Παύλος στο Σταυρό του Νότου

Ο Παύλος στο Σταυρό του Νότου
Ο Παύλος Παυλίδης θα βρίσκεται κάθε Πέμπτη στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Μέσα στις περιορισμένες εμφανίσεις του θα μας πάρει και θα μας ταξιδέψει από την εποχή των «Σπαθιών», στους B-Movies και τη solo παρουσία του.

Ο Παύλος Παυλίδης θα βρίσκεται κάθε Πέμπτη στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Μέσα στις περιορισμένες εμφανίσεις του θα μας πάρει και θα μας ταξιδέψει από την εποχή των «Σπαθιών», στους B-Movies και τη solo παρουσία του.

Ο Παυλίδης είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής ροκ σκηνής, είτε είναι ο leader του ιστορικού μουσικού σχήματος «Ξύλινα Σπαθιά», είτε πορεύεται μόνος, ή με παρέα. Πολλοί τον αποκαλούν απλώς Παύλο και στο νού έρχεται ο άλλος Παύλος, ο θρύλος του ελληνικού ροκ. Η σύγκριση δεν μοιάζει καθόλου με βλασφημία.

Οι δύο τελευταίοι προσωπικοί του δίσκοι «Αφού Λοιπόν Ξεχάστηκα» και «Άλλη μια μέρα» είναι απλώς δύο αριστουργήματα.

Η εμφάνιση του στα πλαίσια ενός μουσικού προγράμματος στο Σταυρό του Νότου είναι ένα ταξίδι και μια έκπληξη που θα μας φέρει λίγο ακόμα πιο κοντά στον ακουστικό ήχο, αλλά και τον ηλεκτρικό, προκαλώντας μας τα ίδια έντονα συναισθήματα και στις δύο περιπτώσεις.

Info
Παύλος Παυλίδης
Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Έναρξη 18 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη
Ώρα έναρξης: 22.30
http://www.stn.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Οι 1550 live στο Σταυρό του Νότου Club
24.01.2017 10:08
Έπειτα από δύο εκρηκτικές εμφανίσεις στην κατάμεστη σκηνή του «Σταυρού του Νότου», οι 15 50, επανέρχονται ανανεωμένοι και δριμύτεροι στην ιστορική σκηνή «Σταυρός του Νότου», την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.
Ο Παύλος Συνοδινός και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου στο Club του Σταυρού του Νότου
09.01.2017 15:55
Ο Παύλος Συνοδινός και ο Δημήτρης Χατζηδημητρίου θα συναντηθούν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου, για ένα live την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης για 4 τελευταίες παραστάσεις στο Σταυρό του Νότου
21.12.2016 10:52
Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τις sold out εμφανίσεις του από τις αρχές Νοεμβρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, ολοκληρώνει τον χειμερινό αυτό κύκλο παραστάσεων με 4 τελευταίες εμφανίσεις: Παραμονή Χριστουγέννων: Σάββατο 24 Δεκεμβρίου, Ανήμερα Πρωτοχρονιάς: Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017 και Σάββατα 7 & 14 Ιανουαρίου 2017.
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με τις
27.10.2016 15:04
Ο Μίλτος Πασχαλίδης με νέο υλικό από το δίσκο «Περσείδες» που κυκλοφορεί στις 5 Νοεμβρίου, ξεκινά τις καθιερωμένες εμφανίσεις του στο Σταυρό του Νότου κάθε Σάββατο.
Παύλος Παυλίδης και B - Movies live στο Σταυρό του Νότου
25.10.2016 15:53
Μετά από ένα καλοκαίρι γεμάτο συναυλίες στην Ελλάδα αλλά και με τη συμμετοχή τους σε φεστιβάλ του εξωτερικού (Stereoleto - Ρωσία, Feggaros - Κύπρος), ο Παύλος Παυλίδης & οι B-movies ολοκληρώνουν αυτό τον κύκλο συναυλιών στην Αθήνα στο αγαπημένο τους στέκι – την Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου από την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου και κάθε Παρασκευή!