Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2016

Ο Παύλος στο Σταυρό του Νότου

Ο Παύλος στο Σταυρό του Νότου
Ο Παύλος Παυλίδης θα βρίσκεται κάθε Πέμπτη στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Μέσα στις περιορισμένες εμφανίσεις του θα μας πάρει και θα μας ταξιδέψει από την εποχή των «Σπαθιών», στους B-Movies και τη solo παρουσία του.

Ο Παύλος Παυλίδης θα βρίσκεται κάθε Πέμπτη στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου. Μέσα στις περιορισμένες εμφανίσεις του θα μας πάρει και θα μας ταξιδέψει από την εποχή των «Σπαθιών», στους B-Movies και τη solo παρουσία του.

Ο Παυλίδης είναι ένα μεγάλο κομμάτι της ελληνικής ροκ σκηνής, είτε είναι ο leader του ιστορικού μουσικού σχήματος «Ξύλινα Σπαθιά», είτε πορεύεται μόνος, ή με παρέα. Πολλοί τον αποκαλούν απλώς Παύλο και στο νού έρχεται ο άλλος Παύλος, ο θρύλος του ελληνικού ροκ. Η σύγκριση δεν μοιάζει καθόλου με βλασφημία.

Οι δύο τελευταίοι προσωπικοί του δίσκοι «Αφού Λοιπόν Ξεχάστηκα» και «Άλλη μια μέρα» είναι απλώς δύο αριστουργήματα.

Η εμφάνιση του στα πλαίσια ενός μουσικού προγράμματος στο Σταυρό του Νότου είναι ένα ταξίδι και μια έκπληξη που θα μας φέρει λίγο ακόμα πιο κοντά στον ακουστικό ήχο, αλλά και τον ηλεκτρικό, προκαλώντας μας τα ίδια έντονα συναισθήματα και στις δύο περιπτώσεις.

Info
Παύλος Παυλίδης
Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
Φραντζή και Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Έναρξη 18 Οκτωβρίου και κάθε Πέμπτη
Ώρα έναρξης: 22.30
http://www.stn.gr/

Σχετικές ειδήσεις
Οι Χαΐνηδες για τρεις συναυλίες στο Σταυρό του Νότου Plus
05.10.2016 14:44
Οι Χαΐνηδες ανεβαίνουν στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus για τρεις live εμφανίσεις τα Σάββατα 15, 22, 29 Οκτωβρίου 2016.
Δραμαμίνη και special guests live στο Σταυρό του Νότου
26.04.2016 12:52
Το συγκρότημα Δραμαμίνη θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου την Παρασκευή 13 Μαΐου παρέα με εκλεκτούς καλεσμένους: τον Νίκο Πορτοκάλογλου και τον George Gaudy!
Ο Μίλτος Πασχαλίδης για 4 ακόμη live στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου
28.03.2016 15:48
Ο Μίλτος Πασχαλίδης μετά τις 14 sold out παραστάσεις του φέτος τον χειμώνα στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου, έρχεται να κλείσει αυτόν τον κύκλο εμφανίσεων με άλλα 4 Σάββατα 2/4, 9/4, 16/4, 23/4.
Οι Χαΐνηδες live στο Σταυρό του Νότου
08.03.2016 16:42
Μετά από μια εξαιρετικά επιτυχημένη περιοδεία στην Ευρώπη οι Χαΐνηδες επιστρέφουν για ακόμα μια φορά στην κεντρική σκηνή του Σταυρού του Νότου.
Ο Κώστας Λειβαδάς με εκλεκτούς καλεσμένους στο Σταυρό του Νότου
25.01.2016 15:25
Η διαδρομή του Κώστα Λειβαδά, με αφορμή την κυκλοφορία της διπλής συλλογής "18 Χρόνια Δρόμος", τον φέρνει την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.