Οι Triplicity Band θα εμφανιστούν για ένα live στο Κελάρι Athenaeum την Πέμπτη 5 Μαΐου 2016, με special guest τον Γιάννη Παπαγιαννούλη.

Οι Triplicity αποτελούν μια ομάδα τριών ιδιαίτερα ξεχωριστών μουσικών, οι οποίοι μοιράζονται έναν κοινό στόχο: τη δημιουργία του προσωπικού τους ήχου στη σκηνή της αυτοσχεδιαστικής μουσικής και της σύγχρονής jazz του σήμερα.

Μέσω της ανάμειξης φαινομενικά ετερόκλητων επιρροών, από τις παραδοσιακές φόρμες της jazz και τις γεμάτες ενέργεια διαθέσεις της rock μέχρι τις πολυρυθμίες της Αφρικής, οι Triplicity χαράσσουν ένα εκλεκτικό μουσικό μονοπάτι, κομμένο και ραμμένο για όσους αναζητούν περιπετειώδη ακροάματα.

Οι Triplicity, που αποτελούνται από τους Πάνο Βασιλόπουλο στα τύμπανα, Γιώργο Σταυρουλάκη στην ηλεκτρική κιθάρα και στο guitar synth και Παναγιώτη Μπουραζάνη στο ηλεκτρικό μπάσο και στα φωνητικά, θα δώσουν ένα μοναδικό live στο Κελάρι Athenaeum, την Πέμπτη 5 Μαϊου, παρουσιάζοντας συνθέσεις από το cd που ετοιμάζουν, με σημαντικές συμμετοχές και από το εξωτερικό, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον χειμώνα που μας έρχεται.  

Φιλοξενούμενος των Triplicity θα είναι ο Γιάννης Παπαγιαννούλης στα κρουστά. Ο Γιάννης Παπαγιαννούλης έχει πλούσια δισκογραφία και συνεργασίες με εγχώριους, όπως οι Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Σωκράτης Μάλαμας, Χαρούλα Αλεξίου, Κίτρινα Ποδήλατα και Βασίλης Ρακόπουλος αλλα και διεθνείς καλλιτέχνες όπως οι Joaquin Grilo, Andrés Peña, Marcos Jimenez, Manuel Cazas, Roland Hoffmann, Paco Inglesias, Jose Anillo, Anabel Rivera, Antonia Nogaredo Gil, Jose Valencia και άλλοι.

www.triplicityband.com