Δευτέρα, 24 Οκτωβρίου 2016

Ο Κήπος μας: καλοκαιρινό πρόγραμμα στην Πύρνα

Ο Κήπος μας: καλοκαιρινό πρόγραμμα στην Πύρνα

Η Πύρνα προσκαλεί τους μικρούς της φίλους στον Κήπο της για ένα καλοκαιρινό πρόγραμμα απασχόλησης!

 

Ο Κήπος μας είναι ένα διαδραστικό, δημιουργικό πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης, για παιδιά 4-9 χρονών. Επειδή το καλοκαίρι θέλει φίλους (νέους και παλιούς), φαντασία, αυθόρμητη έκφραση, συνεργασία, ξενοιασιά και ηρεμία, ο κήπος της Πύρνας μεταμορφώνεται και «παίζει» μαζί μας!

Με αφορμή τα παραπάνω, δημιουργούνται ομάδες που ασχολούνται με παιχνίδια θεατρικά, μουσικά, εικαστικά , ενώ η κάθε ομάδα θα παρουσιάσει, στο τέλος, το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της. 

Οργάνωση – Επιμέλεια: Λαγωνίκα Μαρία

Θεατρικό Παιχνίδι: Κουτσουδάκη Λίζα

Εικαστικά: Παππά Χριστίνα

Μουσικοκινητική: Παραδείση Αιμιλιανή


Σχετικές ειδήσεις
Summer Camp από το Θέατρο Λαμπιόνι
02.06.2016 13:52
Το Θέατρο Λαμπιόνι προσκαλεί τους μικρούς του φίλους σε ένα καλοκαιρινό camp στο Nodo Junior στη Θεσσαλονίκη, για παιδιά από 5-12 ετών.
Παρέα με τη μουσική: Μουσικό καλοκαιρινό εργαστήρι στη Μουσική Βιβλιοθήκη
23.05.2016 15:01
Με το ξεκίνημα του καλοκαιριού, η Μουσική Βιβλιοθήκη διοργανώνει το πρωτότυπο και ψυχαγωγικό διαδραστικό πρόγραμμα Παρέα με τη μουσική για παιδιά 7-12 ετών.
Καλοκαιρινό Camp στο Μουσείο Παιδικής Τέχνης
23.05.2016 14:50
Για 3η συνεχή χρονιά το Μουσείο Παιδικής Τέχνης, με τη δημιουργική συνεργασία των εκδόσεων Πατάκη, της Παιδικής Νομικής Βιβλιοθήκης και των καταστημάτων Κάισσα, διοργανώνει καλοκαιρινό καμπ για παιδιά 5-10 ετών στο χώρο του, στο νεοκλασικό κτήριο όπου στεγάζεται το Μουσείο.
Νέα δημιουργικά εργαστήρια στην Πύρνα μέχρι τον Ιούνιο 2016
04.02.2016 10:11

Η Πύρνα προσκαλεί μικρούς αλλά και μεγάλους στα δημιουργικά εργαστήρια που έχει προγραμματίσει για την περίοδο Φεβρουάριος - Ιούνιος 2016.
Χριστούγεννα στο Θέατρο της Ημέρας: Εργαστήρια και θεατρικά παιχνίδια για παιδιά
07.12.2015 11:36
Το Θέατρο της Ημέρας έβαλε τα γιορτινά του…και ετοίμασε για τους μικρούς του φίλους ένα πρόγραμμα με Χριστουγεννιάτικες και πρωτοχρονιάτικες εκδηλώσεις, εργαστήρια κατασκευών και θεατρικά παιχνίδια για τις μέρες των διακοπών.