Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Μία υποτροφία που αλλάζει τη ζωή από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

Μία υποτροφία που αλλάζει τη ζωή από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ

"Η υποτροφία που μου προσφέρθηκε, μου άλλαξε τη ζωή", με αυτά τα λόγια και εμφανώς συγκινημένη, η 19χρονη Κωνσταντίνα Σκυλλά από τη Χίο, παιδί πολύτεκνης οικογενείας, ευχαρίστησε ολόψυχα τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ –και προσωπικά, τον πρόεδρο του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, κ. Σοφοκλή Ξυνή, για την υποτροφία που της προσέφερε, αξίας 18.160 ευρώ.

«Τα καλύτερα ταξίδια είναι τα ταξίδια στη γνώση και στον κόσμο, τα καλύτερα ταξίδια δεν τα έχουμε κάνει ακόμα. Ευχαριστώ το Mediterranean College για το εισιτήριο. Η υποτροφία που μου προσφέρθηκε, μου άλλαξε όχι μόνο τη ζωή αλλά και το μέλλον μου! Νιώθω τυχερή για αυτήν την ευκαιρία και θα την εκμεταλλευτώ στο έπακρο», δήλωσε η Κωνσταντίνα η οποία είναι δικαιούχος μιας πλήρους –τριετούς- υποτροφίας σπουδών στο Mediterranean College, φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, και ξεκίνησε τις σπουδές της τον Οκτώβριο του 2015 στη Σχολή Εκπαίδευσης του πρώτου αγγλόφωνου κολεγίου της χώρας μας.

Αντικείμενο των σπουδών της; Αυτό που πάντα ονειρευόταν: Παιδαγωγικά! Σπουδάζοντας φέτος λοιπόν στο 1ο έτος για το Bachelor in Early Childhood Studies, θέλησε να ευχαριστήσει τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για την τεράστια ευκαιρία που της έδωσε για σπουδές, που δεν θα την είχε με άλλο τρόπο, καθώς δεν τα κατάφερε στις πανελλήνιες εξετάσεις, και οι γονείς της –έχοντας άλλα 3 παιδιά και ως εργαζόμενοι περιστασιακά με συμβάσεις- δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα να καλύψουν τις σπουδές της σε ιδιωτικό φορέα εκπαίδευσης.

Αυτό το όνειρο λοιπόν για σπουδές, έκανε πραγματικότητα για την Κωνσταντίνα και για άλλους 90 νέους ανθρώπους από τις 13 Περιφέρειες της χώρας μας, που ανήκουν σε κοινωνικο-οικονομικά ασθενέστερες τάξεις,  ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, ο εκπαιδευτικός όμιλος που ουσιαστικά εισήγαγε και καθιέρωσε το θεσμό των υποτροφιών στο εκπαιδευτικό «γίγνεσθαι» της χώρας μας, προσφέροντας εδώ και 59 χρόνια, δωρεάν εκπαίδευση σε χιλιάδες νέους με όρεξη για μάθηση και θέληση για επαγγελματική επιτυχία.  

Σχετικές ειδήσεις
117 Υποτροφίες Σπουδών στις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ
14.07.2016 15:31
Τον πρωτοποριακό θεσμό «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» συνεχίζει και φέτος ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ σε συνεργασία με τις 13 Περιφέρειες της χώρας μας, αυξάνοντας, συνολικά, τις υποτροφίες που θα χορηγηθούν από 91 σε 117.
Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά: Διάκριση στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό CISCO
25.05.2016 10:44
Στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «NetRiders Skills Competition» της CISCO διακρίθηκαν –αποκλειστικά για την Ελλάδα!- 4 σπουδαστές του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ Πειραιά, και συγκεκριμένα του CARIERRA (Κέντρο Διά Βίου Μάθησης 2), φορέα του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.
Xinis Education Festival 2016: δωρεάν σεμινάρια ΜΜΕ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
11.03.2016 11:38
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL 2016, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που διοργανώνει φέτος –για 8η συνεχή χρονιά- ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, παρουσιάζει την Εβδομάδα ΜΜΕ με 9 μοναδικά σεμινάρια, τα οποία θα πραγματοποιηθούν στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, από τις 15 έως τις 18 Μαρτίου.
Τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ σάρωσαν τα μετάλλια στην 3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ 2016
02.03.2016 16:02
Με 33 μετάλλια από τη φετινή μόνο συμμετοχή των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στην έκθεση «3η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ 2016», η οποία πραγματοποιήθηκε 29 Ιανουαρίου-1η Φεβρουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας στο Ελληνικό, δεν υπάρχει καλύτερη απόδειξη της αποτελεσματικότητας μιας εκπαιδευτικής διαδικασίας, επιβεβαιώνοντας πως η πρωτιά στις ποιοτικές σπουδές ενός εκπαιδευτικού ομίλου θεμελιώνεται μόνο μέσα από τις διακρίσεις και τις επιτυχίες των ίδιων των σπουδαστών του.
8ο Xinis Education Festival
29.02.2016 11:52
Το XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη που αποτελεί μοναδική πρωτοπορία του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, έρχεται φέτος να μας… προκαλέσει να ονειρευτούμε έναν κόσμο δωρεάν, ποιοτικής εκπαίδευσης.