Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Pathways: Έκθεση της Ελένης Χατζηιωάννου στη Γκαλερί Κυπριακή Γωνία

Pathways: Έκθεση της Ελένης Χατζηιωάννου στη Γκαλερί Κυπριακή Γωνία

Η Ελένη Χατζηιωάννου  παρουσιάζει την νέα της δουλεία με τίτλο "Pathways" στη Γκαλερί Κυπριακή Γωνία από τις 6 μέχρι 23 Μαΐου 2016.

 

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο κοινοτάρχης Πύλας Κος Σίμος Μυτίδης την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. Όλα τα έργα κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της γκαλερί .

 

Η Ελένη Χατζηιωάννου σπούδασε ζωγραφική στο St. Martins school of Αrt στο Λονδίνο 1991-1996. Παρουσιάζει την 6ην ατομική της έκθεση, έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές.

 

Σχόλια καλλιτέχνη

 

Η έμπνευση για αυτή τη δουλεία πηγάζει από την αγάπη μου για το περπάτημα και παρατήρηση των φυσικών φαινομένων που με περιβάλλουν. Δεν είναι απλά μια αποτύπωση ενός μέρους αλλά μια πρόσκληση στο θεατή να με συνοδεύσει σε ένα μονοπάτι για ένα ταξίδι έκφρασης συναισθημάτων. Η αλληλεπίδραση της μπογιάς  και το χρώμα είναι τα εργαλεία που με βοηθούν να φτάσω και να εκφράσω απεριόριστες περιοχές της ανθρωπότητας. Ανακαλύπτω όταν περπατώ στη φύση ότι είναι δυνατό να χάσω τον εαυτό μου για μια στιγμή, το ίδιο συμβαίνει όταν επιστρέφω πίσω στο στούντιο και μπαίνω στο διάλογο με ένα έργο τέχνης.   

Σχετικές ειδήσεις
Έκθεση του Αντώνη Βολανάκη στη Γκαλερί Cube
09.11.2016 15:58
Η Γκαλερί Cube, εγκαινιάζει τη συνεργασία της με τον εικαστικό Αντώνη Βολανάκη και παρουσιάζει την καινούρια του δουλειά, στην ατομική του έκθεση με τίτλο “ Α HERSTORY: something old, something new, something borrowed, something blue ”. Τα έργα που παρουσιάζονται είναι χειροποίητα κεραμικά, υφαντά και φωτογραφίες από την σειρά Holy Women και έχουν δημιουργηθεί τα δύο τελευταία χρόνια.
02.11.2016 16:38
Η γκαλερί The Pulse Kolonaki παρουσιάζει την ατομική έκθεση της νέας εικαστικού, Ελένης Γκινοσάτη με τίτλο "There is nothing left to paint".
Αναπροσαρμογές: Έκθεση του Δώρου Ηρακλέους στη γκαλερί Κυπριακή Γωνιά
10.06.2016 15:13
Στην γκαλερί Κυπριακή Γωνιά στη Λάρνακα ο Δώρος Ηρακλέους παρουσιάζει μια σειρά καινούργιων έργων του, με τον τίτλο «Αναπροσαρμογές» από τις 15 Ιουνίου μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2016.
ATM (…songs, about love and death): έκθεση του Γιώργου Σαπουντζή στη γκαλερί Ελένη Κορωναίου
23.05.2016 10:24
Η γκαλερί Ελένη Κορωναίου παρουσιάζει τη νέα δουλειά του Γιώργου Σαπουντζή στη δεύτερη ατομική του έκθεση στην γκαλερί, με τίτλο «ATM (…songs, about love and death.)».
Ενδιάμεσα: έκθεση της Μανταλίνας Ψωμά στη γκαλερί Alma
15.04.2016 15:05
Η Μανταλίνα Ψωμά παρουσιάζει στην ατομική της έκθεση στην Γκαλερί ALMA στα Τρίκαλα, έργα από την δουλειά των τελευταίων δύο ετών.