Η Ελένη Χατζηιωάννου  παρουσιάζει την νέα της δουλεία με τίτλο “Pathways” στη Γκαλερί Κυπριακή Γωνία από τις 6 μέχρι 23 Μαΐου 2016.

Τα εγκαίνια θα τελέσει ο κοινοτάρχης Πύλας Κος Σίμος Μυτίδης την Παρασκευή 6 Μαΐου στις 8.00 μ.μ. Όλα τα έργα κατά την διάρκεια της έκθεσης, θα παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα της γκαλερί.

Η Ελένη Χατζηιωάννου σπούδασε ζωγραφική στο St. Martins school of Αrt στο Λονδίνο 1991-1996. Παρουσιάζει την 6ην ατομική της έκθεση, έχει λάβει μέρος σε πολλές ομαδικές.

Σχόλια καλλιτέχνη

Η έμπνευση για αυτή τη δουλεία πηγάζει από την αγάπη μου για το περπάτημα και παρατήρηση των φυσικών φαινομένων που με περιβάλλουν. Δεν είναι απλά μια αποτύπωση ενός μέρους αλλά μια πρόσκληση στο θεατή να με συνοδεύσει σε ένα μονοπάτι για ένα ταξίδι έκφρασης συναισθημάτων. Η αλληλεπίδραση της μπογιάς  και το χρώμα είναι τα εργαλεία που με βοηθούν να φτάσω και να εκφράσω απεριόριστες περιοχές της ανθρωπότητας. Ανακαλύπτω όταν περπατώ στη φύση ότι είναι δυνατό να χάσω τον εαυτό μου για μια στιγμή, το ίδιο συμβαίνει όταν επιστρέφω πίσω στο στούντιο και μπαίνω στο διάλογο με ένα έργο τέχνης.