Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Το CU ONSTAGE για άλλη μια χρονιά σε ανεβάζει στη σκηνή!

Το CU ONSTAGE για άλλη μια χρονιά σε ανεβάζει στη σκηνή!

To CU ONSTAGE, ο θεσμός που σε ανεβάζει στη σκηνή παρέα με γνωστούς καλλιτέχνες , ξεκινάει το μουσικό του ταξίδι για 2η σεζόν και εξελίσσεται. Μπάντες και djs με ταλέντο έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στο πρώτο live του CU ONSTAGE που πραγματοποιηθεί στη σκηνή του Six D.Ο.G.S στις 7 Μαΐου.

Με το CU ONSTAGE κάθε νέο συγκρότημα , solo artist, DJ, έχει τη δυνατότητα, όχι απλά να ανέβει στη σκηνή, αλλά για πρώτη φορά να επιλέξει τους καλλιτέχνες που θα πλαισιώνουν το line up της συναυλίας του, ανάμεσα από γνωστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Φέτος τα lives θα είναι θεματικά και κάθε ένα από τα 5 events που θα πραγματοποιηθούν  θα αφορά κι ένα διαφορετικό είδος μουσικής: indie, electronic/house/trap, hip hop, alternative, καθώς επίσης για ακόμη μία χρονιά  ένας μεγάλος τυχερός έχει την ευκαιρία να ανέβει στο CU ONSTAGE Reworks Edition.

Οι headliners που συμμετέχουν στο φετινό CU ONSTAGE είναι οι: Κανών, Ρόδες United, Caudia, Fundracar, Inconcistencies, Iratus, Leon of Athens, Nick Jojo, Potergeist, Runninsquad, The Jaguar Bombs, Young & Tay. Ενώ οι DJs είναι οι: Ινώ Μέη, Chevy, Clubkid, DJ ALX, DJ Noiz, DJ The Boy, Jim Darkstar, Kissing Strangers, March & Hardpan, Music in Despair, SKVLL και Upsetter.

Η διαδικασία για να συμμετέχει κανείς στο διαγωνισμό είναι απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπαίνουν στο www.cuonstage.gr, έως τις 18/04/16 και υποβάλουν και το demo τους,  διαλέγουν ανάμεσα από  γνωστούς καλλιτέχνες headliner και dj για το after party και φτιάχνουν το δικό τους line-up.

Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή με βάση τη σύνθεση του line up και την ποιότητα του demo. Οι 3 επικρατέστερες συμμετοχές κάθε γύρου θα ανεβαίνουν στο www.cuonstage.gr και το κοινό θα ψηφίζει τον τελικό νικητή που θα παίξει live στα stages του, του Ρομάντσο και του REWORKS Festival, ενός από τα μεγαλύτερα διεθνή φεστιβάλ μουσικής στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε το video του περσινού CU ONSTAGE στο http://bit.ly/1ShPMcm και το video με τους φετινούς καλλιτέχνες στο http://bit.ly/1ShPP7Q

Περισσότερες πληροφορίες και υποβολή συμμετοχής στο www.cuonstage.gr

Σχετικές ειδήσεις
Το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών μέχρι τον Δεκέμβριο 2016
25.10.2016 15:42
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών προσφέρει στο κοινό, και αυτή την καλλιτεχνική περίοδο, τη δυνατότητα να απολαύσει στην Αίθουσα Χρήστος Λαμπράκης, με την εξαιρετική ακουστική της, μεγάλες ορχήστρες υπό τη μουσική διεύθυνση σπουδαίων μαέστρων που συμπράττουν με κορυφαίους σολίστ του καιρού μας.
10 Χρόνια Εργαστήρι Παλαιάς Μουσικής στο Μουσικό Χωριό
03.06.2016 13:44
Το Εργαστήρι Παλαιάς Μουσικής κατέχει μια ιδιαίτερη θέση στην κοινότητα του Αγίου Λαυρεντίου, ενώ κλείνει φέτος δέκα χρόνια παρουσίας στο Μουσικό Χωριό.
Μουσικό Χωριό 2016 - η ποίηση των ήχων και των λόγων σε 20 κινήσεις
10.05.2016 15:30
Για ενδέκατη συνεχή χρονιά, το Μουσικό Χωριό μεταμορφώνει το μεσαιωνικό πηλιορείτικο χωριό του Αγίου Λαυρεντίου σε τόπο καλλιτεχνικής συμβίωσης, μουσικής πράξης και εκπαίδευσης, μέσα σε ένα φυσικό και αρχιτεκτονικό περιβάλλον απαράμιλλης ομορφιάς.
Πάσχα 2016 στην Αθήνα: Οι εκδηλώσεις
19.04.2016 15:38
Ο Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού & Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων, έχει ετοιμάσει για τις ημέρες του Πάσχα μία σειρά εκδηλώσεων, επιδιώκοντας τη διατήρηση των ηθών και εθίμων μας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Αθήνας να γιορτάσουν την πιο ελπιδοφόρα ημέρα του χρόνου, κυρίως όμως τα παιδιά, να ψυχαγωγηθούν και να συμμετέχουν σε ομαδικές εκδηλώσεις συνδυάζοντας αρμονικά τις παραδόσεις και την εκπαίδευση.
Το Open House Athens 2016 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
15.04.2016 16:39
100 κτίρια, 450 εθελοντές, τρίτη χρονιά! Οι συντελεστές, οι αρχιτέκτονες, οι ιδιοκτήτες, οι εθελοντές, οι επισκέπτες και όλοι όσοι συμμετέχουν με τον τρόπο τους σε αυτή τη γιορτή αρχιτεκτονικής για την πόλη, στο Open House Athens 2016, είναι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας!