Το Colour Day Festival επιστρέφει για τη 2η διοργάνωση, στις 18 Ιουνίου 2016, για μία ξεχωριστή, πολύχρωμη, καλοκαιρινή γιορτή στο ΟΑΚΑ!

Πριν ένα χρόνο συστηθήκαμε … με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα και 32.000 ξέφρενους, χρωματισμένους fans, καταφέραμε να γίνουμε ο μεγαλύτερος «καμβάς» χρωμάτων της πόλης! Το Colour Day Festival ήρθε και θα μείνει!

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ! Ραντεβού στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Με σύνθημα το πάθος για διασκέδαση, χρωματίζουμε το γκρίζο, ετοιμάζοντας ένα εντυπωσιακό ολοήμερο φεστιβάλ με δυνατή μουσική από DJ’s και συγκροτήματα on stage, colour-happenings και τον μεγαλύτερο colour-fan σε εμφάνιση έκπληξη!

Το Colour Day Festival θα είναι και για φέτος το νούμερο #1 event, δημιουργώντας μία Xρωματοχώρα με 50.000 πρωταγωνιστές!

Το φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, για ακόμα μια φορά στην Αθήνα, με περισσότερο κέφι και απέραντη διάθεση θα χαρίσει σε όλους χαμόγελα, ρυθμό και θα βάλει χρώμα στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας επισκεφτείτε στο www.colourdayfestival.com, όπου σας περιμένουν φωτογραφίες, βίντεο, νέα και οδηγίες για το πολυαναμενόμενο ραντεβού της χρονιάς!

Σας προσκαλούμε να ζήσετε μαζί μας την περιπέτεια της προετοιμασίας κάνοντας ΤΩΡΑ FOLLOW τις επίσημες σελίδες του Colour Day Festival 2016:

Facebook page: https://www.facebook.com/skullproductions/
https://www.facebook.com/ColourDayFestival/
Facebook event: https://www.facebook.com/events/1038405016231208/
Instagram page: https://www.instagram.com/colourdayfestival/
Official Web Site: http://www.colourdayfestival.com/

Διαβάστε επίσης: Girls have the Power @ Colour Day Festival