Κυριακή, 11 Δεκεμβρίου 2016

Flamenco night

Flamenco night
Το Μουσικό Καφενείο και το Κεντρικό Ωδείο παρουσιάζουν μία βραδιά Flamenco με τους Steel Muse...

Οι Steel Muse θα ερμηνεύσουν Flamenco σκοπούς με ακουστικές και κλασικές κιθάρες. Οι δύο κιθαρίστες o Μήτσιος Τάσος και o Θωμάς Αθανασέλος θα μας ταξιδέψουν απ\' τις ακτές της Ανδαλουσίας μέχρι τον αριθμό 12 της οδού Τήνου.

Το flamenco, πολυσχιδούς καταγωγής, αλλά τέκνο γνήσιο της Ανδαλουσίας, φέρει σημάδια κληρονομημένα απ’ τη γενέτειρά του. Ό,τι άγγιξε την ανδαλουσιανή γη είναι παρόν στο σώμα του: τα φοινικικά κρουστά, τα κοκκινάδια που άλειφαν στο πρόσωπό τους οι γυναίκες των Ιβήρων, οι φαρμπαλάδες στις γυναικείες φορεσιές των μινωικών τοιχογραφιών, ακόμα και οι Ρωμαίοι, που έχτισαν δρόμους και γιοφύρια να περάσει η ιστορία και να τίξει το ιδίωμα romance, τη ρομανική πρόγονο της Ισπανικής...

Σχετικές ειδήσεις
God Ιs Α Μotherfucker: Το album των Night Knight
23.08.2016 13:18
Κυκλοφορεί σε διπλό 12” βινύλιο gatefold, cd και digital album των Night Knight με τίτλο, God Ιs Α Μotherfucker από την Inner Ear.
Οι Yellow Claw live στο Spell Club
09.08.2016 15:56
Η Say What Athens παρουσιάζει στις 16 Οκτωβρίου για πρώτη φορά στην Ελλάδα ένα πλήρες Barong Family night με headliners τους Ολλανδούς trap superstars Yellow Claw καθώς και τους επίσης Ολλανδούς Dirtcaps και FS Green στο SPELL Club.
Trianon Blues Night 2016: Μια βραδιά μπλουζ στο Τριανόν
11.05.2016 14:34
The Joseph Priest Band, οι Blues Cargo και οι Jessica’s Theme Band στην πιο Μπλουζ συνεργασία του καλοκαιριού.
Ο Χρίστος Τζιφάκης και ο Adolfo Vega στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 16:39
O κιθαρίστας και συνθέτης Χρίστος Τζιφάκις και ο Σεβιλλιάνος χορευτής του flamenco, Adolfo Vega, γιορτάζουν την άνοιξη, την Κυριακή 10 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών της jazz και της latin σκηνής
Χριστουγεννιάτικο NEON & Cycladic Late Night Party!
16.12.2015 14:10
Την Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2015, ο ΝΕΟΝ και το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, οργανώνουν χριστουγεννιάτικο NEON & Cycladic Late Night Party.