Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου 2017

Flamenco night

Flamenco night
Το Μουσικό Καφενείο και το Κεντρικό Ωδείο παρουσιάζουν μία βραδιά Flamenco με τους Steel Muse...

Οι Steel Muse θα ερμηνεύσουν Flamenco σκοπούς με ακουστικές και κλασικές κιθάρες. Οι δύο κιθαρίστες o Μήτσιος Τάσος και o Θωμάς Αθανασέλος θα μας ταξιδέψουν απ\' τις ακτές της Ανδαλουσίας μέχρι τον αριθμό 12 της οδού Τήνου.

Το flamenco, πολυσχιδούς καταγωγής, αλλά τέκνο γνήσιο της Ανδαλουσίας, φέρει σημάδια κληρονομημένα απ’ τη γενέτειρά του. Ό,τι άγγιξε την ανδαλουσιανή γη είναι παρόν στο σώμα του: τα φοινικικά κρουστά, τα κοκκινάδια που άλειφαν στο πρόσωπό τους οι γυναίκες των Ιβήρων, οι φαρμπαλάδες στις γυναικείες φορεσιές των μινωικών τοιχογραφιών, ακόμα και οι Ρωμαίοι, που έχτισαν δρόμους και γιοφύρια να περάσει η ιστορία και να τίξει το ιδίωμα romance, τη ρομανική πρόγονο της Ισπανικής...

Σχετικές ειδήσεις
Valentine's all-night stand στο Faust
14.02.2017 10:05
Και επειδή ο έρωτας εκτός από το στομάχι περνάει σίγουρα και από τα πόδια, ο Εν Λευκώ και το FAUST έχουν ετοιμάσει για φέτος του Βαλεντίνου ένα all-night party με τoυς δικούς μας laternative, Παναγιώτη Μένεγο και Σταύρο Διοσκουρίδη στα decks.
Folies de cabaret: Μουσική παράσταση στον Αυλητή Art
21.12.2016 15:47
Πέντε βραδιές μουσικού θεάτρου με μελωδίες από τα πιο γνωστά μιούζικαλ θα μας ταξιδέψουν στην εποχή του cabaret, από την ποτοαπαγόρευση μέχρι τα φημισμένα night clubs και τις λαμπερές βραδιές τζαζ του Μεσοπολέμου.
God Ιs Α Μotherfucker: Το album των Night Knight
23.08.2016 13:18
Κυκλοφορεί σε διπλό 12” βινύλιο gatefold, cd και digital album των Night Knight με τίτλο, God Ιs Α Μotherfucker από την Inner Ear.
Trianon Blues Night 2016: Μια βραδιά μπλουζ στο Τριανόν
11.05.2016 14:34
The Joseph Priest Band, οι Blues Cargo και οι Jessica’s Theme Band στην πιο Μπλουζ συνεργασία του καλοκαιριού.
Ο Χρίστος Τζιφάκης και ο Adolfo Vega στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
17.03.2016 16:39
O κιθαρίστας και συνθέτης Χρίστος Τζιφάκις και ο Σεβιλλιάνος χορευτής του flamenco, Adolfo Vega, γιορτάζουν την άνοιξη, την Κυριακή 10 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών της jazz και της latin σκηνής