Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Η Τέχνη του Πολέμου Αποκωδικοποιημένη στο Public

 Η Τέχνη του Πολέμου Αποκωδικοποιημένη στο Public

Key Books και τα Public σας προσκαλούν την Τετάρτη 20 Απριλίου 2016, στην παρουσίαση του βιβλίου Η Τέχνη του Πολέμου Αποκωδικοποιημένη της Τζέσικα Χάγκι.

 

Η Τέχνη του Πολέμου αποκωδικοποιημένη, είναι η σύγχρονη ματιά στο διαχρονικό αριστούργημα του Σουν Τζου.

Μια εμπνευσμένη συνάντηση της Εποχής του Χαλκού με την Ψηφιακή Εποχή, η οποία δίνει μια εντελώς νέα πνοή στο κλασικό κείμενο του Κινέζου στρτηγού και το κάνει προσιτό σε μια νέα γενιά φοιτητών, επιχειρηματιών, ηγετών, καλλιτεχνών, αναζητητών και όσων λατρεύουν τα παιχνίδια και τη θεωρία των παιγνίων.

Οι συμβουλές του μπορούν να εφαρμοστούν από έναν δεκάχρονο που θέλει να γίνει πρόεδρος της τάξης του, όσο και από έναν στρατηγό.

Η Life & Business Coach Μάρεα Λαουτάρη - Δεληγιάννη και o Empowerment Coach Θάνος Μπελαλίδης θα αποκωδικοποιήσουν με τον δικό τους τρόπο το έργο των Σουν Τζου και Τζέσικα Χάγκι, προσφέροντας πολύτιμες συμβουλές και εργαλεία για να επιλύουμε θέματα στον εργασιακό χώρο αλλά και τις διαπροσωπικές μας σχέσεις.

 

Η Μάρεα Λαουτάρη - Δεληγιάννη σπούδασε Οικονομικά & Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε Μaster στην Επικοινωνία από το Πανεπιστήμιο Manchester στην Αγγλία. Εργάστηκε για περισσότερα από 15 χρόνια στον τομέα της Εταιρικής Επικοινωνίας σε εταιρείες όπως οι Rolls-Royce και Coca-Cola Hellas. Το 2010 πιστοποιήθηκε ως Coach Στρατηγικής Παρέμβασης και Προσωπικής Ανάπτυξης από τον Peak Performance Coach Tony Robbins και τη διεθνούς φήμης ψυχοθεραπεύτρια Cloe Madanes, στο San Diego, ΗΠΑ.

Είναι Ιδρύτρια της εταιρίας 1+1=2 Life & Business Coaching με έδρα την Αθήνα και συνεργάζεται με την Social Mellon ως Leadership Coach.

marealaoutari.com

 

Θάνος Μπελαλίδης - Empowerment Coach: Τα τελευταία 25 χρόνια ο Θάνος Μπελαλίδης είναι εστιασμένος στο να ανακαλύπτει νέους τρόπους με τους οποίους θα συνεισφέρει στη δημιουργία ενός καλύτερου βιώσιμου κόσμου. Σήμερα είναι ένας αποτελεσματικός project manager, με σημαντική εμπειρία στο cause related marketing, ο οποίος σχεδιάζει και συντονίζει ολοκληρωμένα έργα κοινωνικής συνεισφοράς καθώς και έργα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης. Ως ομιλητής και εκπαιδευτής ο Θάνος έχει προσφέρει υπηρεσίες ενδυνάμωσης (empowerment) και εύρεσης πόρων σε περισσότερα από 1.000 άτομα, τα οποία συμμετείχαν σε διαλέξεις, ομάδες αλλά και ατομικές συναντήσεις.

Ο ίδιος είχε την ευκαιρία να εκπαιδευτεί από μερικούς από τους σημαντικότερους στοχαστές του πλανήτη, όπως είναι ο Tony Robbins, ο Al Gore, ο Jay Conrad Levinson και ο Martin Lindstrom.

 

Διαβάστε πληροφορίες για το βιβλίο, ΕΔΩ.

Σχετικές ειδήσεις
Τέχνη Μη-Τέχνη - RE-culture 4
14.10.2016 11:03
Η Art in Progress και οι Εκδόσεις «Πικραμένος» έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν την κυκλοφορία του βιβλίου Τέχνη Μη-Τέχνη, συνοδευτική έκδοση του 4ου Διεθνούς Εικαστικού Φεστιβάλ Πάτρας | RE-culture 4.
Οι 7 ηγέτες του πολέμου - Marc Ferro
05.10.2016 12:41
Από τις εκδόσεις Μεταίχμιο κυκλοφορεί το βιβλίο, Οι 7 ηγέτες του πολέμου του Marc Ferro σε μετάφραση Ευγενίας Γραμματικοπούλου.
Βραβεία Public 2016: Οι φετινοί νικητές
25.05.2016 15:53
Για τρίτη συνεχή χρονιά, οι αναγνώστες ανέδειξαν τους νικητές των Βραβείων Βιβλίου Public, στο κατάμεστο θέατρο Παλλάς!
House Of Cards - Michael Dobbs: Το παγκόσμιο best-seller αποκλειστικά στα Public!
25.04.2016 11:10
Τα βιβλιοπωλεία Public συνεχίζουν να συναρπάζουν τους λάτρεις του βιβλίου με αποκλειστικότητες, μοναδικές επανεκδόσεις και εκπληκτικές προσφορές σε βιβλία κάθε μήνα! To βραβευμένο βιβλίο House Of Cards του Michael Dobbs, στο οποίο στηρίχθηκε η ομότιτλη τηλεοπτική σειρά με τους εκατομμύρια πιστούς θεατές σε όλο τον κόσμο, ήρθε πρώτο αποκλειστικά στα καταστήματα Public από τις εκδόσεις Λιβάνη.
Βραβεία Βιβλίου Public 2016 για τρίτη χρονιά!
17.03.2016 16:16
Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, ανακοίνωσαν την έναρξη των Βραβείων Βιβλίου Public 2016 για τρίτη συνεχή χρονιά, του μοναδικού θεσμού στην Ελλάδα στον οποίο «κριτική επιτροπή» είναι οι ίδιοι οι αναγνώστες! Από τις 15 Μαρτίου 2016, όλοι οι φίλοι του βιβλίου έχουν την ευκαιρία να αναδείξουν μέσα από τις ψήφους τους αγαπημένα βιβλία και συγγραφείς για τη χρονιά που πέρασε, μπαίνοντας στο ειδικά σχεδιασμένο www.publicbookawards.gr.