Η Άστρα και η οικογένειά της ταξιδεύουν στο διάστηµα για την καινούρια πατρίδα τους, τον Νόβα Μούντι, όταν το διαστηµόπλοιό τους δέχεται επίθεση!

Δολοφονικά κάπκεϊκ, παλαβά κέικ-σκακιέρες και αρπακτικά µάφιν – ζαχαρωµένοι δαίµονες που κυκλοφορούν ανεξέλεγκτοι! Και είναι στο χέρι της Άστρα και του Πίλµπιµ, του ροµπότ φίλου της, να τους σταµατήσουν προτού καταστρέψουν το σκάφος τους. Στο κάτω κάτω, οι άνθρωποι είναι αυτοί που πρέπει να τρώνε κέικ, όχι το αντίστροφο… 

 


Ο Philip Reeve ταξίδεψε μέχρι τα πέρατα του κόσμου για να πάρει συνέντευξη από τα νησιά που πρωταγωνιστούν σε αυτό το βιβλίο. Υιοθέτησε ένα από τα θραύσματα του Θέρλστον και το έχει εγκαταστήσει σε μια λιμνούλα στον κήπο του σπιτιού του, όπου τα ήσυχα βράδια μπορεί να το ακούσει κανείς να τραγουδάει ναυτικά τραγούδια. Είναι συγγραφέας πολλών γνωστών βιβλίων.



Η Sarah McIntyre περνάει έξι μήνες του χρόνου περιπλανώμενη στον ινδικό ωκεανό πάνω σε μια σχεδία την οποία έχει κατασκευάσει από κυπελάκια παγωτού. Αυτό που της άρεσε περισσότερο κατά την κατασκευή της σχεδίας ήταν το γεγονός ότι έπρεπε να φάει δεκάδες παγωτά. Στη διάρκεια των ταξιδιών της στον ινδικό ωκεανό, δέχεται διαρκώς επισκέψεις από γοργόνες που της ζητούν να τους ζωγραφίσει το πορτρέτο τους. Στον ελεύθερο χρόνο της, εικονογραφεί βιβλία και κόμικς.

Ακολουθήστε το Culturenow.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλα τα τελευταία νέα για την Τέχνη και τον Πολιτισμό στο Culturenow.gr