Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Παιδί και Κόσμος: έκθεση φωτογραφίας στο Ρομάντσο

Παιδί και Κόσμος: έκθεση φωτογραφίας στο Ρομάντσο

H firefly, μια ομάδα δράσης που έχει ως στόχο την κοινωνική προσφορά και αλληλεγγύη , διοργανώνει την έκθεση φωτογραφίας «Παιδί και Κόσμος», στηρίζοντας έμπρακτα εκείνους που βρίσκονται δίπλα στους πρόσφυγες.

Η έκθεση αυτή, δεν στηρίζεται σε φωτογραφίες προσφύγων αλλά εικόνες παιδιών από όλο τον κόσμο, θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα αγάπης και ενότητας με στόχο την ευαισθητοποίηση των συμπολιτών μας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τις πωλήσεις των φωτογραφιών θα διατεθούν εξολοκλήρου στη στήριξη «Αλληλεγγύης Λέσβου».

Μέσα στο 2015 πάνω από μισό εκατομμύριο άνθρωποι επιχείρησαν να φτάσουν στην Ελλάδα. Οικογένειες και παιδιά που έζησαν τον πόλεμο καταφτάνουν καθημερινά στα ελληνικά νησιά αναζητώντας την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή.

Ο αριθμός των προσφύγων συνεχώς αυξάνεται, όμως οι δομές υποδοχής είναι ανεπαρκείς. Η ανάγκη για παροχή επαρκούς στέγασης και φροντίδας ειδικά των γυναικόπαιδων είναι εξαιρετικά μεγάλη.

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε: www.facebook.com/Firefly-group-649171941887377
paidikaikosmos2016@gmail.com
www.lesvossolidarity.org

Σχετικές ειδήσεις
Déjà vu: ομαδική έκθεση φωτογραφίας στο cafe-bar Mob
26.09.2016 12:32
Mία κρυφή αποστολή, 65 φωτογραφίες, άπλετο φως. Το Photoglobe Seminars αναλαμβάνει αυτήν τη φορά μία σημαντική, κρυφή αποστολή: Να «φωτίσει» με φωτογραφίες του έναν όροφο στην πόλη.
Ετήσια έκθεση της Ομάδας Φωτογραφίας Δήμου Καλλιθέας
27.06.2016 15:12
H Ομάδα Φωτογραφίας Δήμου Καλλιθέας κλείνει φέτος 25 χρόνια και σας προσκαλεί την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016 στα εγκαίνια της Έκθεσης Φωτογραφίας με βασικό θέμα τον "Τόπο", μέρος της τριλογίας "Χρόνος- Τόπος- Λόγος".
Αιώνια εφηβεία - Puer Aeternus: έκθεση φωτογραφίας του Freddie F στο Blank Canvas
23.06.2016 13:32
Στη μυθολογία το «αιώνιο παιδί» περιγράφει το παιδί-θεό, που παραμένει πάντα νέο. Στην ψυχολογία τον ενήλικα με τη συναισθηματική ζωή ενός εφήβου. Στην πρώτη επίσημη φωτογραφική έκθεση του Freddie F στην Ελλάδα, που ξεκινάει στις 23 Ιουνίου στο Blank Canvas, η ψυχολογία του εφήβου γίνεται κινητήριος δύναμη για δημιουργικότητα.
Creative Photography: έκθεση φωτογραφίας από το ΙΕΚ ΑΚΜΗ στο Ρομάντσο
06.06.2016 12:51
Για μια ακόμα χρονιά, οι νέοι ταλαντούχοι καλλιτέχνες του τομέα Φωτογραφίας του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, αναμένεται να κερδίσουν τις εντυπώσεις  στην έκθεση φωτογραφίας, που διοργανώνεται προς τιμήν τους στο Πολιτιστικό Κέντρο ”Romantso”.
17 Νέοι Φωτογράφοι σε μία έκθεση φωτογραφίας στο Cinemarian
28.04.2016 13:00
Η Φωτογραφική Ομάδα Πορτοκαλί Κλείστρο παρουσιάζει στο Cinemarian 17 Νέους Φωτογράφους σε μία κοινή έκθεση φωτογραφίας.