Τρίτη, 24 Ιανουαρίου 2017

Ο Jojo Mayer live στο Gazarte

Ο Jojo Mayer live στο Gazarte

Είστε έτοιμοι να το ακούσετε αυτό; O εκπληκτικός drummer Sergé "Jojo" Mayer, εφευρέτης νεωτερισμών, ανήσυχος και διαρκώς εξελισσόμενος, θα στήσει τα τύμπανά του στην σκηνή του GAZARTE και παρέα με το live electronica trio του Nerve υπόσχεται να μας παρουσιάσει ένα άκρως δυναμικό live!

Έχοντας συνεργαστεί με μουσικούς «γίγαντες» της Jazz όπως ο Dizzy Gillespy και η Nina Simone καθιερώνεται επίσημα ως μουσικός της ευρύτερης Jazz σκηνής πηγαίνοντας όμως ένα βήμα παραπέρα... Ενώνοντας τη jazz με μουσικές επιρροές από jungle, drum and bass, afrocuban και αναπτύσσοντας απίστευτες τεχνικές που του έδωσαν τη δυνατότητα να παίζει με απίστευτη ταχύτητα αλλά και με απόλυτη ακρίβεια, καθιερώθηκε ανάμεσα στους καλύτερους drummers του κόσμου!

Ήταν μόλις 2 ετών όταν ήρθε σε επαφή με το πρώτο του drum set. Αυτοδίδακτος καθόλη τη διάρκεια της παιδικής του ηλικίας ασχολείται πλέον επαγγελματικά με τη μουσική στα 18 του αποτελώντας μέλος του Monty Alexander group. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία...

Ένας μοναδικός δεξιοτέχνης στο Roof Stage του GAZARTE!

Σχετικές ειδήσεις
Ο Διονύσης Σαββόπουλος για δύο live στο Gazarte
11.10.2016 13:59
Πρώτο live της σεζόν για το Main Stage του Gazarte με μία παράσταση του Διονύση Σαββόπουλου ο οποίος και εγκαινίασε το χώρο στην έναρξη του, προσδιορίζοντας την διαφορετική ατμόσφαιρα στις ζωντανές εμφανίσεις όπως τις ζήσαμε όλα αυτά τα χρόνια.
 Έτοιμοι Ένα: Άλμπουμ των The Boy από την Inner Ear
18.08.2016 11:38
Το “Έτοιμοι Ένα” είναι το νέο Αλμπουμ των The Boy και κυκλοφορεί σε βινύλιο+cd και digital album από την Inner Ear.
Η Idra Kayne για ένα καλοκαιρινό live στο Gazarte
28.06.2016 14:30
Μετά τις άκρως επιτυχημένες εμφανίσεις της, η Idra Kayne, επιστρέφει για τρίτη φορά στη σκηνή του Roof Stage του GAZARTE για ένα δυναμικό live με funky διάθεση, έντονο ρυθμό.
Poldoore & Sax - Mononome live στο Gazarte
06.04.2016 11:27
O Poldoore, o «μάγος» του beat making, έρχεται στο Gazarte για ένα ξεσηκωτικό live!
Οι Vanilla Swing live στο Gazarte
04.02.2016 16:47
Οι VaniLa Swing, ανεβαίνουν στο Roof Stage του GAZARTE με... άγριες διαθέσεις και μας υπόσχονται μια βραδιά με άκρως χορευτική διάθεση σε ένα δυναμικό live, με τραγούδια δικά τους αλλά και με επιτυχίες διασκευασμένες μόνο όπως αυτοί ξέρουν, σε ρυθμούς Rock n Roll, rockabilly του ’50 και swing του ’40 με αναφορές στο χθες και στο σήμερα.