Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Πιο κάτω και απ\' τον πάτο!

Πιο κάτω και απ\' τον πάτο!
Μουσική ή θέατρο; Ο Αλχημιστής είναι live bar-club στου Ψυρρή ή θεατρική σκηνή; Μμμμ, το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 8 Νοεμβρίου στις 22.30 θα αρχίσει ένα party...

Μουσική ή θέατρο; Ο Αλχημιστής είναι live bar-club στου Ψυρρή ή θεατρική σκηνή; Μμμμ, το μόνο σίγουρο είναι ότι στις 8 Νοεμβρίου στις 22.30 θα αρχίσει ένα party...

Και αυτό θα συμβεί όταν ένας περιπλανώμενος τροβαδούρος, μια καλλονή ηθοποιός , ένας σεφαραδίτης σαξοφωνίστας, ένας παριζιάνος ντράμερ, ένας κοντραμπασίστας από την Αστόρια, ένας αγιορείτης μοναχός κιθαρίστας, ένας διεφθαρμένος dj και μια super duper σερβιτόρα θα αρχίσουν να λύνουν ένα μυστήριο...

Το «Κάτω από τον Πάτο» είναι μια διαδραστική μουσική παράσταση με στοιχεία \"εικονικής πραγματικότητας\". Συνδυάζει τη μουσική με το θέατρο, αλλά στην ουσία είναι ένα αλληγορικό party για την χαρά της μουσικής και την ενέργεια της επικοινωνίας.

Το party θα φιλοξενήσουν τα δύο stages του Αλχημιστή. Την ευθύνη για το αποτέλεσμα της παράστασης έχουν: ο Κωστής Μαραβέγιας, στο ρόλο του περιπλανώμενου τροβαδούρου, η Θεοδώρα Τζήμου, η καλλονή ηθοποιός, οι μουσικοί Νίκος Παπαβρανούσης, ο παριζιάνος ντράμερ, Ιλάν Μανουάχ, ο σεφαραδίτης σαξοφωνίαστας, Άγγελος Παπαδάτος, ο κονταρμπασίστας απο την Αστόρια, ο Γρηγόρης Ντάνης, ένας αγιορείτης μοναχός κιθαρίστας και η σερβιτόρα Βασιλική στο ρόλο ταξιθέτριας!

Στο ρόλο του \"διεφθαρμένου\" d.j κάθε Πέμπτη ένας διαφορετικός καλεσμένος έκπληξη!

Info
Κάτω από τον Πάτο
Αλχημιστής, Χριστοκοπίδου 3 και Καραϊσκάκη, Ψυρρή
Τηλ.: 210 3216240
Από την Πέμπτη 8 Νοεμβρίου και για 8 συνεχόμενες Πέμπτες
Το party αρχίζει στις 22.30
Είσοδος με ποτό 15 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις
Μουσική με ταμπεραμέντο από την ΚΟΑ στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
25.01.2017 13:49
«Μουσική με ταμπεραμέντο» είναι ο εύγλωττος τίτλος της συναυλίας που δίνει η Κρατική Ορχήστρα Αθηνών την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου (20.30) στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, υπό τη μουσική διεύθυνση του διακεκριμένου-για τις ερμηνείες καθώς και για την πλούσια δισκογραφία του- Γερμανού αρχιμουσικού Φρανκ Μπέερμαν (και όχι του Τζανκάρλο Αντρέττα που για προσωπικούς λόγους ανέβαλε την παρουσία του στο πόντιουμ της Ορχήστρας).
Αφιέρωμα στον Μανώλη Ρασούλη στην μουσική σκηνή Σφίγγα
08.11.2016 17:10
Δυο μοναδικές παραστάσεις – αφιέρωμα στο Μανώλη Ρασούλη, θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή Σφίγγα, τα Σάββατα 12 και 19 Νοεμβρίου, με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες, φίλους, συνεργάτες, αλλά και εκπροσώπους της νεότερης μουσικής σκηνής, που παρουσιάζουν τις δικές τους προτάσεις πάνω σε πολυαγαπημένα τραγούδια του.
Συναυλία της Κ.Ο.Θ. στην Κρήτη κάτω από την Αυγουστιάτικη Πανσέληνο
29.07.2016 13:34
Η Κ.Ο.Θ. θα ερμηνεύσει εμβληματικά έργα του κλασικού ρεπερτορίου, την Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016 κάτω από το ολόγιομο Αυγουστιάτικο φεγγάρι, μέσα στον εντυπωσιακό αρχαιολογικό χώρο της Ρόκκας Κισσάμου.
Νότες και λέξεις για μικρούς και μεγάλους στη Μουσική Βιβλιοθήκη
16.06.2016 15:42
Την Τρίτη 21 Ιουνίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής, η Μεγάλη Μουσική Βιβλιοθήκη του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται μικρούς και μεγάλους σε μια μουσικοχορευτική εκδήλωση-δρώμενο που θα εξελίσσεται στους χώρους της,
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Μουσικής 2016 στη Μουσική Βιβλιοθήκη
26.05.2016 11:45
Η Μουσική Βιβλιοθήκη μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση με αφορμή την Ευρωπαϊκή Γιορτή της Μουσικής, με τίτλο Νότες και λέξεις, για μικρούς και μεγάλους.