Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2016

Φτηνή Επιστήμη, από έναν «πλούσιο» άνθρωπο

Φτηνή Επιστήμη, από έναν «πλούσιο» άνθρωπο
Πλούσιος, χαρισματικός και αταίριαστος -όπως πάντα- ο Νικήτας Κλιντ αφήνει λίγο ήσυχες τις Ρόδες και μας χαρίζει το πρώτο του προσωπικό project. Το Cheap Science: Enemy είναι ένα album που μπερδεύει ευχάριστα μουσικές, στίχους, samples, ανθρώπους και όσα συμβαίνουν γύρω μας.

Η αλήθεια είναι ότι το Cheap Science δεν είναι ένα κανονικό, συνηθισμένο album. Δημιουργήθηκε με μουσικές που τρέχουν μέσα στο κεφάλι του Νικήτα, κόντρα στις νόρμες, φτιάχνοντας ένα παζλ από συγκοπτόμενους ρυθμούς, ενεργητικά rockers, dub ατμόσφαιρες, λούπες από ασαφείς χωροχρόνους – με κάτι από DJ Shadow, Lee Scratch Perry και Frank Zappa -, με λόγια που καρφώνουν στον τοίχο.

Το album κυκλοφορεί επίσημα από την Archangel Music στις 16 του Μάρτη, για καλή μας τύχη όμως ο Νικήτας φρόντισε να το διαθέσει για δωρεάν download μέσα από το blog του (http://cheapscience.pblogs.gr/). Εμείς τα ακούσαμε ήδη αμέτρητες φορές και θα το ακούσουμε άλλες τόσες!

Σχετικές ειδήσεις
13.10.2016 11:23
Η Ασπασία Στρατηγού, ο Βασίλης Προδρόμου, ο Κωνσταντίνος Πλούσιος, ο Δημήτρης Σίντος, ο Νίκος Σαμαράς, ο Διονύσης Θεοδώσης και ο Μιχάλης Μπακάλης μας εύχονται και... στα δικά μας από το club του Σταυρού του Νότου.
Οι μουσικές εκδηλώσεις του Σεπτεμβρίου στο ΚΠΙΣΝ
07.09.2016 11:53
Τα μουσικά ταξίδια συνεχίζουν τον Σεπτέμβριο στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), που μετατρέπεται σε έναν ανοιχτό χώρο συνάντησης δεκάδων καλλιτεχνών με διαφορετικές μουσικές επιρροές και αισθητική.
Ο Michael Nyman live στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
16.02.2016 16:13
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών υποδέχεται έναν από τους πλέον εμβληματικούς εκπροσώπους της μινιμαλιστικής μουσικής, τον Μάικλ Νάιμαν, που θα παρουσιάσει με τη διάσημη μπάντα του τη συναυλία «Τhe Baroque Project».
2016 μουσικές στιγμές στον Άγιο Παύλο
11.01.2016 17:01
Στο μοναδικής αρχιτεκτονικής ιστορικό κτίριο της Αγγλικανικής Εκκλησίας του Αγίου Παύλου στο Σύνταγμα, εγκαινιάζεται φέτος τον Ιανουάριο μια πρωτότυπη σειρά συναυλιών που θα διαρκέσει έναν ολόκληρο χρόνο, σε έναν χώρο περίφημης ακουστικής, ανοιχτό και φιλόξενο στην κλασική μουσική, αλλά και στους μουσικούς πειραματισμούς.
Evripidis and His Tragedies live στον Ιανό
07.01.2016 10:49
Ο Ευριπίδης Σαμπάτης παρουσιάζει με το προσωπικό του μουσικό project Evripidis and His Tragedies τον τρίτο του δίσκο “Futile Games In Space And Time”, την Παρασκευή 8 Ιανουαρίου 2016 στον Ιανό.