Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Ο Χρίστος Τζιφάκης και ο Adolfo Vega στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Χρίστος Τζιφάκης και ο Adolfo Vega στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

O κιθαρίστας και συνθέτης Χρίστος Τζιφάκις και ο Σεβιλλιάνος χορευτής του flamenco, Adolfo Vega, γιορτάζουν την άνοιξη, την Κυριακή 10 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών της jazz και της latin σκηνής

Θα παρουσιαστούν διασκευασμένα αποσπάσματα από το έργο Flamenco Alchemy του Χρίστου Τζιφάκι, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με εξαιρετική επιτυχία, αλλά και flamenco ερμηνείες σε παλιά κωνσταντινουπολίτικα και κρητικά θέματα.

O Έλληνας δεξιοτέχνης της κιθάρας, Χρίστος Τζιφάκης δίνει το ρυθμό στα βήματα κορυφαίου Ισπανού χορευτή Flamenco, Adolfo Vega.

Ατμοσφαιρική βραδιά, με μια κιθάρα και έναν χορευτή flamenco σε πρώτο πλάνο. Κιθάρα, χορός, ρυθμοί, παράδοση, πάλμας, κρουστά, τραγούδι και σώμα , μαζί ή και χώρια, μας παρασύρουν στα βήματα του πάθους μιας ανοιξιάτικης βραδιάς.

Μουσική επιμέλεια- κιθάρα: Xρίστος Τζιφάκις
Χορός: Adolfo Vega

Πιάνο: Mελίνα Ιωαννίδου
Mπάσο: Παναγιώτης Μπουραζάνης
Kρουστά: Pedro Fabian
Τραγούδι: Άλκηστη Τριανταφυλλίδου
Palmas - cajon: Bαλέριος Ιωαννίδης

Σχετικές ειδήσεις
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
11.10.2016 16:24
Το μουσικό σχήμα Μπάλλος θα εμφανιστεί την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.
Ακύρωση - Τσικνοπέμπτη με τον Κωστή Αβυσσινό στο Γυάλινο – UpStage
16.02.2016 14:26
Το βράδυ της Τσικνοπέμπτης 3 Μαρτίου 2016, τρεις σπουδαίοι μουσικοί και μια τραγουδοποιός συμπράττουν στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage και μας παρασύρουν σε ένα μουσικό ταξίδι, σε ένα αποκριάτικο γλέντι, με άρωμα Μεσογείου.
4η Συνάντηση Συγκροτημάτων 60's-70's στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
15.02.2016 14:50
Το 4ο ραντεβού ''των παλιών" έχει κλειστεί για τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016 στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (ώρα 21:00) με την, έως τώρα, επιβεβαιωμένη συμμετοχή 15 συγκροτημάτων και καλλιτεχνών της εποχής, ενώ θα υπάρξουν και αρκετές εκπλήξεις και guest συμμετοχές.
Εσπεράντο, με τον Δημήτρη Μυστακίδη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
14.01.2016 12:18
Τις Παρασκευές του Φλεβάρη η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.