Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Ο Χρίστος Τζιφάκης και ο Adolfo Vega στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Ο Χρίστος Τζιφάκης και ο Adolfo Vega στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

O κιθαρίστας και συνθέτης Χρίστος Τζιφάκις και ο Σεβιλλιάνος χορευτής του flamenco, Adolfo Vega, γιορτάζουν την άνοιξη, την Κυριακή 10 Απριλίου στην Κεντρική Σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θέατρου, πλαισιωμένοι από μια ομάδα εξαιρετικών μουσικών της jazz και της latin σκηνής

Θα παρουσιαστούν διασκευασμένα αποσπάσματα από το έργο Flamenco Alchemy του Χρίστου Τζιφάκι, που πρωτοπαρουσιάστηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με εξαιρετική επιτυχία, αλλά και flamenco ερμηνείες σε παλιά κωνσταντινουπολίτικα και κρητικά θέματα.

O Έλληνας δεξιοτέχνης της κιθάρας, Χρίστος Τζιφάκης δίνει το ρυθμό στα βήματα κορυφαίου Ισπανού χορευτή Flamenco, Adolfo Vega.

Ατμοσφαιρική βραδιά, με μια κιθάρα και έναν χορευτή flamenco σε πρώτο πλάνο. Κιθάρα, χορός, ρυθμοί, παράδοση, πάλμας, κρουστά, τραγούδι και σώμα , μαζί ή και χώρια, μας παρασύρουν στα βήματα του πάθους μιας ανοιξιάτικης βραδιάς.

Μουσική επιμέλεια- κιθάρα: Xρίστος Τζιφάκις
Χορός: Adolfo Vega

Πιάνο: Mελίνα Ιωαννίδου
Mπάσο: Παναγιώτης Μπουραζάνης
Kρουστά: Pedro Fabian
Τραγούδι: Άλκηστη Τριανταφυλλίδου
Palmas - cajon: Bαλέριος Ιωαννίδης

Σχετικές ειδήσεις
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
24.01.2017 16:14
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Μ' αρέσει να ζω».
Ο Πέτρος Μάλαμας στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – Up Stage
28.12.2016 12:30
Ο Πέτρος Μάλαμας θα εμφανιστεί στη σκηνή του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, τις Πέμπτες 19 και 26 Ιανουαρίου 2017.
Η Άννα Ψυχογιού live στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο - Up Stage
05.12.2016 13:34
Η Άννα Ψυχογιού έρχεται από την Κρήτη στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο για να μας συστηθεί και να μας παρουσιάσει το νέο της τραγούδι «Έτσι μ' αρέσει να ζω».
Δημήτρης Λάππας, Κώστας Γεράκης και Σεμέλη Παπαβασιλείου στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο
05.12.2016 11:17
"3 Μαύρα Πρόβατα δεν μπαίνουν στο μαντρί!" είναι ο τίτλος του μουσικού προγράμματος του Δημήτρη Λάππα, του Κώστα Γεράκη και της Σεμέλης Παπαβασιλείου, που ξεκινά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2016.
Ο Δημήτρης Μυστακίδης ξανά στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage
03.03.2016 14:50
Για 4 συνεχόμενες Παρασκευές, ξεκινώντας από τις 11 Μαρτίου έως την 1η Απριλίου, η λαϊκή κιθάρα του Δημήτρη Μυστακίδη θα είναι ΞΑΝΑ η απόλυτη πρωταγωνίστρια στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο – UpStage.