Οι Νο1 DJs του πλανήτη στο EJEKT Festival 2016! Το τρομερό δίδυμο των Dimitri Vegas & Like Mike θα εμφανιστεί την πρώτη μέρα του φετινού EJEKT Festival, την Παρασκευή 8 Ιουλίου στην Πλατεία Νερού στο Φάληρο.

Μετά τα εντυπωσιακά ονόματα που έχουν ήδη ανακοινωθεί (Muse, Editors, James), το EJEKT Festival 2016 παρουσιάζει άλλο ένα κορυφαίο όνομα της σύγχρονης μουσικής: οι Dimitri Vegas & Like Mike βρίσκονται αυτή τη τη στιγμή στην κορυφή της λίστας του DJ Magazine με τους καλύτερους DJs του κόσμου, είναι headliners στα κορυφαία dance events του πλανήτη και τα shows τους γεμίζουν αρένες σε πολλές χώρες.

Τα κομμάτια τους έχουν σαρωτική επιτυχία στο youtube: πάνω από 230.000.000 views το “Tremor”, πάνω από 90.000.000 views το “Mammoth”, πάνω από 35.000.000 views το “The Hum”. Είναι οι βασιλιάδες του μεγαλύτερου dance θεσμού των τελευταίων ετών, του Tomorrowland, όπου τα sets τους κάθε χρόνο κάνουν δεκάδες εκατομμύρια views και του οποίου έχουν γράψει τον πιο γνωστό ύμνο “The Way We See The World”.

H νέα παγκόσμια επιτυχία τους “Higher Place” με τον Ne-Yo στα φωνητικά, μόλις έφτασε στο Νο1 του Billboard Dance Club Songs και θα είναι ένα από τα τραγούδια και του φετινού καλοκαιριού σε δεκάδες χώρες.  

Στο EJEKT Festival 2016 οι Dimitri Vegas & Like Mike θα παρουσιάσουν το full show τους, στην ειδικά διαμορφωμένη, τεράστια σκηνή της Πλατείας Νερού.

Περισσότερες πληροφορίες για το EJEKT Festival 2016 θα ανακοινωθούν σύντομα.

Δείτε επίσης: Οι Editors στο Ejekt Festival 2016

Οι James live στο Ejekt Festival 2016!

Οι Muse live στη 2η μέρα του Ejekt Festival