Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2016

Δύο κιθάρες κι ένα πιάνο

Δύο κιθάρες κι ένα πιάνο
Στην Αίγλη της Θεσσαλονίκης, θα βρεθούν τρεις τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς, ο Μανώλης Φάμελλος , ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρωνας Στρατής για δύο unplugged εμφανίσεις έκπληξη.

Στην Αίγλη της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν τρεις τραγουδοποιοί της νεότερης γενιάς, ο Μανώλης Φάμελλος, ο Στάθης Δρογώσης και ο Μύρωνας Στρατής για δύο unplugged εμφανίσεις έκπληξη.

Οι τρεις τους θα συνυπάρξουν στη σκηνή της Αίγλης, μόνο με δυο κιθάρες κι ένα ηλεκτρικό πιάνο .Ο Μανώλης Φάμελλος επιστρέφει στην αγαπημένη του Θεσσαλονίκη με το πρόσφατο cd Η Ψυχή του Πάρτυ , με τη Λουλουδού και Το Γκομενάκι που ήδη ξεχώρισαν, το Σε Περίμενα και το Μια παγωμένη Καρδιά.

Φυσικά θα ερμηνεύσει και παλιότερα αγαπημένα τραγούδια όπως Η Ευτυχία είναι Αυτό, Ενα Μεγάλο Φωτεινό Καλοκαίρι και τα Μικρά Γαλάζια Μυστικά.

Ο Στάθης Δρογώσης έχει διαβατήριο για μια Αλλη Γη, όπως λέγεται το τελευταίο του cd και προτίθεται να μας ταξιδέψει σε αυτήν. Συντροφιά θα του κρατάει Ο Κανέλλος, Ο Ουρανός και αν πείσει με το Συγχώρεσέ με , θα είναι μαζί τους και η Αλίκη. Θα προλάβει να πετάξει με τοΒιαστικό Πουλί του Νότου γιατί Ο Ηλιος του Μεσημεριού έχει ήδη αρχίσει να γίνεται επικίνδυνος.

Την παρέα συμπληρώνει ο Μύρωνας Στρατής, παίζοντας κιθάρα και παρουσιάζοντας τραγούδια από το πρώτο του cd με τίτλο Ιστός, μας χαρίζει Φλεγόμενα Αστέρια και συμβουλεύει Χαμογέλα Ξανά.

Ο Μύρωνας Στρατής έγινε γνωστός από το φετινό Φεστιβάλ Τραγουδιού Θεσσαλονίκης , όπου ξεχώρισε καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση με το κομμάτι Τι ζητάς, το οποίο αγαπήθηκε πολύ από το κοινό.

INFO
Παρασκευή 2 & Παρασκευή9 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης 22:30
Είσοδος με ποτό 20 ευρώ, Φιάλη αλκοόλ 120 ευρώ/4 άτομα, Κρασί 60 ευρώ /2 άτομα.
Αγ. Νικολάου 3 & Κασσάνδρου
E-mail: aigli@music-patrides.gr
Επικοινωνία - κρατήσεις: 2310 270016

Σχετικές ειδήσεις
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης στον Κήπο του Μεγάρου
14.06.2016 14:37
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης, τραγουδοποιοί-φίλοι και …ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα, δίνουν ραντεβού τη Πέμπτη 7 Ιουλίου στον Κήπο του Μεγάρου και μας προσκαλούν στη δική τους γιορτή της μουσικής.
Μανώλης Μητσιάς, Σταύρος Σιόλας και Γεωργία Νταγάκη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
05.05.2016 13:36
Ο Μανώλης Μητσιάς επανέρχεται στη Θεσσαλονίκη για μία και μοναδική εμφάνιση και αυτή τη φορά ενώνει το χθες με το σήμερα, τη δική του ιστορία με το παρόν και μοιράζεται με τους Σταύρο Σιόλα και Γεωργία Νταγάκη τη σκηνή, «Εξ Αδιαιρέτου».
Ο Μύρωνας Στρατής live με νέο άλμπουμ στον Ιανό
02.03.2016 14:19
Ο Μύρωνας Στρατής, κυκλοφόρησε μόλις το πιο ώριμο άλμπουμ της καριέρας του με τίτλο ΒΑΘΙΕΣ ΑΝΑΠΝΟΕΣ και την Δευτέρα 7 Μαρτίου 2016 θα ανέβει στη σκηνή του Ιανού για να τραγουδήσει τις νέες του επιτυχίες.
Ο Μανώλης Φάμελλος και ο Στάθης Δρογώσης live στο Σταυρό του Νότου
16.02.2016 14:42
Μόλις 15 χρόνια πέρασαν από το κοινό ντεμπούτο τους στην σκηνή του Club του Σταυρού του Νότου, και ο Μανώλης και ο Στάθης, τραγουδοποιοί-φίλοι και ιστορικοί σύμμαχοι από τον περασμένο αιώνα μοιράζονται ξανά το ίδιο πάλκο!
Μύρωνας Στρατής και Ησαΐας Ματιάμπα... για πάντα μαζί στο Σταυρό του Νότου!
04.01.2016 16:00
Ο Μύρωνας Στρατής κι ο Ησαΐας Ματιάμπα, ο Ησαΐας Ματιάμπα κι ο Μύρωνας Στρατής, ο Μύρωνας κι ο Ησαΐας, ο Ησαΐας κι ο Μύρωνας ανταλλάσσουν όρκους αιώνιας πίστης κι αφοσίωσης και χορεύουν επιτέλους το «Χορό του Ησαΐα» από το Σάββατο 16 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο στο Σταυρό Του Νότου Plus διατρανώνοντας: Για Πάντα Μαζί!