Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Pinter’s People

Pinter’s People
Η Εταιρεία Θεάτρου Παίκτες ανεβάζει στο θέατρο Αργώ Studio την παράσταση Pinter’s People, η οποία περιλαμβάνει σκετς και μονόπρακτα του Harold Pinter που έγραψε από το 1959 έως και το 2005.

Σύντομες και αποσπασματικές σκηνές από την καθημερινότητα συνθέτουν ένα μωσαϊκό από πρόσωπα, χαρακτήρες και καταστάσεις και αναδεικνύουν ένα ιδιαίτερο κόσμο, τον κόσμο μας, μέσα από το βλέμμα του Χάρολντ Πίντερ.

Η παράσταση περιλαμβάνει τα μονόπρακτα: Ένα ακόμη και φύγαμε, Οικογενειακές Φωνές, Σταθμός Βικτόρια και τα σκετς: Νύχτα, Στάση Λεωφορείου, Πρόβλημα στο Εργοστάσιο, Αυτό είναι το Πρόβλημα σου, Στο Άσπρο-Μαύρο, Συνέντευξη Τύπου, Εκτός απ’ αυτό και Ακριβώς.

Η μετάφραση των έργων είναι του Ερρίκου Μπελιέ, η σκηνοθεσία της Μαρίας Σάββα και η μουσική επιμέλεια του Ανδρέα Βούσουρα .Παίζουν οι ηθοποιοί: Στέλιος Καλαϊτζής, Δημήτρης Προδρόμου, Μαρία Σάββα και Χρήστος Τακτικός.

Σχετικές ειδήσεις
01.11.2016 14:55
Ο Πολυχώρος Underground παρουσιάζει τo «Delete- Διαγραφή», δυο μονόπρακτα με κοινό θέμα το bulling. To «Σοβαρό ατύχημα επιβάτη» της Βάνας Πεφάνη, βραβευμένο μονόπρακτο στο Α’ Εργαστήρι θεατρικής γραφής Εθνικού Θεάτρου, που παρουσιάστηκε πέρσι στο Εθνικό σε μορφή αναλογίου και τα «Θεριά» του Παναγιώτη Μπαρμπαγιάννη.
Τρεις αδελφές, του Τσέχωφ στο Θέατρο ΤempusVerum Εν Αθήναις
27.09.2016 13:38
Η Εταιρεία Θεάτρου Εν Δράσει ανεβάζει το αριστούργημα «Τρεις Αδελφές» του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Μυλωνά, από τις 7 Νοεμβρίου 2016 στο ανανεωμένο Θέατρο ΤempusVerum Εν Αθήναις.
Εκκλησιάζουσες του Αριστοφάνη στο 3ο Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα
27.07.2016 12:06
Η παράσταση «Εκκλησιάζουσες» του Αριστοφάνη που ανεβάζει ο Θεατρικός ‘Ομιλος Ερμιονίδας στον Πολυχώρο Πολιτισμού ARTίκι “Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ”, εντάσσεται ως προφεστιβαλική του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου Ερμηνείες στην Ερμιονίδα.
Αντιγόνη του Σοφοκλή από την εταιρεία θεάτρου Τέχνη & Δράση στο Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016
17.06.2016 14:14
Το Φεστιβάλ Αμαρουσίου 2016 παρουσιάζει την Δευτέρα 4 Ιουλίου, την τραγωδία ΑΝΤΙΓΟΝΗ του Σοφοκλή, από την εταιρεία θεάτρου ΤΕΧΝΗ & ΔΡΑΣΗ σε συνεργασία με το Κέντρο Τέχνης & Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου.
Ο Ορέστης σε μετάφραση του Γιάννη Τσαρούχη στην Εταιρεία Θεάτρου Χώρος
24.03.2016 11:31
Η Εταιρεία Θέατρου Χώρος παρουσιάζει τον Ορέστη, σε μετάφραση Γιάννη Τσαρούχη και σκηνοθεσία Σίμου Κακάλα.