Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου 2016

To Valentine or not to Valentine!: Έκθεση του Οδυσσέα Άννινου στον Τεχνοχώρο Cartel

To Valentine or not to Valentine!: Έκθεση του Οδυσσέα Άννινου στον Τεχνοχώρο Cartel

Από την Παρασκευή 12 έως και την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016 και στα πλαίσια της παράστασης "Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΗ", διοργανώνεται στον Τεχνοχώρο Cartel μια ξεχωριστή έκθεση εικαστικών με έργα του ζωγράφου ΟΔΥΣΣΕΑ ΑΝΝΙΝΟΥ.  Η έκθεση παρουσιάζεται επί σκηνής, πλαισιώνοντας το δρώμενο και θα είναι ανοιχτή για το κοινό μία ώρα πριν από κάθε παράσταση

 

Ο Οδυσσέας Άννινος είναι ένας σημαντικός σύγχρονος Έλληνες ζωγράφος. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε ζωγραφική στη Σχολή Καλών Τεχνών με καθηγητή τον Δημήτρη Χυτήρη.  Ατομικές του εκθέσεις έχουν φιλοξενηθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.  Οι εικαστικές του δημιουργίες με τίτλο Ο ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΣ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ με έργα εμπνευσμένα από τις ταινίες του Θ. Αγγελόπουλου , παρουσιάστηκαν στην Πινακοθήκη του Πειραιά καθώς και στον πολυχώρο Αθηναΐς. Τα έργα του αυτά εκτέθηκαν στα πλαίσια εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε επιλεγμένα σχολεία ανά την Ελλάδα.

 

To Valentine or not to Valentine!

 

«Ο Ουρανός πάνω από την πόλη», εμπνευσμένη από το κινηματογραφικό σενάριο της ταινίας Τα φτερά του έρωτα των Wim Wenders και Peter Handke, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από την ημέρα των ερωτευμένων και το κοινό προσκαλείται να γιορτάσει μαζί με την παράσταση και τους συντελεστές της !!

 

Έτσι την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου γιορτάζουμε μαζί με το cocktail lounge cafe Ginger ale.  Πάρτε τον σύντροφό σας, το φίλο σας ή τον μονάκριβο εαυτό σας κι ελάτε να γιορτάσουμε μαζί.  Η είσοδος στην παράσταση (στις 7:00μμ) προσφέρεται με εισιτήριο 2 άτομα στην τιμή του ενός ενώ στο φουαγέ του θεάτρου θα υπάρχει άφθονο cocktail τριαντάφυλλο!

 

Μετά από την παράσταση, απροσδόκητο πάρτυ στο Ginger ale (στην πλατεία Εξαρχείων) με εκπλήξεις και ποτά 1+1=1 για όλους τους θεατές .

 

Για να βρούμε τελικά την απάντηση... To Valentine or not to Valentine !

 

Υπενθυμίζεται ότι «Ο Ουρανός πάνω από την πόλη» είναι μια σύγχρονη πολυπρόσωπη θεατρική παράσταση και παρουσιάζεται από τη θεατρική ομάδα "ΘΑ ΔΟΥΜΕ" σε σκηνοθεσία Ακίνδυνου Γκίκα, κάθε Παρασκευή & Σάββατο 9:00μμ, Κυριακή 7:00μμ.

Σχετικές ειδήσεις
4+2: Ομαδική έκθεση στον Τεχνοχώρο
07.10.2016 11:49
Η αίθουσα τέχνης Τεχνοχώρος, παρουσιάζει την εικαστική έκθεση ζωγραφικής και γλυπτικής «4+2», που εγκαινιάζεται την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στις 20:00 και θα διαρκέσει μέχρι και το Σάββατο 5 Νοεμβρίου.
Μορφές στη φύση: έκθεση του Νικόλα Κυριάκου στον Τεχνοχώρο στα Ιωάννινα
25.01.2016 16:41
Την Τρίτη, 26 Ιανουαρίου μετά τις 8 μ.μ, εγκαινιάζεται στον Τεχνοχώρο στα Ιωάννινα η έκθεση ζωγραφικής του Νικόλα Κυριάκου με τίτλο «Μορφές στη Φύση».
Ο ουρανός πάνω από την πόλη: Β' Έκθεση εικαστικών στον Τεχνοχώρο Cartel
03.12.2015 13:56
Στα πλαίσια της παράστασης "Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠ ΤΗΝ ΠΟΛΗ", διοργανώνεται στον Τεχνοχώρο Cartel η δεύτερη από τις προγραμματισμένες εκθέσεις εικαστικών, από την Παρασκευή 4 έως την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015.
Από το ίχνος στην τρισδιάστατη έκφραση: Έκθεση των Φώτη Ραφτόπουλου και Χρήστου Σκαλκώτου στον Τεχνοχώρο
30.11.2015 11:17
Την Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2015 μετά τις 8 μ.μ, εγκαινιάζεται στον Τεχνοχώρο η έκθεση γλυπτικής των Φώτη Ραφτόπουλου και Χρήστου Σκαλκώτου με τίτλο «Από το ίχνος στην τρισδιάστατη έκφραση».
Ο ουρανός πάνω από την πόλη: Έκθεση εικαστικών στον Τεχνοχώρο Cartel
27.11.2015 16:16
Από Παρασκευή 27 έως Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 και στα πλαίσια της παράστασης ότι «Ο Ουρανός πάνω από την πόλη», που παρουσιάζεται στον Τεχνοχώρο Cartel διοργανώνεται η πρώτη από τις προγραμματισμένες εκθέσεις εικαστικών.