Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σε μαύρο πλαίσιο, για λίγες παραστάσεις στο Casablanca Music Hall

Σε μαύρο πλαίσιο, για λίγες παραστάσεις στο Casablanca Music Hall

Το Casablanca Music Hall παρουσιάζει για τέσσερις μόνο παραστάσεις από τις 15 Φεβρουαρίου 2016, την διαδραστική παράσταση «Σε μαύρο πλαίσιο».

 

Μια μοναδική εμπειρία που θα ταξιδέψει το κοινό σε μια βραδιά σύγχρονης τέχνης.

Λόγου, κίνησης, ρυθμού, μουσικής, ποίησης…

Ένα ταξίδι στα βάθη των αισθήσεων…

 

Η βραδιά περιλαμβάνει το βραβευμένο θεατρικό έργο της Wendy Gibbins, «Φιλί στα Φτερά της», όπου επαναλαμβάνεται έπειτα από τις sold out παραστάσεις και την μεγάλη επιτυχία που σημείωσε  στο πρώτο του ανέβασμα την περασμένη σαιζόν.

 

«ΦΙΛΙ ΣΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΗΣ»

 

Μια γοητευτική και ιδιαίτερη ιστορία, βασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο της Wendy Gibbins. Μια γυναίκα, ένας άνδρας. Ο Σάιμον και η Μπεθ ζουν εδώ και πέντε χρόνια μια ευτυχισμένη σχέση. Όλα αλλάζουν όταν ο Σάιμον ανακαλύπτει ξαφνικά ένα έγγραφο που περιέχει ένα σκοτεινό μυστικό. Μια καταστροφική συνάντηση. Το φως γίνεται σκοτάδι.

 

Κι όλα αυτά «ειπωμένα» μέσα από την κίνηση. Κίνηση που φανερώνει γλαφυρά τα γεγονότα και τις συνθήκες της ιστορίας. Μέσα από μια πειραματική χοροθεατρική φόρμα ο θεατής θα γίνει κοινωνός συναισθημάτων. Θα δει χαρακτήρες έρμαια των συνθηκών και την εσωτερική τους μάχη. Μια αμφίδρομη σχέση θεάτρου και ψυχανάλυσης και η κίνηση που την προκαλεί ή που προκύπτει από αυτήν.

 

Ερμηνεύουν: Απόστολος Κρίτσας, Κορίνα Κοσκινά, Θεόδωρος Σουρμελής

Σκηνοθεσία / Χορογραφία: Wendy Gibbins

Μουσική: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Σχεδιασμός φώτων: Απόστολος Τσιτσώνης

Σκηνικά και κοστούμια: Μελίνα Βουρνάζου

Μετάφραση: Νέλλα Γιατράκου, Χριστίνα Μπερταμίνι

Επιμέλεια: Χριστίνα Μπερταμίνι, Κατερίνα Ζαχαριουδάκη

 

Το ομώνυμο βιβλίο πάνω στο οποίο βασίστηκε το θεατρικό έργο της Wendy Gibbins κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Αγγελάκη.

 

«MUSIC ON PIANO AND STRINGS»

 

Ένα μουσικό τρίο… Ροκ τραγούδια σε διασκευές για πιάνο , βιολί και κοντραμπάσο συναντούν τον ποιητικό λόγο Ελλήνων και ξένων ποιητών, σε μια μουσική και ιδιαίτερη συνάντηση.

 

Ενορχηστρώσεις: Κωνσταντίνος Παγιάτης

Απαγγελία: Κατερίνα Ζαχαριουδάκη

 

«ART ON PAPER AND CANVAS»

 

Το χώρο και το φουαγιέ του Casablanca Music Hall  θα κοσμούν έργα τέχνης σύγχρονων Ελλήνων και ταλαντούχων καλλιτεχνών.

Μια μικρή προετοιμασία του κοινού, για την ατμόσφαιρα που πρόκειται να ακολουθήσει…

Σχετικές ειδήσεις
Η «Αγγέλα Παπάζογλου» για λίγες παραστάσεις στο Θέατρο Μεταξουργείο
01.02.2017 14:33
Η «Αγγέλα Παπάζογλου», μία από τις σημαντικότερες παραστάσεις των τελευταίων χρόνων, που έχει παιχτεί σε σχεδόν όλες τις πόλεις της Ελλάδας και στο εξωτερικό (Βρυξέλλες, Νότια Ιταλία, Βελιγράδι, Γερμανία και Σουηδία) και αγαπήθηκε όσο λίγες παραστάσεις στον τόπο μας, θα παιχτεί για λίγες παραστάσεις, στο Θέατρο «Μεταξουργείο».
Οι Apocalyptica τον Απρίλιο στο Gazi Music Hall
06.12.2016 13:56
Οι Apocalyptica παρουσιάζουν ζωντανά το επικό πρώτο τους album, “Plays Metallica By Four Cellos”, την Παρασκευή 7 Απριλίου στο Gazi Music Hall!
Οι Moderat live στο Gazi Music Hall
28.09.2016 14:33
Οι Moderat, ένα από τα κορυφαία σχήματα της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής (και όχι μόνο), φέρνουν το εκπληκτικό full live stage show τους στην Αθήνα, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016, στο Gazi Music Hall (νέος χώρος).
Θάρρος και αλήθεια, μια πρωτότυπη διαδραστική παράσταση στο Τρένο στο Ρουφ
08.06.2016 14:38
Από την Τρίτη 21 Ιουνίου 2016 και για τέσσερις μόνο παραστάσεις, στην καινούργια υπαίθρια θεατρική σκηνή της Αμαξοστοιχίας - Θεάτρου ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΣΤΟ ΡΟΥΦ παίζουμε «Θάρρος και αλήθεια».
Tο Ρολόι, για λίγες παραστάσεις στο Σχολείον
28.03.2016 12:54
Η επιτυχημένη παράσταση του περυσινού θεσμού της «Ανοιχτής πλατφόρμας» βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μενέλαου Λουντέμη «Το Ρολόι του κόσμου χτυπά μεσάνυχτα», παρουσιάζεται στο θέατρο «Σχολείον», για τέσσερις παραστάσεις από τις 31 Μαρτίου 2016.