Ο Μιχάλης Τζουγανάκης συνεχίζει τις παραστάσεις του στην Αθήνα, μετά τις πολύ επιτυχημένες βραδιές του Γενάρη. Σε μια μοναδική και ιδιαίτερη μουσική και ερμηνευτική εμπειρία, που στη συνέχεια γίνεται αγωγή και ίαση – ανάταση ψυχής για τον ακροατή. Στο κέντρο της Αθήνας και στο ΙΛΙΟΝ plus από τις 12 Φεβρουαρίου 2016.

Ο Μιχάλης Τζουγανάκης μετά την κυκλοφορία του διπλού digital album “Ζωντανή ηχογράφηση – Θέατρο Ερωφίλη”, του νέου του τραγουδιού “Αντέχω” και εν αναμονή της κυκλοφορίας του καινούριου ολοκληρωμένου του album, αγκαλιάζει τον χειμώνα στον αγαπημένο του χώρο, στο νεοσύστατο συναυλιακό στέκι του κέντρου της Αθήνας, στο ΙΛΙΟΝ plus.

Ο Μιχάλης πήρε στοιχεία από τη μουσική του νησιού του, τα εκσυγχρόνισε και τα πάντρεψε, με έναν εντελώς δικό του, εναλλακτικό τρόπο, με όργανα της Δύσης, όπως είναι το λαούτο και άλλα παραδοσιακά όργανα. Τόλμησε να τραγουδήσει με την ιδιαίτερη, ιδιότυπη, μοναδική σε χροιά, φωνή του, και να παίζει το λαούτο με τρόπο που δεν είχαμε φανταστεί στο παρελθόν ποτέ ξανά.

Στο μουσικό ταξίδι των εμφανίσεων του Μιχάλη Τζουγανάκη, θα γίνει ένα πέρασμα από τη δισκογραφική του πορεία αλλά δεν αποκλείονται ανέκδοτα τραγούδια όπως και οι εμπνεύσεις επί σκηνής, δίνοντας έτσι μια μοναδικότητα στην κάθε του εμφάνιση.