Η Αλέκα Κανελλίδου με την βαθιά, βελούδινη φωνή συνεχίζει τις άκρως πετυχημένες εμφανίσεις της στο Half Note Jazz Club μ’ ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που ταιριάζει απόλυτα με την ημέρα των ερωτευμένων.

Για τέσσερις μοναδικές βραδιές, από Παρασκευή 12 έως και Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, η σπουδαία τραγουδίστρια θα μας παρασύρει σε μια ερωτική «περιπέτεια» με αγαπημένα τραγούδια που εξακολουθούν να προκαλούν συναισθήματα.  

«Valentine’s Special»: ένα πρόγραμμα γεμάτο μεγάλες επιτυχίες από το πλούσιο ρεπερτόριό της, αναπάντεχες διασκευές ελληνικών και διεθνών επιτυχιών, προσωπικές εξομολογήσεις και ερωτικά τραγούδια με διαχρονική αξία. Στο πλευρό της ένα νέο κουαρτέτο, με τον Τάκη Φαραζή να υπογράφει τη μουσική επιμέλεια και την ενορχήστρωση της παράστασης.

Η Αλέκα Κανελλίδου είναι μια ερμηνεύτρια που παραμένει πιστή σε μια καλλιτεχνική έκφραση με σαφείς επιρροές από την τζαζ. Εκλεκτική, σαγηνευτική και ακαταμάχητα γοητευτική, έχει σημαδέψει με τα τραγούδια της μια ολόκληρη εποχή και εξακολουθεί να διατηρεί τη μαγική σχέση που τη συνδέει με το κοινό με σεμνότητα και συνέπεια. H βελούδινη φωνή της, βαθιά, ερωτική και βραχνή, παραμένει αναλλοίωτη στο χρόνο.

Γιάννης Παπαναστασίου – σαξόφωνο
Τάκης Φαραζής – πιάνο
Πέτρος Βαρθακούρης – κοντραμπάσο
Θάνος Χατζηαναγνώστου – τύμπανα