Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

COSMOTE One: Περισσότερο Internet και ομιλία για την οικογένεια

COSMOTE One: Περισσότερο Internet και ομιλία για την οικογένεια

Mε τις εξειδικευμένες προτάσεις του COSMOTE One τα μέλη μιας οικογένειας απολαμβάνουν περισσότερο Internet και ομιλία στο σταθερό και το κινητό.

 

Με το COSMOTE One Family το σταθερό και τα κινητά μιλούν ελεύθερα μεταξύ τους, καθώς προσφέρει επιπλέον 1.000 λεπτά ομιλίας από το σταθερό του σπιτιού προς τα κινητά της οικογένειας , αλλά και επιπλέον 1.000 λεπτά χρόνο ομιλίας από τα κινητά προς στο σπίτι .

 

Επιπλέον, για πρώτη φορά, όλοι στην οικογένεια έχουν στη διάθεσή τους μια κοινή «δεξαμενή»2 με έως 4.000 λεπτά κοινού χρόνου ομιλίας και  4.000 SMS για ακόμα περισσότερη επικοινωνία με όλους τους άλλους από τα κινητά τους, και μια κοινή «δεξαμενή» με έως 4GB για περισσότερο mobile Internet. Παράλληλα, για πρώτη φορά, υπάρχει η δυνατότητα να προστεθούν επιπλέον μέλη  μόνο με 10€/μήνα.

 

Επιπλέον πλεονεκτήματα που μπορούν να απολαύσουν οι οικογένειες είναι δωρεάν extra sim για διαμοιρασμό των δωρεάν MB του προγράμματος και σε επιπλέον συσκευή, 2 μήνες δωρεάν την υπηρεσία COSMOTE Smile για να αποκτήσουν τα παιδιά της οικογένειας το πρώτο τους κινητό με ασφάλεια και σιγουριά για τα ίδια και τους γονείς τους, και 2 μήνες δωρεάν ολοκληρωμένη προστασία στο σπίτι με την υπηρεσία COSMOTE Secure για 3 υπολογιστές ταυτόχρονα με Αnti-Virus, Anti-Spam, Firewall, Προστασία Περιήγησης, καθώς και υπηρεσίες Γονικού Έλεγχου.

 

Το COSMOTE One Family είναι η εξειδικευμένη πρόταση της COSMOTE για τις οικογένειες, η οποία προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση για το σπίτι και τα κινητά, για Internet, ομιλία και ψυχαγωγία.

Σχετικές ειδήσεις
Cosmote TV: Από την TV for the masses στην τηλεόραση à la carte
23.11.2016 11:02
Η Cosmote TV είναι το νέο όνομα της πλατφόρμας συνδρομητικής τηλεόρασης του Ομίλου ΟΤΕ. Και μαζί με την επωνυμία λανσάρεται και ένα νέο πακέτο υπηρεσιών, οι οποίες είναι διαθέσιμες με μία απλή κίνηση: Συνδέοντας τον αποκωδικοποιητή σου με το Internet. Το αποτέλεσμα είναι μία hybrid εμπειρία που συνδυάζει την κορυφαία ποιότητα εικόνας της δορυφορικής πλατφόρμας με τις αμφίδρομες δυνατότητες του Διαδικτύου.
Το καλοκαίρι θέλει mobile internet με ταχύτητες 4G της COSMOTE
18.08.2016 10:10
Τις ομορφιές της Ελλάδας μοιράστηκαν και φέτος μέσω internet οι χρήστες κινητής τηλεφωνίας, αυξάνοντας την κίνηση δεδομένων στο δίκτυο κινητής COSMOTE κατά 66% το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου.
Εκπληκτικές προσφορές και αυτό το Πάσχα από την COSMOTE
28.04.2016 12:25
Με εκπληκτικές προσφορές και έως 36 άτοκες δόσεις, σε μια μεγάλη ποικιλία από προηγμένα 3G, 4G και 4G+ Smartphones και Tablets, υποδέχεται και φέτος το Πάσχα η COSMOTE, για να μπορούν οι πελάτες της να απολαμβάνουν κάθε στιγμή, όπου κι αν βρίσκονται, Mobile Internet στο αξεπέραστο δίκτυό της.
Ανοιξιάτικες προσφορές από τη Vodafone
26.04.2016 16:43
Η Vodafone, συνεχίζει τις ανοιξιάτικες εκπλήξεις με μοναδικές προσφορές σε 4G Smartphones από 78€ και 3G με δυνατότητα WiFi Tablets από 69,90€, ώστε όλοι να απολαμβάνουν μοναδική εμπειρία mobile internet, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G δίκτυό της.
Tourismart: Νέα εφαρμογή για τα ξενοδοχεία από τα COSMOTE Business IT Solutions
20.04.2016 11:45
Το Tourismart, μία πρωτοποριακή εφαρμογή Internet of Things (IoT) για ξενοδοχειακές μονάδες, προστίθεται στις ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας COSMOTE Business IT Solutions, που αναβαθμίζει την εξυπηρέτηση των πελατών κατά τη διαμονή τους και μπορεί να συμβάλει στην αύξηση των εσόδων των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων.