Tην Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016 και ώρα 21:00, θα πραγματοποιηθεί συναυλία με συνθέσεις του Γιώργου Παπαδόπουλου. Ο τίτλος της μουσικής εκδήλωσης είναι «ΜΠΛΕ ΝΥΧΤΑ». Πρόκειται για ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι που θα λάβει χώρα στην ατμόσφαιρα και τις αποχρώσεις μιας  ΜΠΛΕ ΝΥΧΤΑΣ στην Galerie Δημιουργών, στη Νέα Κηφισιά.

Ένα πλούσιο πρόγραμμα με ποικιλία σε μουσικά θέματα όπως και σε τραγούδια, σε στίχους του συγγραφέα–ποιητή Θανάση Σάλτα. Το πρόγραμμα της συναυλίας περιλαμβάνει 22 συνθέσεις Γιώργου Παπαδόπουλου από τους δίσκους του «Ονειρόδρομοι», «Ανάμεσα στο Φώς και στη Βροχή» και «Χρώματα». Πρόκειται για πρόσφατες δισκογραφικές κυκλοφορίες από την Fm Records του συνθέτη και κιθαριστή Γιώργου Παπαδόπουλου.

H μουσική του Γιώργου Παπαδόπουλου κερδίζει την αγάπη του ευρύτερου κοινού. O συνδυασμός του ηχοχρώματος της κιθάρας με το πιάνο και το φλάουτο δημιουργεί ένα προσωπικό στυλ που χαρακτηρίζεται από μια κινηματογραφική αίσθηση, από μουσικές εικόνες  με συγκίνηση, και ονειρικό ήχο που ταξιδεύουν το νου και τη φαντασία του ακροατή.

Μουσικές συνθέσεις καθαρά ατμοσφαιρικές, με ξεχωριστές μελωδίες, νοσταλγικές, που αγγίζουν τις καρδιές των ακροατών ανεξάρτητα από την ηλικία τους και τις μουσικές τους προτιμήσεις. Ονειρικές μουσικές δημιουργίες που δικαιολογημένα έχουν αποσπάσει βραβεία και άριστες κριτικές τόσο σε ζωντανές παρουσιάσεις όσο και σε πανελλήνιους και διεθνείς διαγωνισμούς σύνθεσης στην κατηγορία Μουσικής κινηματογράφου, σόλου κιθάρας, και Φεστιβάλ τραγουδιού.

Επίσης έχουν κερδίσει θετικές κριτικές του κοινού και των ειδικών, σε συναυλίες που πραγματοποιήθηκαν στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και Αθηνών το 2013 και 2014, καθώς και σε άλλους σημαντικούς χώρους σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας όπως: Ιανός (Αθήνα) , Τριανόν Cine (Aθήνα), Θέατρο Αστέρια (ΔΗΠΕΘΕ ΣΕΡΡΩΝ), Υπαίθριο  Θέατρο Κοζάνης, Παλιό Μεταξουργείο Βόλου, Αμφιθέατρο ΄΄Αντώνης Τρίτσης΄΄ (Πνευματικό Κέντρο Δήμου Αθηναίων) και πολλές άλλες. Επίσης έχουν γίνει  αναφορές και εξαιρετικές κριτικές σε διεθνή sites του εξωτερικού όπως Audio Sparks Hollywood.

Κάνοντας λοιπόν ένα μεγάλο κύκλο συναυλιών τα τελευταία 2 χρόνια σε διάφορες πόλεις κάνουμε μια στάση για ένα μαγικό μουσικό ταξίδι, στην ΜΠΛΕ ΝΥΧΤΑ της Galerie Δημιουργών!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

Παίζουν

Γιώργος Παπαδόπουλος κιθάρα

Αγγελική Χριστοδούλου φλάουτο

Μαρίζα  Χονδρομήτρου πιάνο

Φιλική  συμμετοχή

Πάνος  Λαμπρίδης τραγούδι

Μαρία  Ρουμάνη τραγούδι

Guest 

Αρετή Κοκκίνου