Οι Road Miles κυκλοφορούν το πρώτο τους full length album με τίτλο “Gold And Shadows” και το γιορτάζουν με ένα live release party το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016 στο six d.o.g.s.

Μετά το ντεμπούτο EP τους “Hues Of Grit”, οι Road Miles αποτυπώνουν τις μουσικές τους διαδρομές σε ένα full length με πέντε κομμάτια, τα οποία ηχογραφήθηκαν live σε μπομπίνα, σε διάστημα τεσσάρων ημερών, υπό την παραγωγή του Άλεξ Μπόλπαση.

Σε ένα σκοτεινά blues rock ψυχεδελικό μοτίβο, οι μακροσκελείς συνθέσεις ντύνονται δυναμικά από υπνωτικούς ρυθμούς και μελωδικές κιθάρες που αναδύουν μυρωδιά μεστού, παλαιωμένου ουίσκι. Σαν σε φιλμ νουάρ, οι ιστορίες των δαιμόνων του William Blake εξιστορούνται με τόλμη και πάθος από γυναικεία φωνητικά.

Το “Gold And Shadows” αδιαμφισβήτητα σε ταξιδεύει. Σε ταξιδεύει μίλια μακριά, σε σκοτεινές λεωφόρους του έρημου αμερικάνικου Νότου, ανασηκώνοντας σκόνη και παραμορφωμένα riffs.

Οpening act: Huge Dwarf

Το solo project Huge Dwarf ξεκίνησε σαν μια ιδέα που έγινε πράξη το 2014. Ψυχεδέλεια και ambient ύφος δημιουργούνται μέσα από τον ήχο μιας κιθάρας με πολλά reverb και fuzz, loops και samples. Στοιχεία blues και post ολοκληρωνουν τον ήχο του Huge Dwarf. Το πρώτο official EP θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2016.

Το Gold And Shadows διατίθεται ήδη σε ηλεκτρονική μορφή στο bandcamp για download με ελεύθερη συνεισφορά. Στις 30 Ιανουαρίου θα διατεθεί για πρώτη φορά στο κοινό σε φυσική μορφή (digipack CD), καθώς και t-shirts, κονκάρδες κ.α.

Μόνο για τους 10 που θα προλάβουν, θα υπάρχει διαθέσιμο και ένα “Desert Survival Kit” το οποίο θα αποτελείται από:

– tote bag

– digipack CD “Gold and Shadows”

– handmade limited CD “Hues of Grit” EP

– t-shirt

– κονκάρδα