Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Το τέρας κι εγώ - Σταμάτης Μαλέλης

Το τέρας κι εγώ - Σταμάτης Μαλέλης

Το επιτυχημένο αυτοβιογραφικό βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη «Το τέρας κι εγώ», που αφηγείται την ιστορία της σχέσης του με την κατάθλιψη, επανακυκλοφορεί σε αναθεωρημένη και ανανεωμένη έκδοση αποκλειστικά από τις εκδόσεις Μίνωας.

 

Ο συγγραφέας εμπλουτίζει το βιβλίο με νέο υλικό φέρνοντας την ιστορία μέχρι τις μέρες μας. Επιπλέον στον πρόλογο της νέας έκδοσης ο Σταμάτης Μαλέλης εξηγεί πώς ένα βιβλίο με πολλά αυτοβιογραφικά στοιχεία και έχοντας ως θέμα την κατάθλιψη και την προσωπική του περιπέτεια με το «τέρας» βρήκε τόσο μεγάλη απήχηση. Το βιβλίο συνεχίζει να αναζητείται από το αναγνωστικό κοινό αποτελώντας σημείο αναφοράς για ένα τόσο ευαίσθητο και πάντα επίκαιρο θέμα.

 

Οι εκδόσεις Μίνωας κατά αποκλειστικότητα επανεκδίδουν ένα σημαντικό βιβλίο που αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζουμε την κατάθλιψη στην Ελλάδα. Ένα βιβλίο που θα βοηθήσει όλους όσοι δίνουν τη δική τους μάχη με τα αρνητικά συναισθήματα και θα τους γεμίσει με θάρρος και ελπίδα. Στο επόμενο βιβλίο του Σταμάτη Μαλέλη, «Στη σκιά του Μαύρου Ήλιου», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μίνωας, ο συγγραφέας πιάνει το νήμα της αφήγησης από «Το τέρας κι εγώ» παραθέτοντας εκτενέστερα τους λόγους για τους οποίους αυτή η μάχη μπορεί να είναι νικηφόρα.

 

Ο Σταμάτης Μαλέλης με δύο εκπληκτικά βιβλία προσφέρει μια χαραμάδα ελπίδας και μας προτρέπει να αναζητήσουμε την έξοδο από το τούνελ της κατάθλιψης. 

Σχετικές ειδήσεις
Ο Γατόπαρδος  - Giuseppe Tomasi di Lampedusa
06.02.2017 12:10
Το φημισμένο αριστούργημα του Λαμπεντούζα, Ο Γατόπαρδος επανακυκλοφορεί σε νέα Αναθεωρημένη Έκδοση από τις εκδόσεις Bell!
Τα τριαντάφυλλα της Μερσέδες - Σταμάτης Πολενάκης
23.12.2016 11:10
Από τις εκδόσεις Μικρή Άρκτος κυκλοφορεί το βιβλίο του Σταμάτη Πολενάκη, «Τα τριαντάφυλλα της Μερσέδες»
68 χρόνια Εκδόσεις Παρισιάνου - Κώστας Χρ. Χατζιώτης
16.12.2016 12:58
Στον επετειακό τόμο «68 χρόνια Εκδόσεις Παρισιάνου», ο συγγραφέας Κώστας Χρ. Χατζιώτης αφηγείται την ιστορία μιας εκδοτικής επιχείρησης που μέσα από την πολυετή πορεία της αναδείχθηκε στον κορυφαίο εκδοτικό οίκο ιατρικών συγγραμμάτων της Ελλάδας.
Ο έβδομος ελέφαντας - Αλέξης Σταμάτης
11.10.2016 09:43
Από τις εκδόσεις Καστανιώτη επανακυκλοφορεί το μυθιστόρημα σε νέα συμπληρωμένη έκδοση, Ο έβδομος ελέφαντας του Αλέξη Σταμάτη.
Η πτώση και άλλες ιστορίες - Friedrich Dürrenmatt
07.07.2016 11:47
Από τις εκδόσεις Ροές, και στη σειρά «Γερμανόφωνοι συγγραφείς», επανακυκλοφορεί σε «ανανεωμένη» Β΄ έκδοση το βιβλίο Η πτώση και άλλες ιστορίες του σπουδαίου Φρήντριχ Ντύρρενματτ, σε μετάφραση του Βασίλη Πατέρα.