Η ομάδα του TEDxUniversityofPiraeus οργανώνει την εκδήλωση με τίτλο «TEDx The Pre Event Show» την Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 12:00 πμ στο Πορτοκαλί Αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Με αφορμή την εκδήλωση αυτή, φοιτητές του Πανεπιστημίου Πειραιώς θα μοιραστούν τις ιδέες τους ώστε να δώσουν κίνητρο για τις επόμενες επιτυχίες του έργου. Επίσης, θα υπάρξει ευκαιρία διαδραστικής γνωριμίας με παλαιότερους ομιλητές του TEDxUniversityofPiraeus καθώς και τι άλλαξε από τις ομιλίες τους μέχρι σήμερα.

Από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν και workshops από τους χορηγούς του Pre Event τα οποία θα πραγματοποιηθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Πειραιώς καθώς και πολλές άλλες εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, όπως το θέμα, το λογότυπο και η ημερομηνία του 4ου TEDxUniversityofPiraeus event.

Η εκδήλωση στο Πορτοκαλί Αμφιθέατρο θα διαρκέσει μέχρι και τις 14.30’ ενώ οι συμμετέχοντες από τις 14.30’ μέχρι τις 15.30’ θα έχουν την ευκαιρία να μεταφερθούν στην Αίθουσα Εκδηλώσεων όπου θα ακολουθήσουν περισσότερα workshops, διαγωνισμοί αλλά και networking.