Το Faust μας προσκαλεί σε νέα συναυλιακά event και τη νέα χρονιά με ένα πλούσιο πρόγραμμα για τον πρώτο μήνα του χρόνου.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 3/1: Aggeliki Toubanaki & the Buzz Bastardz – Η πολυσχιδής vocalist Αγγελική Τουμπανάκη μαζί τους δεξιοτέχνες και ξεχωριστούς Buzz Bastardz, μας παίρνουν με τον πολυσυλλεκτικό world jazz τους ήχο, σε μουσικές πέρα από πυξίδες και νόρμες…

Δευτέρα 4/1: Οι Johnny Vavouras & the Cadillacs – Με τα χαρακτηριστικά τους λευκά πουκάμισα, γραβάτες και jeans, θα ξεσηκώσουν το κοινό και θα το παρασύρουν σε μια μοναδική διασκέδαση.

Τετάρτη 6/1: D.K & The Band – Mουσικοί με εντελώς διαφορετικά backgrounds και κοινή συνισταμένη το rockabilly-rock’ n’ roll παίζοντας σε πληθώρα Bars και Stages έχουν καταφέρει μεγάλη απήχηση στο πιστό και μη κοινό. Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 10/1: Human Touch – Η μουσική τους, μέσα από την ποικιλία οργάνων που παίζει ο καθένας, άμεση και επικοινωνιακή συμπαρασύρει τον ακροατή γεμίζοντάς τον εικόνες και συναισθήματα.

Δευτέρα 11/1: Closer – Οι Closer δημιουργούν το εικαστικό του νέου τους album Renaissance  που θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2016 σε ένα μοναδικό live στο Faust.

Τρίτη 12/1: Normal –  Ένα πολυμορφικό πρόγραμμα με επιλογές από την πρώτη τους δισκογραφική κυκλοφορία (Gravity), νέα τραγούδια από τον επερχόμενο δίσκο, καθώς και επιλογές από τον ευρύτερο χώρο της εναλλακτικής ροκ σκηνής.

Τετάρτη 13/1: Muchatrela Band – Mε κοντραμπάσα, σαξόφωνα  και τρομπέτες, κιθάρες, γιουκαλίλια και νταούλια παίζουν από τους εκλεπτυσμένους ήχους της Νέας Ορλεάνης μέχρι τους ξεσηκωτικούς ρυθμούς των βαλκανίων και από το λίκνισμα του Swing και του Dixie μέχρι τους μυσταγωγικούς χορούς σε κύκλο της παραδοσιακής μουσικής.

Πέμπτη 14/1: Clockwise – Οι Clockwise μετράν μόλις ένα χρόνο εμφανίσεων  με Funk-Soul-Blues μουσικές  και την πιο δυναμική LIVE παρουσία στην Αθήνα. Γκρουβάτα party, με χορό, κέφι και χιούμορ…Μια παρέα μουσικών που ξέρει να δουλεύει σκληρά ξεσπώντας ενθουσιασμό και ιδρώτα επί σκηνής!

Κυριακή 17/1: Les SkartOi! –  9Μελης Reggae – Ska μπάντα με 10ετή παρουσία στα μουσικά δρώμενα, σε Reggae – Ska – Rocksteady ρυθμούς από τη Jamaica θα πλημμυρίσουν τα αυτιά σας και τα πατώματα θα πάρουν φωτιά!

Δευτέρα 18/1: Prima Vista – Οι Prima Vista παρουσιάζουν το νέο τους project “Don’t tell Mama” – Μια ιστορία για την περιπλάνηση, τα όνειρα και την υποκειμενική επιτυχία δοσμένη με αγαπημένα κομμάτια από musicals και κινηματογράφο.

Τρίτη 19/1: Vodka Rag – Η μουσική κολεκτίβα Vodka Rag παίρνει τους θρύλους των Βαλκανίων και τους κάνει τραγούδια. Με γρήγορες ska κιθάρες, θλιμμένα βαλς παραμορφώνονται και ψιθυρίζουν ιστορίες για άδικους πολέμους και μίση άσβεστα σε πόλεις ξεχασμένες.

Τετάρτη 20/1: Echo Train – Οι Echo Train, έρχονται στο Faust, να μοιραστούν τραγούδια από το πρώτο τους νεογέννητο άλμπουμ Μemento Mori, και να μας μεταφέρουν σε ένα ψυχεδελικό ταξίδι χρωμάτων, με  blues, folk και garage επιρροές από τα 60’s. Είσοδος Ελεύθερη

Κυριακή 24/1: Jamming Funkers – Mια βραδιά γεμάτη με ήχους soul, funk, jazz, r’ n’ b και blues, με δυναμικές μουσικές και με ανεξάντλητες ροκ διαθέσεις.

Δευτέρα 25/1: Diminuita – Ένα από τα πρώτα σχήματα που ξεκίνησαν να παίζουν gypsy jazz στην Ελλάδα.  Mια μικρή big band, η Le petit Big Band, σας παρουσιάζει ενορχηστρώσεις του Γιώργου Παπαδογιάννη, σε συνθέσεις του Django Reinhardt , του Duke Ellington  και άλλων συνθετών της swing εποχής, αλλά και πρωτότυπες συνθέσεις.

Τρίτη 26/1: Imitate your mother – Όλα ξεκίνησαν στην τροπική ζούγκλα της Κυψέλης, όταν η φράση Imitate your mother μυστηριωδώς εμφανίστηκε στον τοίχο του σαλονιού του Χρανιώτη ή Χραν ή Χρανιόλα.

Τετάρτη 27/1: Στέλιος Δάβαρης – Με νέο υλικό  από το single III που μόλις κυκλοφόρησε, με δύο προσωπικά album στις αποσκευές του και με τραγούδια με alternative διαθέσεις από τη διεθνή σκηνή. Επιμέλεια προγράμματος Μαρίνα Λαχανά.

Πέμπτη 28/1: Πάνος Μπίρμπας – Ο Πάνος Μπίρμπας και οι μουσικοί του  παρουσιάζουν την alternative & σκοτεινή προσωπικότητα ανερχόμενης αλλά και παλαιότερης δουλειάς τους, δίνοντας παλμό και πνοή σε δικά τους κομμάτια, ενώ, κρατώντας χαρακτήρα, διασκευάζουν τον ήχο αγαπημένων της Indie & Rock από Bowie, Cave έως Cohen.

Κυριακή 31/1: Experience KROTALA 2016 –  Τρείς μουσικοί με πάθος για τα κρουστά ενώνονται για να μεταμορφώσουν αυτό το πάθος σε ένταση και χρώμα. Εξερευνούν τους τρόπους, δρόμους και ρυθμούς της αρχέγονης και άμεσης μουσικής έκφρασης δίδοντας στα παραδοσιακά κρουστά ένα πλήθος νέων εκφραστικών δυνατοτήτων.