Δευτέρα, 27 Φεβρουαρίου 2017

Suck! του Κώστα Ζάπα, στο Θέατρο Λύχνος

Suck! του Κώστα Ζάπα, στο Θέατρο Λύχνος

Tο Θέατρο Λύχνος στο Γκάζι φιλοξενεί από τις 20 Ιανουαρίου 2016 το έργο του Κώστα Ζάπα, με τίτλο Suck!

Το «SUCK!» είναι μια εκρηκτική, ακραία και βέβηλη μαύρη κωμωδία από τον αιρετικό σκηνοθέτη Κώστα Ζάπα, που έχει χαρακτηριστεί από τον διεθνή τύπο ως «ένας από τους σημαντικότερους δημιουργούς του ευρωπαϊκού κινηματογράφου».

«Τρεις νεαροί άντρες, μετά από μια αιματηρή ληστεία τράπεζας συναντιούνται σε μια εγκαταλελειμμένη αποθήκη είκοσι μέτρα κάτω από την επιφάνεια της πόλης.

Ο Μαξ, ο Μόμπυ και ο Γκας θα κρυφτούν εκεί για να ξεφύγουν από το κυνηγητό της αστυνομίας. Τα χρήματα της ληστείας είναι πάρα πολλά και οι τρεις νεαροί άντρες, στα έγκατα της πόλης, αρχίζουν να χτίζουν στην φαντασία τους μια νέα ζωή. Η μοιρασιά της λείας θα φανεί δυσκολότερη και από την ληστεία, καθώς μια μεγαλειώδης επιχειρηματική ιδέα ξυπνάει μέσα τους. Να γυρίσουν την συναρπαστικότερη πορνοταινία που έγινε ποτέ και έτσι τα χρήματα της ληστείας να γίνουν το εφαλτήριο για μια νέα, νόμιμη και πλούσια ζωή! Όμως εδώ οι δρόμοι των τριών νεαρών αντρών θα αρχίσουν να χωρίζουν με απρόβλεπτο τρόπο…»

Την πρωτότυπη μουσική θα συνθέσει ο Τεντ Ρεγκλής, γνωστός από την μουσική επένδυση της πολυαναμενόμενης ταινίας «αγάπη, αγάπη, αγάπη», τα κοστούμια της παράστασης θα σχεδιάσει η Μαρία Καραθάνου, την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο βραβευμένος κινηματογραφικός παραγωγός Γρηγόρης Αθανασίου , τον ήχο η Λίνα Φονταρά, τα video ο Στέλιος Μπουζιώτης ενώ πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Άγγελος Βαλέρας, Αντώνης Σπίνουλας και Νικόλας Πανταζής.

Το «SUCK!» είναι μια παραγωγή της εταιρίας «Τέχνης Πολιτεία» και της Αναστασίας Παπαγεωργίου, γνωστής από την παραγωγή και διοργάνωση παραστάσεων και μεγάλων πολιτιστικών γεγονότων από το 1996 μέχρι σήμερα (Ωδείο Ηρώδου Αττικού, Θέατρο Επιδαύρου, Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Εθνική Λυρική Σκηνή , κ.α.)

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Κώστας Ζάπας
Μουσική: Τεντ Ρεγκλής
Κοστούμια: Μαρία Καραθάνου
Ήχος: Λίνα Φονταρά
Video: Στέλιος Μπουζιώτης
Καλλιτεχνικός διευθυντής: Γρηγόρης Αθανασίου
Παραγωγή της εταιρίας «Τέχνης Πολιτεία»
Πρωταγωνιστούν: Άγγελος Βαλέρας, Αντώνης Σπίνουλας και Νικόλας Πανταζής

Σχετικές ειδήσεις
Μπλοκ Ιχνογραφίας, του Κ. Καρτελιά στον Πολυχώρο Λύχνος
30.12.2016 15:23
Ξανά επί σκηνής η θεατρική παράσταση «Μπλοκ Ιχνογραφίας», από την Τρίτη 3 Ιανουαρίου και κάθε Τρίτη, στον πολυχώρο ΛΥΧΝΟΣ, στο Γκάζι, κατόπιν απαιτήσεως φιλοθεάμονος κοινού που διαμένει εις Αθήνας και πέριξ αυτής.
«Χωρίς ανάσα» του Ιάκωβου Μυλωνά στο Θέατρο Λύχνος
27.10.2016 10:04
Το «Χωρίς ανάσα», το ερωτικό θρίλερ του Ιάκωβου Μυλωνά, θα παρουσιαστεί από 28 Οκτωβρίου στο Θέατρο Λύχνος, για 8 παραστάσεις.
Τση... λοκαντιέρας, του Κάρλο Γκολντόνι στο Θέατρο Βεάκη
19.05.2016 10:40
Το Θεατρικό Εργαστήρι Σύγχρονης Τέχνης Κεφαλονιάς θα παρουσιάσει στο Θέατρο Βεάκη την κωμωδία του Κάρλο Γκολντόνι “τση... λοκαντιέρας” σε σκηνοθεσία Πάνου Βαρδάκου και μουσική Κώστα Χαριτάτου το Σάββατο 4 Ιουνίου και ώρα 21:00 και την Κυριακή 5 Ιουνίου στις  19:00.
Σαρακοστή, από την Κασσάνδρα στη Μαρία, στο θέατρο Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού
15.04.2016 15:13
Η παράσταση «ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ, Από την Κασσάνδρα στη Μαρία» θα παρουσιάζεται στο θέατρο «Λύχνος Τέχνης και Πολιτισμού» μέχρι και τις 22 Απριλίου 2016.
Ο ουρανός πάνω από την πόλη, από την ομάδα Θα Δούμε στο θέατρο Λύχνος Τέχνης & Πολιτισμού
29.02.2016 11:37
Από το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016, «Ο Ουρανός πάνω από την πόλη» επιστρέφει στη Σκηνή (μετά από 42 επιτυχημένες παραστάσεις στο Cartel) στο θέατρο «ΛΥΧΝΟΣ Τέχνης & Πολιτισμού», κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 21:00 και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων.